Mēness kalendārs istabas augiem 2023. gada jūlijam: kad pārstādīt, kad sēt un kad labāk atlikt

5., 6. jūlijs: dilstošais mēness šīs dienas pavadīs Ūdensvīra zvaigznājā. Augu pārstādīšana tiek veikta ar pārkraušanu, lai nesabojātu jaunās saknes. Mūsdienās var ņemt arī spraudeņus, lai iegūtu jaunus augu un ziedu dzinumus. Sēklas būs pareizi mērcēt, lai iegūtu spēcīgus stādus.

7., 8. jūlijs: Mēness Zivju zvaigznājā ir lielisks laiks, lai rūpētos par augiem. Tiek pārstādīti aizaugušie ziedi, un viņi nodarbojas arī ar jaunu stādu stādīšanu, iesakņojušos dzinumu stādīšanu. Šajā periodā varat arī stādīt dārzeņus, lai iegūtu papildu vitamīnu avotu .

11., 12. jūlijs: Mēness dilst, virzoties uz Vērša zvaigznāju. Šīs savienības enerģija ir lieliska augu pārstādīšanai, kā arī domāšanai par istabas ziedu iegādi, kas piesaista mājai laimi un labklājību. Spilgti un neparasti podi rotās interjeru, un dzīvie augi piešķirs komfortu un uzlabos mājas mikroklimatu.

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: iedeāls, laiks, lai pabeigtu iesākto un gūtu panākumus!

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada jūlijā

16., 17. jūlijs: dilstošais Mēness vēzī ir lielisks laiks augu pārstādīšanai. Šajā periodā var stādīt ziedus, kā arī apsakņot dzinumus un iesēt ziedu un dārzeņu sēklas.

23., 24. un 25. jūlijs: Mēness Svaru zīmē ir lielisks laiks, lai pārstādītu savus iecienītākos telpaugus. Jauni koši podi un stādītāji piešķirs interjeram sārtumu, un ziedi varēs turpināt savu augšanu un attīstību plašos traukos ar labu un barojošu augsni. To var izgatavot pats vai iegādāties gatavus izejmateriālus ziedu veikalos.

30., 31. jūlijs: augošais Mēness jūlija pēdējās dienas pavadīs Mežāža zvaigznājā. Šīs savienības enerģija ir labvēlīga ne tikai augu pārstādīšanai, bet arī sēklu, garšaugu un dārzeņu stādīšanai. Ja izvēlēsities pareizās šķirnes, uz balkoniem derēs audzēt dārzeņus. Šajā gadījumā augi neaizņems daudz vietas, taču tie nodrošinās labu ražu.

Augi ir mūsu dzīves sastāvdaļa, tie papildina interjeru, sniedz mājai komfortu un palīdz zonēt telpas. Lai iekštelpu ziedi nestu laimi, ir svarīgi rūpīgi atlasīt augus un atteikties no idejas par vampīru ziedu pārnešanu mājās.

Leave a Comment