Mīlestība pret alu: sekss pirmajā randiņā

Profesors Kristians Raders (Christian Rudder) no Hārvardas universitātes veica aptauju starp simts miljoniem respondentu un izsecināja, ka attieksme pret alu var būt arī attieksmes radītājs pret seksu. Tā alus mīlošie cilvēki uz 60 % biežāk iestājās dzimumattiecībās pirms romāna sākuma.

Ir vēl daži jautājumi uz kuriem pozitīva atbilde nozīmēs sabiedrotā gatavība intīmai tuvībai pirmajā randiņā. Tie ir : “Noteiktā skatījumā, vai kodolkarš nebūtu intriģējošs”, “Ja jūs varētu jūs izmantotu kodolieročus?”, “Hipotētiski jūs varētu nogalināt kādu?”. “Daily mail” vēsta, ka atbilde – jā uz šiem jautājumiem nozīmē, ka agrīnas seksuālās tuvības varbūtība ir 82 %.

Pie tam Raders, nosauca jautājumus pēc kuriem vadoties var noteikt partneru saderību. “Vai jūs varētu pamest visu un dzīvot uz laivas”, “Vai jūs mīlat šausmu filmas?”, “Vai jūs braucāt uz ārzemēm viens pats?” – Labi saderīgiem pāriem atbildes uz šim jautājumiem būs vienādas.

Sava pētījumu gaitā zinātnieks uzzināja, ka pašpārliecība pieaug ar gadiem, pēc 30 gadiem sievietes libido pazeminās, bet apjomīgas sievietes ir vairāk pārliecinātas nekā tievas, un sievietei vieglāk sasniegt orgasmu, ja viņa nodarbojas ar sportu.

Avots: www.passion.ru

Leave a Comment