Horoskops 29.aprīlim – iespēja sasniegt vēlamo

Šī diena liks saprast, kas ir vajadzīgs šajā dzīve, ko saglabāt un no kā atbrīvoties.

Auns

Šajā dienā jūs varat atbrīvoties no nevajadzīgām lietām – vecām lietām, novecojušām attiecībām, sliktiem ieradumiem. Vakarā atlikt visu biznesu un atpūsties savā dvēselē un ķermenī. Jūs varat apmeklēt masāžas salonu vai vienkārši doties vannā. Arī ļoti labi ir satikt draugus, kurus jūs neesat redzējuši ilgu laiku, vai saskaņot ar radiniekiem, ja jūs būtu pretrunā ar viņu.

Vērsis

Jums ir jābūt uzmanīgiem par jauniem biznesa priekšlikumiem, nav svarīgi, cik daudzsološi tie var likties sākumā. Ja jums joprojām ir šaubas, ir vērts konsultēties ar speciālistiem. Tagad ir izdevīgs laiks gan maziem, gan lieliem pirkumiem.

Dvīņi

Šajā laikā varat saņemt pievilcīgus darba piedāvājumus. Sarunas būs veiksmīgas, un jūs varēsiet sasniegt vēlamos rezultātus. Vienīgais brīdinājums – nepapildini gadījumus, kas saistīti ar pat mazu risku, tai skaitā jūsu finanses.

Vēzis

Godīgi pildot savus pienākumus, strauji nereaģē uz iespējamiem pārākumu pārmetumiem. Šajā dienā jūs varat pārvērtēt savu spēku, kas nelabvēlīgi ietekmēs jūsu veselību. Galvenā uzmanība jāpievērš mājas un ģimenes saitēm.

Lasi arī: Numeroloģiskais horoskops uz 2018. gada maiju

Lauva

Šis periods ir līdzīgs eksāmenam, un kā jūs to noliksiet, no tā būs atkarīga turpmākā attīstība. Pastāv risks, ka tagad jūs varat piesaistīt negodīgus cilvēkus. Nenodiet un neņemiet aizdevumu, citādi tuvākajā nākotnē var rasties finansiālas grūtības.

Jaunava

Kopīgie centieni būs efektīvāki par patstāvīgu darbību. Šajā sakarā zvaigznes iesaka jums vairāk sazināties ar savu vidi, rēķināties ar citu cilvēku uzskatiem, spēlēt pēc kopīgiem noteikumiem. Šī rīcība ļaus jums iegūt noderīgus kontaktus.

Svari

Šodien jums būs iespēja pozitīvi mainīt ierasto dzīves veidu, vidi. Tagad ir piemērots laiks, lai mainītu darbību veidu, mājokļu remontu, uzsākot jaunu hobiju, paplašinot paziņu loku vai partnerus.

Skorpions

Diena iet diezgan mierīgi. Darbā var būt interesantas perspektīvas. Bet jums ir jārīkojas ātri. Ja jūs sākat atlikt vai aizkavēt jautājumu pieņemšanu, jūs varat izlaist savu iespēju. Uzticieties savai intuīcijai.

Lasi arī: Astro prognoze 2018. gada maijam- dinamiski uzlabojumi

Strēlnieks

Centieties neliegt sev patīkamas lietas. Šī diena ir labvēlīga sanāksmēm, darījumiem, kā arī izklaidei. Kļūdu iespējamība ir, bet jūs tās pamanīsiet un labosiet agrāk, nekā radīsies problēmas. Galvenais ir neaizmirst mazās lietas.

Mežāzis

Nesteidzieties. Neatsakiet palīdzēt ikvienam, kamēr jūs neizprotiet situāciju. Atlieciet vairāk laika lietām, kas rada prieku. Jūs varat veikt darījumus ar mājsaimniecības uzdevumiem, tīrīšanu un remontu.

Ūdensvīrs

Neapstrīdat un noskaidrojiet attiecības ar kolēģiem darbā, radiniekiem un vienkārši apkārtējiem cilvēkiem. Ja jūs varat noturēt sevi rokās, tad drīz jūsu bizness iet kalnā, un, ja jums neizdosies, konflikts var būt ilgstoša rakstura.

Zivis

Tagad jums ir vairāk nekā pietiekami daudz enerģijas. Jūs varat kļūt par jebkuras kompānijas dvēseli un uzzināt jūsu optimismu. Ar draugiem vai kolēģiem ir iespēja atrast naudu veicinošu daļu. Jums ir jāpievērš vairāk laika savai Vese***ai un piemērotībai.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment