Mēness matu griešanas kalendārs 2024. gada septembrim: nenogrieziet savu laimi un tiem, kas vēlas, lai mati ātrāk augtu!

Rudenī mati nereti prasa īpašu aprūpi un uzmanību, lai pēc vasaras saules saglabātu spēku un skaistumu un sagatavotos aukstajam gadalaikam. Mēness kalendārs palīdzēs noteikt labākās dienas matu griešanai un kopšanai 2024. gada septembrī.

Ievērojot zvaigžņu ekspertu ieteikumus, jūs varat uzlabot savu matu veselību un izskatu. Regulāra matu kopšana, pareizs uzturs un kvalitatīvu produktu lietošana vienmēr paliks par pamatu skaistiem un stipriem matiem.

Zvaigžņu eksperti atzīmē, ka skaists izskats ir atkarīgs no detaļām, tāpēc ir svarīgi koncentrēties uz tām: skaists manikīrs, glīts apģērbs un smaids.

1. septembris: Mēness pirmo rudens dienu pavadīs Lauvas zvaigznājā. Dilstošā nakts gaismekļa enerģija nav pats labvēlīgākais periods frizūras maiņai un matu griešanai.

Mati var augt lēnāk, zaudējot spīdumu un biezumu. Ieteicams atturēties no krasām izmaiņām un pievērst uzmanību cirtas mitrināšanai.

2., 3., 4. septembris: Mēness pāriet Jaunavas zvaigznājā. Jauns mēness 3. datumā nav piemērots laiks matu griešanai.

Dodiet saviem matiem atpūtu un parūpējieties par kopšanas procedūrām. Jūs varat izlabot matus un piešķirt tiem glītu izskatu 2. vai 4. septembrī.

Jums vajadzētu uzticēties profesionālim savā jomā.

5., 6. septembris: Mēness kāpums Svaru zvaigznājā ir piemērots laiks matu griezumam. Mati augs ātrāk un kļūs veselīgāki.

Iegūstiet jaunu frizūru vai vienkārši atsvaidziniet savu esošo – jūs būsiet apmierināti ar rezultātiem.

Šis periods ir piemērots arī atjaunojošām procedūrām, lai cirtas izskatītos spīdīgas un koptas.

Lasi vēl: Astro prognoze 2024. gada septembrim: sāciet ieviest disciplīnu, lai septembrī noturētos virs ūdens!

7., 8., 9. septembris: mainot frizūru augošā Mēness ietekmē Skorpionā, mati kļūs nepaklausīgāki un pakļauti lūšanai.

Labākā izvēle ir atlikt matu griezumu uz labvēlīgāku laiku. Šīs dienas ir piemērotas stiprinošām procedūrām, piemēram, barojošām un atjaunojošām maskām.

10., 11. septembris: Mēness turpina augt, pārejot uz Strēlnieka zīmi. Tas varētu sniegt interesantas iespējas matu kopšanai.

Šīs dienas ir piemērotas matu griešanai, ja jūsu mērķis ir paātrināt matu augšanu. Viņi augs ātrāk un būs arī veselīgāki un stiprāki.

Maskas augšanai un matu struktūras uzlabošanai dos pozitīvus rezultātus.

12., 13. septembris: viens no labvēlīgākajiem matu griezumiem. Augošais Mēness Mežāzī palīdz stiprināt matus, padarot tos stiprus, biezus un veselīgus.

Apgriešana šajā periodā palēninās to augšanu, bet uzlabos to kvalitāti un struktūru. Īpaši noderīgas būs maskas ar keratīnu vai argana eļļu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment