Mīlestības horoskops 2018. gada maijam – sagaidāma emocionāla mīlestība

Dvīņi

Sākumā un maija vidū, Dvīņi meklēs savā mīļotajā personā ne tikai dvēseles draugu, bet arī labu kompāniju, uzticamu draugu, uzticamu plecu, aizmuguri un atbalstu grūtībās. Šis stāvoklis ir saistīts ar Merkura ietekmi, kas ir periodā ar divām pārejām: pirmkārt, no Auna uz Vērsi, tad pēdējās mēneša dienās zvaigznājā Dvīņi. Enerģijas nepastāvība liks jums meklēt atbalstu tuvu cilvēku vidē.

Mēneša beigās, saskaņā ar zīmi, palielināsies jūsu šarms, jums būs vēlme pēc brīvības, tendence flirtēt un šķirošanas iespējas. Tas ir iespējams, ka parādīsies jauna seja, kas jūs interesēs vairāk nekā jau esošais partneris pēdējo desmit dienu laikā maijā, pie horizonta. Ja jums ir paveicies būt laimīgam un harmoniskās attiecībās, visums dos impulsu tālākai attīstībai.

Lasi arī: Numeroloģiskais horoskops uz 2018. gada maiju

Vēzis

Laiks risināt problēmas un atšķetināt mezglus. Visas esošās problēmas, uz kurām jūs pievērāt acis, kļūs redzamākas un nopietnākas. Ja jūs vai jūsu mīļais cilvēks ir ar kaut ko neapmierināti, tas tiks izteikts skaļi, strauji un augstu toņu līmenī. Esi gatavs: šajā mēnesī jums būs ļoti sarežģīti un nesaprotami, bet galu galā tiks atrisināti daudzi sāpīgi jautājumi.

Galvenā planēta nākamajam posmam būs Jupiters, iezīmēs reverso kustību un paliks Skorpionā. Sakarā ar to, ka daudzi no jums var saskarties ar sarežģītu izvēli: izvēlēties starp labi izveidotām, bet ne ļoti laimīgām attiecībām un meklēt jaunu romānu. Ja jums ir paveicies būt laimīgās attiecībās, tad saskaņā ar astrologu novērojumiem tās paliks laimīgas. Lai kādu laiku uzlabotu savu personīgo dzīvi, jums vajadzētu kļūt labvēlīgākiem, iemācīties darboties pretrunīgos brīžos, meklēt kompromisu risinājumus, kas būtu piemēroti abām pusēm.

Lauva

Maijā Lauvām ir vērts atcerēties, ka mīlestība nav tik daudz romantika, laime un prieks, kā garīgā vienotība. Nosakiet jaunus horizontus, pilnīgi turot rokas, bet ir vēl viena attiecību puse, kas arī pieprasa jūsu uzmanību. Daļēji vājās saules ietekmes periodā uzsvars tiks likts uz jutekliskumu, taustes sajūtām un konkrētiem jūtu pierādījumiem. Maijā jums būs jāstrādā pie sevis un attiecībām.

Vieglumu un jaukumu jaunums dos jums Saules pāreja uz Dvīņu zvaigznāju, kas notiks 21. maijā. Pirms tam jums ir jāsamierinās ar daudziem nepatīkamajiem apstākļiem. Kā uzskata astrologi, vislabākā personiskās dzīves uzvedība būs pacietība, centīgums, neatlaidība. Šīs īpašības ir jāizrāda pēc iespējas spilgtāk, lai pierādītu savu mīlestību mīļotajam.

Jaunava

Par mīlošajiem Jaunavas pārstāvjiem šajā mēnesī ir diezgan pretrunīgi un neskaidri. No vienas puses, būs visi nosacījumi, lai apmierinātu jūsu mīlestību un veiksmīgu romāna attīstību, no otras puses – jūs pastāvīgi pieļausiet kļūdas, klūpot pār saviem trūkumiem, pretrunām. Visuma labvēlība šajā periodā būs pārsteigums, veiksme no jums neaizgriezīsies, lai gan jūs sāksiet nepareizi uztvert un uztversiet daudz nepareizu. Šajā mēnesī jūs var vadīt tikai ar nepamatotu uzvedību, it īpaši, ja jūs ļaujat emocijām kontrolēt prātu.

