Mēness matu griešanas kalendārs 2024. gada septembrim: nenogrieziet savu laimi un tiem, kas vēlas, lai mati ātrāk augtu!

14., 15., 16. septembris: augošā Mēness pārvietošanās Ūdensvīra zvaigznājā nav ideāls laiks matu griešanai, īpaši, ja dodat priekšroku klasiskām un glītām frizūrām.

Tomēr, ja vēlaties eksperimentēt un izmēģināt kaut ko jaunu un radošu, šis varētu būt īstais laiks.

Izmēģiniet inovatīvas un nestandarta kopšanas metodes, piemēram, maskas ar aļģu ekstraktiem vai īpašas ampulas.

17., 18. septembris: 17. datums nav vislabvēlīgākā diena matu griešanai. Tas var padarīt viņus nepaklausīgus vai izraisīt vājumu un trauslumu. 18. septembrī,

Pilnmēnesī, vajadzētu atturēties no matu griezumiem un krasām frizūras izmaiņām. Šīs dienas enerģija var padarīt jūsu matus neaizsargātākus.

Piemērots laiks galvas masāžai, kas uzlabos asinsriti un matu sakņu uzturu.

19., 20. septembris: Mēness Auna zvaigznājā sāk dilt. Tā ir diezgan enerģiska zīme, un matu griešana šajā laikā var veicināt strauju matu augšanu, bet var padarīt tos plānākus un vājākus.

Ja plānojat lielas izmaiņas savā frizūrā, labāk izvēlēties citu periodu. Šis laiks ir piemērots maskām ar pievienotiem vitamīniem un minerālvielām, kas palīdz stiprināt matu struktūru.

21., 22. septembris: novecojošs Mēness un Vērsis – labvēlīga kombinācija matu griešanai. Jauna frizūra palīdzēs stiprināt matus, padarot tos biezākus un veselīgākus.

Frizūra palīdzēs uzlabot viņu stāvokli un palēninās matu izkrišanu. Šīs dienas piemērotas visa veida stiprinošām un barojošām procedūrām. Visefektīvākās būs eļļas un maskas.

Lasi vēl: Austrumu prognoze nedēļai no 2024. gada 2. septembra līdz 8. septembrim: optimisms palīdzēs tikt skaidrībā ar šķēršļiem!

23., 24. septembris: Mēness turpina zaudēt spēkus Dvīņu zīmē. Šis periods ir piemērots griešanai, ja vēlaties palēnināt matu augšanu.

Šis ir arī piemērots laiks, lai apgrieztu matu galus un saglabātu matu formu. Dienas labvēlīgas vieglām un mitrinošām procedūrām. Piemērotas vieglas mitrinošas maskas.

25., 26. septembris: Mēness Vēža zvaigznājā padara dienas, kas nav labākās matu griešanai. Šajā laikā mati var kļūt kaprīzāki, pakļauti lūšanai vai pat zaudēt spīdumu.

Mūsdienās labāk izvairīties no matu griezumiem. Ieteicamas galvas ādu mīkstinošas un nomierinošas procedūras.

27., 28., 29. septembris: Mēness Lauvas zvaigznājā ir viens no labākajiem laikiem matu griešanai. Mati kļūs biezāki, stiprāki un veselīgāki.

Periods piemērots radikālām tēla izmaiņām un jaunu frizūru veidošanai. Šis ir arī ideāls laiks pastiprinātai kopšanai: nostiprinošām maskām, keratīna procedūrām, spa procedūrām.

30. septembris: Novecojošs Mēness Jaunavas zīmē ir labvēlīgs laiks, lai mainītu savu frizūru. Jaunava ir zemes zīme, kas palīdz stiprināt un dziedēt matus.

Frizūra šajā dienā palīdzēs uzlabot jūsu matu struktūru, padarot tos stiprākus un veselīgākus.

Salīdzinot ar citām dienām, mati augs lēnāk, kas ir piemērots tiem, kas vēlas saglabāt savu frizūru ilgāku laiku.

Matu kopšanai jābūt visaptverošai, tāpēc ir tik svarīgi uzraudzīt ne tikai savu izskatu, bet arī uzturu. Turklāt zvaigžņu eksperti stingri iesaka ievērot veselīgu dzīvesveidu un pareizu dienas režīmu.

Leave a Comment