Matu krāsošanas Mēness kalendārs 2023. gada jūlijam

11., 12. jūlijs: Mēness dilst un pārvietojas kopā ar Vērša zvaigznāju. Šo dienu enerģija nav piemērota drosmīgiem eksperimentiem, tāpēc nevajadzētu izvēlēties ekstravagantas krāsas. Veiksme dos toņus, kas ir pēc iespējas tuvāki dabiskajai matu krāsai. Pateicoties siltajām kastaņu nokrāsām, būs vieglāk pasargāt sevi no nepatikšanām.

13., 14., 15. jūlijs: trīs dilstošajai nakts zvaigznei pavadīs Dvīņos. Šīs zīmes nepastāvība neliecina par labu tiem, kuri nevar izdarīt izvēli. Tas nozīmē, ka pie mazākajām šaubām matu krāsošana ir jāatliek. Tie, kas ir pārliecināti par savu izvēli, varat droši mainīt attēlu.

16., 17. jūlijs: Mēness pāriet uz Vēža zvaigznāju. Matu krāsošana ir atļauta 16. jūlijā, taču, lai piesaistītu veiksmi mīlestībā un biznesā, jāizvēlas dabiski gaiši toņi. 17. Jaunā Mēness dienā cirtas netiek krāsotas, lai izslēgtu enerģijas aizplūšanu un nekļūtu par strauji mainīga noskaņojuma ķīlniekiem.

18., 19., 20. jūlijs: Mēness sāk savu augšanu Lauvas zvaigznājā. Matu krāsošanai jāizvēlas 19. vai 20. jūlijs, kad nakts zvaigzne tiek atbrīvota no iepriekšējā zvaigznāja ietekmes. Siltie toņi piesaistīs mīlestību, savukārt tumšie palīdzēs koncentrēties uz darba mirkļiem un piesaistīs veiksmi biznesā.

Lasi arī: Finanšu zvaigžnu prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: ir svarīgi saprast savus mērķus, lai neciestu lielus materioālos zaudējumus!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: bez svarīga iemesla neceļojiet, dažus var sagaidīt avārija ceļā!

21., 22. jūlijs: matu krāsošana augošā Mēness ietekmē Jaunavas zvaigznājā ir nevēlama, jo pastāv liela varbūtība satikt nepatīkamu pagātni vai satikt cilvēkus, ar kuriem sazināties nesagādā prieks. Šis periods ir veiksmīgs, lai rūpētos par cirtas un izskatu, izmantojot pārbaudītas tautas receptes.

23., 24. un 25. jūlijs: Mēness Svaru zvaigznājā nav īstais laiks drosmīgiem eksperimentiem. Zvaigžņu eksperti iesaka tonēt ataugušās saknes, ja nepieciešams, kā arī tonēt matus. Pastāvīga krāsošana var ātri nepatikt, kas radīs sliktu garastāvokli un aizkaitināmību.

26., 27. jūlijs: Mēness ietekmē Skorpiona zvaigznājā, krāsojot matus mājās vai pie nepazīstama meistara, pastāv risks sabojāt lokas. Ja iespējams, attēla maiņu labāk atlikt. Krāsvielām, ja nepieciešama krāsošana, jābūt dabīgām. Ir svarīgi arī nostiprināt cirtas ar profesionālu vai tautas līdzekļu palīdzību.

28., 29. jūlijs: Mēness Strēlnieka zīmē nav īstais laiks pārvērtībām. Matu krāsas maiņa var atbaidīt veiksmi, kā arī izraisīt strīdus un konfliktus ģimenē. Šajā periodā zvaigžņi eksperti iesaka ieturēt pauzi un parūpēties par savu emocionālo veselību, atpūsties un papildināt enerģijas rezerves mierīgos apstākļos.

30., 31. jūlijs: augošais Mēness jūlija pēdējās dienas pavadīs Mežāža zvaigznājā. Mūsdienās matu krāsošana palīdzēs saglabāt pozitīvu attieksmi un ar pārliecību raudzīties nākotnē. Izmaiņas izskatā būs glābiņš tiem, kuri jau sen ir vēlējušies mainīt savu dzīvi un izmēģināt ko jaunu.

Leave a Comment