Mēneša sākumā jūs saskarsieties ar ilgstošu mīlestības konfliktu un sarežģījumiem, kas būs jāpārvar. Astrologi iesaka rādīt ne tikai vēlēšanu spēku, bet arī pacietību. Mīlestība maijā ir kaprīza, tā ir jāuzņemas ilgi. Ja jūs izturēsiet testu, ko radīs jums reverso Jupiteru, tad mēneša vidus un beigas izrādīsies dinamiskas, spilgtas un laimīgas. Maijā jūs gaida uzstājīgs pielūdzējs vai dedzīga lieta ar enerģisku personu.

Lasi arī: McDonald’s atver Baltijas valstīs modernāko restorānu, investējot tajā 800 000 eiro

Svari

Svariem maijs var sākties ar nepatīkamu sarunu vai citu mirkli, kas savienībā radīs spriedzi un pārpratumus. Neuzspiediet savu viedokli, asas piezīmes un pieņemiet lēmumu. Lai saprastu mīļoto, jums vajadzētu klausīties, saprast, atrast kopīgu pamatu. Par laimi, maijā problemātiskās jomas attiecībās ir viegli pretoties. Emocionālā klimata sasilšanā palīdzēs savstarpēja aprūpe, seksuālā harmonija, savstarpēja saprašanās.

Lai novērstu nesaskaņas, ir būtiski jāmaina personiskās dzīves pieeja. Venēra, kas Dvīņos ir vājināta līdz 18.maijam, parādīs jums situāciju, kas liks jums pārdomāt savu pagātni, redzēt kļūdas un pat izklāstīt plānu to labošanai. Paralēli tam var būt jaunas idejas attiecību attīstībai. Bet tomēr astrologi iesaka veltīt maija pirmo pusi, lai labotu kļūdas, otrajā, jauni apstākļi iekļūst jūsu dzīvē, ļaujot jums pāriet no nodoma uz aktīvo rīcību.

Skorpions

Maijā Marsa pozitīvā ietekme ļaus Skorpionam atkārtoti atklāt partnera labākās īpašības. Mēneša sākums un vidus ir veiksmīgākais laiks, lai uzlabotu un saskaņotu attiecības, kas atrodas jebkurā attīstības stadijā. Iepazīšanās, romantika un kopīgie vaļasprieki kļūs par labāko “līmi”, kas var pastāvīgi nostiprināt savu mīlestības savienību. Bet neaizmirstiet, ka maijā jūsu mīļais no jums sagaidīs lielāku elastību, uzmanību, rūpību, dāsnumu un atbilstību.

Personīgā dzīvē, maijā būs jums labs garastāvoklis, enerģija un spēks. Astrologi iesaka jums un tavam partnerim darīt to, kas jums patīk, gan jums vajadzētu sākt baudīt dzīvi, sarunāties tikai par pozitīvām tēmām, dalīties savā starpā. Mēneša beigās personīgā dzīve parasti var pārspēt visu, kas jums ir nepieciešams. Lai padarītu romantiku laimīgu, tev jāaizmirst par egoismu. Atteikties no pozīcijas “es”, uzņemties pozīciju “mēs”.

Strēlnieks

Pirmajā un otrajā maija pusē, iemīlējušiem Strēlniekiem, ārkārtīgi trūks manevrēšanas vietas, aktīvas darbības. Astrologi saka, ka jūsu brīvība būs ierobežota, un no attiecībām ar savu mīļoto – atvieglosies un savstarpējā sapratne pazudīs. Retrograda Jupitera ietekme sarežģīs jūsu attiecības, radīs pretrunas, kas vēl nav pabeigtas, vai jaunas var rasties.

