Merkurs Aunā no 2023. gada 19. marta līdz 2. aprīlim: kā pareizi mijiedarboties ar planētu

Lauva

Ļvovas apkārtnē uzkrāsies pozitīvā enerģija, tāpēc cilvēki, visticamāk, sāks tiem ķerties klāt. Tā ir laba ziņa tiem, kas ieņem augstus amatus un kuriem ir daudz padoto. Ļoti daudzsološs laiks sāk strādāt pie sevis un iegūt jaunas zināšanas. Lauvas šajā laikā saņems spēcīgu spēka pieplūdumu un vēlmi kļūt veiksmīgākiem, sakaut savus ienaidniekus un izcīnīt uzvaru.

Jaunava

Lai Jaunavas pareizi mijiedarbotos ar Merkuru, ir svarīgi rīkoties, turklāt pēc iespējas aktīvāk. Veiksme nāks nevis no mērenības, bet gan no pārmērības. Protams, noteikti nav vērts strādāt nolietojuma dēļ. Jāatrod laiks atpūtai, bet dīkdienība sagādās lielas nepatikšanas. Svarīgi ir arī palīdzēt tuviem cilvēkiem, taču bez pārlieka altruisma. Vispirms jums jāatceras par savām lietām un projektiem.

Svari

Svari netraucēs ne kripatiņu pieticības. Ja šie cilvēki vēlas sasniegt lielus augstumus biznesā un mīlestībā, tad viņiem būs jābūt pieticīgākiem, kā arī mazāk jārunā par saviem plāniem un mērķiem citiem. Ieteicams šajās divās nedēļās nemēģināt sēdēt uz diviem krēsliem. Tas var novest pie tā, ka Svari vispār neko nesaņems. Jums būs jākoncentrējas vai nu uz darbu, vai uz mīlestību un saziņu.

Skorpions

Lai Merkurs biežāk atbalstītu Skorpionus, šiem cilvēkiem vajadzētu atbrīvoties no sava konservatīvisma – vismaz uz šo īso laiku. Nav nepieciešams parādīt apkārtējiem jūsu tieksmi pēc stereotipiskas domāšanas. Pretējā gadījumā jūs varat zaudēt kolēģu un paziņu atrašanās vietu. Šis ir ideāls laiks, lai meklētu kompromisus. Šobrīd nevienam nav jāizvirza ultimāti. Jauni ienaidnieki tagad ir bezjēdzīgi.

Strēlnieks

Merkurs izcels visus svarīgākos Strēlnieka tikumus. Viņiem šis laiks būs ļoti labvēlīgs. Briesmīgs ierocis cīņā par vietu saulē Strēlniekiem būs viņu spēja “lasīt” cilvēkus. Kamēr Merkurs Aunā būs spēcīgs, šī spēja kļūs daudz noderīgāka. Tas ir jāizmanto, lai gūtu panākumus biznesā, mīlestībā un citās dzīves jomās. Tās būs ļoti aktīvas un notikumiem bagātas divas nedēļas.

Mežāzis

Mežāžiem pēc iespējas mazāk jāsazinās ar cilvēkiem, kuriem patīk atbildību novelt uz citiem. Kaut arī Merkurs ir spēcīgs, mijiedarbība ar šādām personībām var noliegt tā pozitīvo ietekmi. Mežāžiem ir jāiet uz priekšu un pašiem jāatrisina visas savas problēmas. Šī planēta saasinās Mežāžu intelektuālo spēku, un Venēra dos fizisku izturību.

Lasi arī: Trīs zvaigžņu zīmes, kuras satiks savu mīlestību līdz 2023. gada beigām

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs spēcīgā Merkura periodā, ieteicams filozofisku attieksmi pret problēmām. Nevajag sevi pārmest, ja kaut kas noiet greizi. Šīs divas nedēļas ir lieliskas ģimenes saišu stiprināšanai, jaunu paziņu veidošanai, flirtam, kā arī mēģinājumam nodibināt komunikāciju ar tuviniekiem. Ūdensvīriem šajā periodā jāpaliek optimistisku cilvēku tuvumā.

Zivis

Visvairāk Zivīm veiksies mīlestības sfērā. Merkurs palīdzēs saprast, kāda pieeja ir nepieciešama konkrētam cilvēkam. Ieteicams Zivīm nebaidīties būt vai izskatīties neaizsargātām. Vēlme izskatīties spēcīgai un drosmīgai var novest Zivis pie tā, ka cilvēki sāks viņām mazāk uzticēties, un tādos periodos kā šis, citu uzticība ir viens no galvenajiem veiksmīgas mijiedarbības faktoriem.

Eksperti novēl veiksmi visās jomās. Ļaujiet Merkuram jums sniegt tikai saprotamus un svarīgus norādījumus. Klausieties savu sirdi, bet neaizmirstiet par loģiku. Izmantojiet noderīgus vingrinājumus, lai kļūtu aktīvāki un enerģiskāki. Mēs vēlam jums veiksmi un panākumus visos jūsu centienos.

COMMENTS

Leave a Comment