Matu krāsošanas Mēness kalendārs 2023. gada augustam: lai veiksme jūs pavada visu augustu!

12., 13., 14. augusts: Mēness vēzī – laiks maigai krāsošanai. Gaiši toņi palīdzēs piesaistīt veiksmi jūsu personīgajā dzīvē un saglabāt pozitīvu attieksmi. Zvaigžņu eksperti iesaka profesionāļiem krāsot cirtas, lai nekaitētu matu struktūrai un iegūtu vēlamo rezultātu.

15., 16. augusts: Mēness pāriet uz Lauvas zvaigznāju. Jauns mēness 16. datumā nosaka savu ritmu, tāpēc šajā periodā nav vēlams krāsot cirtas. Jauns mēness atņem spēku un enerģiju, un matu krāsas maiņa var izraisīt vitalitātes aizplūšanu. Ja krāsojums ir nepieciešams, tad svarīgi ir izmantot maigas krāsas un nemainīt attēlu saviem spēkiem.

17., 18., 19. augusts: Mēness augšana Jaunavas zīmē ir lielisks laiks, lai atjauninātu savu stilu. Matu krāsa, kas ir tuvu dabiskajam tonim, saglabās labu garastāvokli un palīdzēs iedzīvināt veiksmi. Tiem, kas vēlas mainīt savu tēlu, jāizvēlas tumši toņi, kas būs lieliska aizsardzība pret skaudīgiem cilvēkiem un manipulatoriem.

20., 21. augusts: Svaru zvaigznājā turpinās Mēness kāpums. Šajā periodā matu krāsošana neietekmēs cirtas stāvokli, taču toņa izvēle var radīt daudz jautājumu. Tiem, kuri nav pārliecināti par galīgo lēmumu, krāsošanu vajadzētu atlikt uz labvēlīgāku periodu, lai nebūtu vīlušies rezultātā.

22., 23. augusts: Mēness lēkšana Skorpionā ir dinamisks laiks, kad cirtas vislabāk krāsot ar tonētiem šampūniem. Spilgts tonis neturēsies ilgi un nebūs laika garlaikoties, taču tas atgriezīs labu garastāvokli un palīdzēs justies pārliecinātākam. Arī spilgtas krāsas būs iedvesmas avots.

Lasi arī: Nekādā gadījumā neizmet ārā no mājas šīs lietas, lai neizmestu veiksmi un finansiālo labklājību

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada augustam gaisa stihijas zvaigžņu pārstāvjiem: lasi un uzzini, kuru no jums sagaida biroja romāns, bet kuru finansiāls atbalsts

24., 25., 26. augusts: nav vēlama radikāla ēnas maiņa periodā, kad augošais Mēness atrodas Strēlnieka zvaigznājā. Krasas attēla izmaiņas var sagādāt nepatikšanas jūsu personīgajā dzīvē, tāpēc zvaigžņu eksperti iesaka atturēties no spilgtiem attēliem. Lai atsvaidzinātu frizūru, talkā nāks ataugušu matu galu tonēšana un tonēšana.

27., 28. augusts: cirtu krāsošana periodā, kad Mēness atrodas Mežāža zvaigznājā, ir pilns ar novājinātām cirtām. Šajā periodā būs piemērotas nostiprinošas maskas, labsajūtas kopšana un laba atpūta. Zvaigžņu eksperti iesaka mūsdienās nekrāsoties un ļaut matiem atgūties.

29., 30. augusts: Mēness Ūdensvīrā ir lielisks laiks, lai ieviestu pozitīvas pārmaiņas savā dzīvē. Siltie toņi palīdzēs piesaistīt mīlestību un naudu, un krāsošana skaistumkopšanas salonā pasargās jūs no nepatikšanām ar šķeltiem galiem un blaugznām.

31. augusts: augusts beidzas ar Pilnmēnesi Zivīs. Šī diena ir neveiksmīga krāsošanai, jo pastāv risks, ka var rasties nepatikšanas biznesā un personīgajā dzīvē. Piemērotas būs visaptverošas kopšanas procedūras, kuru mērķis ir atjaunot un stiprināt matus, nagus un imunitāti.

Matu krāsas izvēle dažkārt nav tik vienkārša, jo katrs tonis savā veidā ietekmē garastāvokli un veiksmi. Tiem, kuri šaubās, vajadzētu izvēlēties tās krāsas, kas vislabāk atbilst Zvaigžņu piederībai un atklāj pozitīvas rakstura iezīmes.

Leave a Comment