Vientuļie Strēlnieki iepazīstas un attīstīs attiecības vieglāk ar kolēģiem, biznesa partneriem, draugu vai citu personu, ar kuru jūs apmaināties ar noderīgu informāciju. Ģimenes pārstāvji saņems sitienus no likteņa, lai izdzīvotu šajā kaujā: trešajā dekādē situācija savā personīgajā dzīvē mainīsies – romantika attiecības būs, brīvību var atjaunināt sajūtas.

Lasi arī: Lucavsala kļūs daudz pieejamāka apmeklētājiem

Mežāzis

Iemīlējušies Mežāži, zvaigznes nemitīgi iesaka parādīt sevi mēneša sākumā un vidū. Maija pirmajā un otrajā pusē – visveiksmīgākais periods, lai nosūtītu mīlas laivu pēc likmes, kāda jums nepieciešama. Saturna ietekme, kas ir jūsu zīmē, palīdzēs jums bildināt savu mīļoto, lai apturētu konfliktu, ļaujiet harmoniju un laimi personīgajā dzīvē.

Bet situācijai maijā ir vājās puses, astrologi iesaka izvairīties no spēcīgas vilšanās. Nepieciešams atturēties no attiecību precizēšanas, skarbām piezīmēm, ugunīgām konfesijām, trešo personu piesaistīšanai. Protams, ka iniciatīva maijā dos jums laimi, bet tā var arī pārtraukt laulību jūsu pārim. Nemēģiniet pārsteigt savu mīļoto: asas darbības liks justies partnerim ne savā ādā vai pat liekam.

Ūdensvīrs

No 1. līdz 25. maijam, ir labākais veids, kā saskaņot savu personīgo dzīvi. Ģimenes pārstāvjus sagaida savstarpēja saprašanās ar partneri un vieglu ģimenes atmosfēru. Konflikti attiecībās, strīdi un nesaskaņas samazināsies, pārī mikroklimats kļūs mierīgs. Astrologi iesaka izmantot šo apstākļu kombināciju. Jūs apspriedīsiet visus aktuālākos jautājumus bez skandāliem.

Ūdensvīri, kas ir iemīlējušies, uztrauks domas par dzīvošanu kopā, maijā var sanākt kopā – kopīgas dzīves sākums nav aizēnojies ar ikdienas grūtības. Visas praktiskās un finansiālās grūtības apiet tevi. Mēneša beigas ir saistītas ar mīlestību, iepazīšanos, flirtēšanu un citiem romantiskiem notikumiem. Personīgā dzīve kļūs par prieka, jaunu emociju un pozitīvu pārmaiņu avotu. Daudzos aspektos tas būs Neptūna nopelns, kurš spēcīgs Zivīs.

Zivis

Zivju pārstāvjiem maijā vajadzētu pamanīt Visuma atslēgas. Tev apkārt būs daudz skaistu un patīkamu cilvēku, kuru padoms vai uzmanība palīdzēs jums izveidot personīgo dzīvi. Astrologi neizslēdz flirtu un jaunās paziņas darbā – kāds no kolēģiem vai paziņām var sākt izrādīt interesi par jums.

Maija pirmajā pusē vērojama novājināta Veneras ietekme Dvīņos, kas var radīt pievilcīgu tādu cilvēku, kas jums agrāk patika. Šis pasākums dos Jums pārliecību, bet vai šai personai sniegt atbildi – jums izlemt. Otrajā mēneša pusē Venēra kļūs stiprāka, un līdz ar to, nostiprināsiet savu pozīciju savā personīgajā dzīvē. Tautas uzmanība tiks vērsta uz jums, bet astrologi iesaka veltīt šo periodu ģimenes dzīves saskaņošanas iespējām. Tas ir vispiemērotākais laiks attiecību attīstīšanai, konfliktu risināšanai pāri.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment