Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: iedeāls, laiks, lai pabeigtu iesākto un gūtu panākumus!

Sākas jūlijs, tāpēc ir pienācis laiks sievietes enerģijas ziedēšanai. Sieviešu prognoze atspoguļo zvaigžņu ekspertu ieteikumus, kas palīdzēs dāmām sastādīt rīcības plānu un veiksmīgi pavadīt jauno nedēļu.

Kopumā tagad kosmosa enerģija kopumā būs pozitīva, neskatoties uz Merkura lejupslīdi un Neptūna retrogrādu līdz ar Saturnu. Neptūna dēļ var sākties parādīties vissliktākās rakstura iezīmes, bet tie, kas spēs savest kopā, saņems zvaigžņu svētību. Daudzas sievietes varēs pabeigt plānotās aktivitātes, kā arī sākt darīt ko jaunu. Speciālisti iesaka visām sievietēm ņemt vērā jūlija pirmās nedēļas prognozē sniegtos padomus, lai to sāktu ar pozitīvu noskaņojumu un tās noslēgumā saņemtu atlīdzību par pūlēm.

Sieviete Auns

Ļoti iespējams, ka skaistā Auna dzīve mainīsies. Svarīgas pazīmes var liecināt par pārmaiņu tuvošanos . Zvaigznes ar planētām ļoti vēlas, lai šīs zīmes sievietes nepaliktu komforta zonā, bet censtos izdarīt kaut ko svarīgu sev un savai ģimenei. Iespējams, ka nedēļa no 3 līdz 9 šīm dāmām nesīs labas ziņas un dažādus pārsteigumus. Zvaigžņu un planētu enerģija nav labvēlīga jauniem soļiem biznesa sfērā, taču randiņi un romantiskas tikšanās joprojām ir aktuālas. Zvaigžņu eksperti iesaka nedēļu sākt uz pozitīvas nots, lai palielinātu izredzes gūt panākumus.

Sieviete Vērsis

Pirmdien daiļā dzimuma Vērsis sajutīs spēcīgu enerģijas un spēka aizplūšanu. Tas var radīt lielus satricinājumus darbā un biznesā. Šī iemesla dēļ Zvaigžņu eksperti stingri iesaka enerģijas prakses, kas palīdzēs Vēršu sievietēm noturēties virs ūdens. Nedēļa būs mierīga, bet bezgalīgā veiksme beigsies. Ja izdodas panākt enerģijas lādiņu, tad labāk virzīt spēkus pareizajā virzienā, lai paveiktu ieplānotos darbus un atstātu laiku mīļākajām lietām. Lai piesaistītu veiksmi, tas palīdzēs atteikties no pārmērībām un dīkstāves.

Lasi arī: Bagātības numeroloģija: kā aprēķināt finanšu kodu un ko ar to darīt

Lasi arī: Planetārā prognoze 2023. gada jūlijam katram zvaigžņu zīmes pārstāvim: sagaidāmas nepārtrauktas izmaiņas, dažam pat nevēlami zaudējumi!

Sieviete Dvīņi

Šīs zīmes sievietēm līdz ar Merkura un Neptūna vājināšanos varēja aiziet daļa dzīvības enerģijas. Ir vienkārši veidi, kas daļēji palīdzēs viņai atgriezties. Tagad tas ir ļoti svarīgi, jo nevar atvēsināties un gaidīt laikapstākļus pie jūras. No 3. līdz 9. jūlijam zvaigžņu eksperti iesaka šīs Gaisa zīmes dāmām pēc iespējas vieglāk uztvert kritiku un konfliktsituācijās nesākt bezjēdzīgus strīdus. Iekšējā harmonija būs svarīga veiksmes sastāvdaļa, tāpēc nedēļas sākumā svarīgi novest jūtas līdzsvarā. Tas arī paglābs Dvīņu sievietes no bezjēdzīgiem konfliktiem.

Sieviete Vēzis

Kā zināms, pārvietošanās, izbraucieni un ainavu maiņa ārkārtīgi labvēlīgi ietekmē cilvēku enerģiju, taču Vēža sievietēm šonedēļ labāk neriskēt, jo ceļojumi un ainavu maiņa var sagādāt vairāk apgrūtinājumu nekā prieka. Tas gan nenozīmē, ka jākāpj kokonā, taču stabilitāte nenāks par ļaunu. Skaistajiem Vēžiem šonedēļ ir svarīgi būt uzmanīgiem un neveikt nepārdomātas darbības. Pastāv liela varbūtība zaudēt veiksmi, izdabājot savām kaprīzēm. Jūs varat zaudēt naudu, piekrītot piedzīvojumu piedāvājumiem. Emocijas jākontrolē, tad viss būs kārtībā.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment