Murgi: cēloņi un interpretācija

Murgus, kaut vai reizi dzīvē, bet ir nosapņojuši visi!

Biedējoši sapņi, pēc kuriem daudzi pamostas aukstos sviedros, parasti parādās vēlu naktī un ir tik biedējoši, ka pēc tiem aizmigt gandrīz neiespējami.

Murgu cēloņi

Murgs atspoguļo reālas dzīves trauksmi un stresu.
Vairums terapeitu saka ar pārliecību, ka nevajag uztvert murgus burtiski, jo tie – ne tik daudz vēstī tuvojošās lietas, cik atspoguļo šajā realitātē esošo trauksmi un stresu.

Faktiski, murgi – simbolizē mūsu zemapziņas signālus, kas sapnī mēģina nodot mums zināmu informāciju, kuru realitātē mēs nevaram sajust un saprast, piemēram, augstu stresu, nervu spriedzi, nogurumu, jaunas Sli**bas un sociālās problēmas.

Par labu šai teorijai ir tas fakts, ka lielākā daļa murgu kopumā nav unikāli, un nakts teroru attēli ir ļoti tradicionāli visiem cilvēkiem.

Lasīt arī: 18. sezonas Ekstrasensu cīņas uzvarētāja Konstantīna Gecati prognoze 2018. gadam

Tagad mēs esam apkopojuši visbiežāk sastopamo murgu sarakstu, par kuru sapņo ļoti dažādi cilvēki dažādos laikos un dažādās valstīs. Mēs iesakām to izlasīt.

Izplatīti murgi un to interpretācija

Sapnis par krišanu bezdibenī

Tas ir gandrīz visizplatītākais murgs. Faktiski sapņi, kuros jūs krītat, nozīmē, ka patiesībā ir kaut kas, kas jūs velk uz leju, vai jūs nospiež kāds svarīgs uzdevums vai atbildība par kaut ko.

Arī sapnis, kad persona pastāvīgi krīt, liecina, ka pastāv bažas par kādu satraucošu problēmu. Un šie sapņi bieži piemeklē cilvēkus, kuri ir nomākti vai pieredzējuši kādu lielu vilšanos vai briesmīgas ciešanas.

Ja jūs vajā sapnī

Vēl viens ļoti populārs murgs. Šajā gadījumā sapnī var sekot ikviens – cilvēks vai dzīvnieks, izdomāta persona vai reāla. Bet patiesībā, kā jūsu vajātāji sapnī, vienmēr ir jūsu bailes, rūpes vai problēmas, ar kurām jūs tiekat vajāts reālajā dzīvē.

Jūs esat pazudis/apmaldījies sapnī

Tādējādi jūsu zemapziņa stāsta, ka jūs esat pārāk niecīgs reālajā dzīvē, pazudis kādā dzīves posmā vai atrodaties krustcelēs. Šāds murgs simboliski parāda jums jūsu vilcināšanos un mudina jūs, lai pieņemtu lēmumu, nosaka virzienu un sākt virzīties uz priekšu, nevis palikt aizmirstībā.

Lasīt arī: Sapņu atkarība no mēness fāzēm: sapņi pilnmēnesī un jaunā mēnesī

Bez skaņas kliegt sapnī

Daudzi cilvēki sapņo, ka grib kliegt, bet no viņiem nav nevienas skaņas. Reālajā dzīvē tas var nozīmēt, ka jūs vai nu nevarat izteikties skaļi, vai arī jūs ieskauj cilvēki, kuri jūs neuzklausa.

Ja jūs nevarat pat pakustēties sapnī

Līdzīgi kā iepriekšējā gadījumā, jūs vēlaties pārvietoties sapnī un saprotat, ka nevarat pat pakustēt. Ar šo murgu jūsu zemapziņas prāts ļauj jums zināt, ka reālajā dzīvē jums nav drosmes rīkoties, ka jūs esat iestrēdzis kādā dzīves situācijā un neesat gatavas kaut ko darīt, lai to atrisinātu.

Redzēt savu nāvi sapnī

Viens no sliktākajiem murgiem ir redzēt savu nāvi. Bet patiesībā šāds sapnis atspoguļo izmaiņas, kas notiek ar jums vai gatavojas notikt. Parasti jūsu Nā*es sapņi nozīmē, ka jūsu vecā dzīve dodas prom vai ir beigusies, un sākas jauns posms.

Arī jūsu Nā*e sapnī var nozīmēt, ka jūs vairs nespējat pretoties situācijai un jums ir jāprasa citu cilvēku palīdzība vai padoms.

Būt kailam sapnī

Ja jūs sapņojat, ka esat bez apģērba publiskā vietā, tad šāds sapnis norāda uz jūsu neaizsargātību un nedrošību. Bieži šādi sapņi norāda uz to, ka cilvēks baidās neattaisnot kāda cerības.

Mājas bojājumi

Sapņi par māju vienmēr simbolizē pašu personu. Mājas fasāde runā par jūsu vērtējumu citiem, un interjers – par jūsu iekšējo “es”. Ja māja sapnī ir bojāta, tas var atspoguļot jūsu iekšējās sajūtas par traucētu vienotību.

Citi murgu cēloņi

Murgi var rasties ne tikai zemapziņas ietekmē. Vairākos gadījumos murgi rada kaut ko pilnīgi citu. Piemēram: cukurs, šokolāde, maize, sula, kakao, jogurts un saldējums, makaroni un daudz kas cits. Un vispār – pārtika aktivizē procesus organismā, ieskaitot smadzenes, kas ir pilnas ar briesmīgiem sapņiem. Viens padoms – neēdiet pirms došanās gulēt. Arī mēģiniet izvairīties no smēķēšanas, alkohola vai kofeīna lietošanas mazāk nekā 3-4 stundas pirms došanās gulēt.

Lasīt arī: Ko darīt, ja vīrs uzvedas kā bērns

Arī nav ieteicams strīdēties, skatīties šausmu filmas un bildes, lasīt nepatīkamas ziņas, ritināt prātā dienas notikumus vai izdomāt kādu briesmīgu notikumu, kas, pēc jūsu domām, varētu notikt.

Vislabāk, ko varat darīt pirms miega, ir atpūsties, klausīties patīkamu mūziku un domāt tikai par labu. Un sapņi arī tad būs labi.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment