Horoskops 29. martam – iespējamas personiskās problēmas!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 29. martam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Labvēlīga diena, kas paplašinās darbības izredzes, ļaus pārdomāt uzkrāto pieredzi. Šodien tas ir tikai laiks, kad ir jāuzsāk darbs pie ilgtermiņa biznesa projekta īstenošanas, kas visu laiku ir bijis atlikts. Tas nesīs augļus. Uzskata, ka panākumu atslēga ir jūsu tuvā un tālā vide.

LASI ARĪ: Šīs Zodiaka zīmes tērē naudu, kā neviena cita

Vērsis

Viena no komerciāli izdevīgākajām dienām, kad ir iespējams īstenot visas idejas, plānus un darbus, kas ir uzkrājušies iepriekšējā laikā. Veiksmīgas darbības un apņēmība darbībās dos panākumus. Sadursmes ar pretiniekiem, strīdi ar kolēģiem nav izslēgti. Visi ir veiksmīgi, pat riskanti.

Dvīņi

Iespējams, šodien mājsaimniecības darbi vai personiskās problēmas joprojām aizņems visu laiku. Pārdomātas darbības, izmērītās darbības palīdzēs droši atrisināt visas problēmas. Iespējams strīdi ģimenē vai ar pretiniekiem. Sliktas ziņas var izraisīt stresu. Dienas otra puse ir labvēlīga saziņai, izklaidēm un jauniem paziņojumiem, intīmām attiecībām.

Vēzis

Labvēlīga diena. Uzņēmējdarbībā ņemiet radošu pieeju, nestandarta skatījumu uz lietām, klausieties savu intuīciju. Iespējams, tiks atvērti jauni ienākumu avoti. Nav izslēgts, ka būs jauni partneri vai ietekmīgi patroni, ar kuru palīdzību jūs atradīsiet izeju no sarežģītās situācijas. Esiet uzmanīgi spēlējoties ar lieliem mājdzīvniekiem.

LASI ARĪ: Horoskops 2019. gada aprīlim – aprīlis daudziem var kļūt par lūzuma punktu!

Lauva

Jūsu dzīves potenciāls šodien būs labākais. Jauni gadījumi būs veiksmīgi, bet neizlēmība vai ārēja iejaukšanās var negatīvi ietekmēt rezultātu. Iespējams, romantiska tikšanās ar ilgstošu līdzjūtību vai intīmām attiecībām ar mīļoto, kas ilgi paliks atmiņā.

Jaunava

Labvēlīga diena biznesam, darbam, radošām nodarbībām, mīlestībai un ģimenes attiecībām. Gatavojieties nopietnām izmaiņām dzīvē. Nepalaidiet garām savu iespēju – mēģiniet piepildīt ilgstošās vēlmes.

Svari

Lielākā daļa jūsu personisko un sabiedrisko lietu būs saistītas ar finansēm, kustamā un nekustamā īpašuma pārdošanu. Šī diena ir labvēlīga iegādei, pirkumiem, komercdarījumiem.

LASI ARĪ: Neliela planētu parāde 2019. gada martā – stiprinās mūsu intuīciju!

Skorpions

Diena ir labvēlīga jebkura svarīga biznesa uzsākšanai, informācijas izmantošanai un apstrādei. Racionāli izmantojot savu spēku un enerģiju, jūs varat uzlabot savu autoritāti vai uzlabot savu finansiālo stāvokli.

Strēlnieks

Šodien komunikācija komandā, grupu nodarbības, komandas darbs vai aktīva atpūta starp līdzīgi domājošiem cilvēkiem ir noderīga. Sievietes Strēlnieki spēs demonstrēt sabiedrībā savus talantus un spējas. Nav izslēgts jauns hobijs, kas diemžēl būs īslaicīgs. Vīriešiem-Strēlniekiem ir ieteicams pievērst uzmanību viņu Vese***ai: iespējama hronisku slimību saasināšanās, traumas, nelaimes gadījumi. Nelietojiet alkoholu.

Mežāzis

Dienas pirmā puse būs labvēlīga svarīgu jautājumu risināšanai, lielākām iegādēm, komercdarījumiem. Tomēr jārūpējas, lai izvairītos no tēriņiem – krāpšana ir iespējama. Dienas otrajā pusē ir iespējamas nepatikšanas, kas no jums atņem daudz spēka vai rūpīgi sabojā garastāvokli.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops 2019. gada aprīlim – brīnišķīgs laiks!

Ūdensvīrs

Zvaigznes atkal tevi aizstāvēs. Dzīves potenciāls ir augstā līmenī, kas nodrošinās panākumus personiskajās attiecībās vai panākumus komerclietās. Ietekmīgo personu vai partneru atbalsts palīdzēs jums kāpt pa karjeras kāpnēm vai gūt finansiālu peļņu. Iespēja uzvarēt vai saņemt dāvanu no mīļotā cilvēka nav izslēgta.

Zivis

Rādīt mērķtiecību un uzņēmību mērķa sasniegšanā. Meklējiet nestandarta problēmu risinājumus. Jebkurš darbs, pat riskantākais, beigsies labi. Iespējams romantisks piedzīvojums vai ļoti priecīga tikšanās. Nepalaidiet garām savu iespēju.

avots: vedmochka

Leave a Comment