Mazliet humora: kā tu tērē naudu saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi! Vai sakrīt?

Lauva

Lauvas tērē naudu saprātīgi. Pie tiem lielus krājumus neatradīsi, jo viņi visu iztērē dārgos restorānos, dārgās drēbēs un dārgās dāvanās. Jāplātinās, vai ne? Citas zīmes var viņus labi ietekmēt: Jaunava, Mežāzis vai Vēzis. Citādi Lauvas vienkārši paliks bez naudas. Viņiem patīk tērēt, iespējams, vairāk nekā citiem, taču viņi vienmēr tiecas pēc iegādāto pakalpojumu un preču kvalitātes, tāpēc galu galā, par pārsteigumu citiem, viņi bieži uzvar.

Jaunava

Jaunavas vispār netērē. Izmēģiniet to, pasakiet Jaunavai, ka jums jāiet uz veikalu pēc nieciņiem. Jaunava veidos tādu seju, it kā jūs lūgtu kaut ko neticamu un neatvairāmu. Jaunavas šķiršanās no naudas ir ļoti dramatisks notikums, ko pavada sāpes, izmisums un bailes nomirt nabadzībā pirkuma par 50 eiro dēļ.

Svari

Svari vispār šķaudīja naudu. Viņi nemaz nedomā par tādu būtības zemisku pusi. Tie ir tieši tie cilvēki, kuri kaut ko pērk un pēc tam sēž un domā: “Kāpēc mēs to nopirkām?”. Turklāt viņi nav īpaši izšķērdīgi, bet viņu pirkumi ir absolūti bezjēdzīgi un var kļūt par murgu jebkuram racionālam cilvēkam.

Skorpions

Skorpioni ir piesardzīgi, kad runa ir par naudas tērēšanu. Ja būs iespēja to uzticēt kādam bezbailīgākam, viņš šo iespēju noteikti izmantos. Lai nekļūdītos, Skorpioni reti dodas iepirkties un ņem līdzi maz naudas, lai nepakļautos vājumam.

Strēlnieks

Strēlnieki ir tieši tie cilvēki, kuri tērē tikai tad, kad nepieciešams. Ja viņi vēlas doties atvaļinājumā, viņi tērē naudu atvaļinājumā. Ja vajag jaunas drēbes, viņi dodas uz veikalu, nedomājot par to, cik daudz ir palicis kabatā lietainai dienai. Protams, viņi nav apdomības un taupības dievi, taču viņiem vienmēr ir rezerve, lai piepildītu mašīnu, pabarotu bērnus un palīdzētu mātei.

Lasi arī: Gaišreģis, kurš paredzēja Titānika likteni, atstāja nepatīkamu prognozi par mūsu dienām

Lasi arī: Simoronska rituāls “Sarkanā aploksne”: piesaistām bagātību un labklājību

Mežāzis

Mežāži tiek iztērēti tikai tad, kad tas ir absolūti nepieciešams. Viņiem ir grūti atdot savu naudu – gandrīz tāpat kā Jaunavām, taču viņus nereti vada iedomība un vēlme sevi parādīt, tāpēc ik pa laikam Mežāži ļaujas dārgiem ieguvumiem. Tikai tāpēc, ka viņi parādīs visiem apkārtējiem: Mežāža statuss ir augsts, un nevienu Lauvu ar viņu nevar salīdzināt.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri nezina vārdu “tērēt”. Viņi kaut ko iegulda. Investējiet savā izskatā, veselībā vai biznesā. Ja kaut viens sīkums saka, ka jāpērk mašīna, tad viņi to nopirks. Viņiem patīk iegādāties kaut ko jaunu un modernu – viņi vienmēr, ja iespējams, ļoti ātri nomaina tālruņus. Šī zīme no visas sirds ciena un mīl tehnoloģijas.

Zivis

Zivis nav izšķērdīgas, bet, ja kaut ko ļoti gribēja, tad labāk paliktu bez maizes gabala. Viņi jebkurā gadījumā iegādāsies šos modernos džinsus vai zābakus. Tad viņi, protams, būs skumji, ka iztērējuši pēdējo, kas viņiem bija, bet viņi paskatīsies spogulī un teiks sev: “Ne velti.” Tas ir galvenais iemesls, kāpēc Zivis neprognozējami un citiem diezgan negaidīti paliek bez naudas.

Visgrūtāk daudziem ir iemācīties neiegādāties nevajadzīgas preces. Daudziem racionāla iepirkšanās šķiet fantāzija, taču tā ir absolūta realitāte. Vajag tikai mazliet pacietības un nedaudz vairāk gribasspēka.

Leave a Comment