Merkurs uzsāk retro fāzi no 21. aprīļa līdz 14. maijam: brīdinājumi saskaņā ar jūsu dzimšanas datumu

Lauva

Vispirms jau no 21. aprīļa Lauvām vajadzētu padomāt, vai viņas dzīvē ir uz pareizā ceļa. Ja nē, tad svarīgi izvēlēties sev nepieciešamo kustības virzienu. Noteikti nav vērts paļauties uz intuīcijas palīdzību, taču loģika palīdzēs noteikt mērķus. Ja pēkšņi darbā un lietās vai komunikācijā kaut kas noiet greizi, nevajag nodarboties ar sevis šaustīšanu. Retrogrāds Merkurs vēlas, lai Lauvas biežāk vēršas pēc palīdzības pie veselā saprāta. Šis ir viņu labākais palīgs turpmākajās nedēļās.

Jaunava

Jaunavām jābeidz baidīties no pārmaiņām dzīvē, jo tās bieži notiek brīdī, kad tās ir vajadzīgas. Merkurs retro stāvoklī traucēs Jaunavām apzināties savu vietu šajā pasaulē. Visticamāk, Jaunavas kļūs vēl fatālākas nekā tagad. Eksperti iesaka pārāk nedomāt par slikto. Pārmērīga aktivitāte var radīt arī problēmas un pasliktināt garastāvokli. Ja ir iespēja paņemt atvaļinājumu, labāk to izmantot.

Svari

Svaru retrogrāds Merkurs atnesīs visvairāk problēmu komunikācijas jomā. Šajā sakarā eksperti visiem šīs zīmes pārstāvjiem stingri iesaka būt taktiskiem pēc iespējas biežāk un attiecībā pret visiem: draugiem un ienaidniekiem, pieaugušajiem un bērniem, vīriešiem un sievietēm. Varbūt cilvēki rīkosies ļoti slikti, bet tajā pašā laikā viņi nepaskaidros savas rīcības iemeslus. Par to nav jāuzņemas viņiem aizvainojums.

Skorpions

Skorpioniem labāk ir veikt globālu apziņas pārstartēšanu Merkura retro kustības periodā. Lai to izdarītu, varat paņemt atvaļinājumu un mainīt situāciju vai mēģināt pievērst uzmanību un laiku kaut kam jaunam, interesantam. Jūs nevarat būt skumji un domāt, ka vienas neveiksmes dēļ viss ir beidzies. Laika posmā no 21. aprīļa līdz 14. maijam Skorpionu vārdiem jābūt patiesiem un patiesiem, un viņu rīcībai izlēmīgai un pārliecinātai. Tātad viņi var saglabāt un palielināt panākumus.

Strēlnieks

Katrai darbībai vāja Merkura laikā pretējās kustības stāvoklī ir jābūt mērķiem. Strēlnieka darbību lietderība un pamatotība garantē viņiem šī ārkārtīgi sarežģītā perioda stabilitāti un relatīvo paredzamību. Ir svarīgi turpināt darboties ierastajā ritmā. Steiga un nepārdomāti lēmumi var sagādāt šīs zīmes cilvēkiem daudz vilšanās un problēmas visās dzīves jomās.

Lasi arī: Kādas pazīmes liecinās, ka veiksme ir tepat aiz stūra

Mežāzis

Retrogrāds Merkurs jau no pirmās savas retrogrādas dienas sāks spēlēties ar kaķi un peli ar Mežāžiem, kā arī risinās mīklas, dodot mājienus par problēmu tuvošanos neparastiem notikumiem. Mežāži, kuri var atrisināt šo šifru, kļūs ļoti veiksmīgi un varēs saprast, kurā virzienā viņiem jāattīstās tālāk. Neskatoties uz to, ka Merkurs ir naudas planēta, viņiem tagad ir labāk ietaupīt citu vērtīgu resursu – laiku.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem mīlestības jomā jābūt ļoti uzmanīgiem, jo ​​Merkurs var atvērt jaunus mīlas trīsstūrus. Ūdensvīri var kļūt greizsirdīgāki un arī paši sāk skatīties uz citiem cilvēkiem, tādējādi nododot savu dvēseles palīgu. Tas var ļoti sāpināt mīļoto un nodarīt viņam lielu morālu kaitējumu. Haosa enerģija, ko veicinās Merkurs, būs īsts spēka pārbaudījums šīs zīmes cilvēkiem.

Zivis

Eksperti stingri iesaka Zivīm pēc iespējas ātrāk atbrīvoties no ilūzijām. Tas attiecas gan uz saziņu ar citiem cilvēkiem, gan uz personīgām lietām un rūpēm. Ir svarīgi redzēt pasauli tādu, kāda tā ir, noņemot rozā brilles. Pretējā gadījumā var sākties melnā svītra, neloģiska un priekšlaicīga prioritāšu maiņa, kas nebeigsies ilgi.

Eksperti novēl jums veiksmi un panākumus visos jūsu centienos. Lai Merkurs ir žēlsirdīgs pret jums. Ievērojiet veiksmes likumus un nepārkāpjiet ierasto dzīvesveidu, ja tas jums pēdējā laikā ir sagādājis prieku un panākumus.

COMMENTS

Leave a Comment