Mīlestības horoskops: 19.-25.februārim: esiet spēcīgi un pārliecinoši!

Dvīņi

Dvīņi, kuri ir precējušies, būs laimīgi šonedēļ, jo jums būs iespēja atklāt kaut ko jaunu savā partneri. Pie tā ir vainīga stabilitāte zvaigžņu un planētu stāvoklī. Centieties nenīkuļot, jo Saulei joprojām ir spēku rezerve, kas spēj mainīt jūsu pasaules redzējumu minūtes laikā. Šajā laikposmā negatīvās domas jāizstumj no jūsu galvas, pretējā gadījumā būs grūti atrast mīlestību.

Lasīt arī: Finanšu horoskops nedēļai: 19.-25.februāris: vajadzēs paļauties uz intuīciju!

Vēzis

Jūs varat droši doties meklēt mīlestību, jo Venera būs Zivīs un sniegs maksimālo enerģijas daudzumu visā nedēļas garumā. Neslēpiet jūtas un emocijas. Uzvedieties tā, it kā jūs būtu uzmanības centrā.

Lauva

Lauvām būs jāpieņem tas, ka mīlas dzīvē notiek straujas pārmaiņas. Tas būs saprotams ar pieklusumu, kas ir iespējams jau pašā nedēļas sākumā. Spēcīgā Mēness dēļ tu būsi nedaudz kaprīzs, bet Ūdensvīrs Saulē atrisinās visas jūsu problēmas, paaugstinot pašpārliecinātību. Kopumā tā būs ideāla nedēļa, lai izbeigtu bezcerīgas attiecības vai meklētu jaunu mīlestību.

Jaunava

Nav retrograda planētas, kas ir plus jums. Tas saglabās mīlestību, kas tiek glabāta pavedienā, iekrītot bezdibenī. Tomēr ir labi, ka jūs vispār būsiet mierīgāki un pozitīvāki. Jūs varat viegli sākt jaunas attiecības, plānot kāzas, atzīt savu mīlestību un veidot ilgtermiņa plānus. Kopīgie iepirkšanās ceļojumi jums būs ieguvums.

Lasīt arī: “Ekstrasensu ciņu” uzvarētāja Svami Daši ieteikums, kā palielināt ienākumus un piesaistīt veiksmi

Svari

Dažas jūtas un emocijas iznīcina veiksmi mīlestībā. Tas ietver greizsirdību un naidu. Lai viss būtu kārtībā, aizmirstiet par greizsirdību. Jūs varat būt ļoti uzmācīgs, nemanot savu greizsirdību un spiedienu, bet šoreiz jūs redzēsiet visu no sāniem. Faktiski visas attiecības var pārcelt uz nākamo augstāko līmeni.

Skorpions

Uzziniet, kā uzticēties iekšējai balsij, jo tas ir galvenais jums. Intuīcija mīlestībā dažkārt ļoti palīdz. Marss Strēlniekā tagad ir neitrāls, kas runā par seksuālās enerģijas stabilitāti un daudzu no jums pieaugošo pārliecību. Izmantojiet šo nedēļu, lai augtu garīgi, lai iepūstu jaunu dzīvi savās mīlestības attiecībās. Nekautrējieties pateikt savam mīļajam patīkamu patiesību.

Strēlnieks

Lai piesaistītu sajūtas, jums vajadzētu izpētīt savu sirdi – tur ir daudz vietas diviem. Nebaidieties piedāvāt otrai pusei, spēlētu kāzas, atzīt savu mīlestību, veikt jeb kāda veida solījumu. Saule ir stabila, nav retrograda planētu, tāpēc veiksme ir jūsu pusē. Pārliecinieties, ka arī mīlestības atrašana nebūs problēma. Galvenais ir redzēt personā tādas īpašības, kādas jums viņā tik ļoti vajadzīgas.

Lasīt arī: Horoskops nedēļai: 19. – 25. februārim: būs iespēja atbrīvoties no nomākta garastāvokļa!

Mežāzis

Mežāzim būs jācīnās ar saviem priekšstatiem. Jūsu smadzenes spēlēs ar jums bīstamu spēli, jo mēness būs spēcīgs visu nedēļu. Šāda stabilitāte jums ir ļoti slikta, bet citi kosmosa objekti nebūs tik kategoriski pret jums, tāpēc situācija kopumā būs ļoti labvēlīga. Galvenais ir nevis domāt, ka visi ir pret tevi.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem būs jārisina iespējamais empātijas pieplūdums. Nedomājiet par citiem, ja jūs nevarat tikt galā ar sevi. Jebkādas problēmas rodas no jums, nevis no citiem cilvēkiem. Jums ir nepieciešams vairāk laika domāt par to, kā rīkoties ar radiniekiem. Ar cilvēkiem būs diezgan viegli iepazīties, bet jums nav nepieciešams steigas, ja vēlaties atrast savu dvēseles draugu.

Zivis

Zivīm būs jāsagatavojas tam, ka viņi var apmierināt mīlestību no pagātnes dzīves. Tās ne vienmēr ir karmiskas attiecības, bet to simbolisms patiešām tev patiks. Spēcīgs Mēness sniegs jums zināmu atbalstu un pašapziņu. Neatkarīgi no tā, kas notiek, neslēpiet jūtas no sevis. Uzticieties iekšējai balsij. Šī nedēļa būs ļoti neparasta.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment