Mīlestības horoskops 2019. gada aprīlim – brīnišķīgs laiks!

Vēzis

Aprīlis, pēc Venēras žēlastības, ir mēnesis, kad Vēzim vienkārši vajag uzņemties iniciatīvu savās rokās, pat ja viņi baidās, ir kautrīgi vai domā, ka kāds cits var būt labāks par viņiem. Ja viņi var pārvarēt iekšējās bailes un nepamatotas šaubas, viņi sasniegs jaunu attiecību līmeni ar savu mīļoto, un viņi sapratīs, ka viņi var darīt daudz vairāk, nekā gaidīja. Starp citu, trīs ikdienas vingrinājumi palīdzēs atjaunot pašapziņu un labu garastāvokli.

LASI ARĪ: Numeroloģiskais horoskops 2019. gada aprīlim – viss būs sabalansēti!

Lauva

Saule Aunā sniegs Lauvām 20 laimīgas dienas: no 1. aprīļa līdz 20. aprīlim. Šis periods ir īpaši labvēlīgs, lai atrisinātu sarežģītās situācijas, atrastu izeju no strupceļa, novērstu attiecību pārtraukumu vai atgrieztu mīļoto. Problēmu apspriešana sola iet bez konflikta, un daži apmulsumi paši izzudīs. Turklāt, ja Lauvas vēlas piedāvāt saviem partneriem kaut ko svarīgu vai ar to kaut ko jaunu, tad viņi neatradīs labāku brīdi nekā mēneša pirmās divas nedēļas.

Jaunava

Aprīlī antagonista Venēras ietekme izraisīs romantiskas izjūtas. Jutekliskums, emocionalitāte un citas maigas izjūtas, ko Jaunavas parasti nomāc, pamodīsies. Tomēr astrologi steidzas brīdināt zīmes pārstāvjus: tas viss radīs tikai pozitīvas emocijas. Bez jebkādiem izņēmumiem Jaunavu gaida pelnīta dāvana – savstarpējas jūtas, galvenais nepretoties šīm vēlmēm.

Svari

Aprīlis var pārsteigt Svarus. Mēneša darba kārtībā ir Venēras patrona pozitīvā ietekme, un šķiet, ka tam vajadzētu dot tikai labas ziņas, bet ne tik daudz: sagaidāms konflikta periods, it īpaši attiecībās ar tuviem cilvēkiem un it īpaši pēc 20. marta. Ja Svari vēlas, lai viņa mīļotais dzirdētu viņu viedokli un saprastu viņus pareizi, tad viņam nav nepieciešams izdarīt spiedienu. Astrologi iesaka izvairīties no konflikta situācijām, nevis būt pretrunīgiem pretiniekiem, pretējā gadījumā jūs varat nokrist savās acīs. Nopietni strīdi un skandāli var izraisīt plaisu attiecībās, kuru nākotnē būs ļoti grūti aiztaisīt.

LASI ARĪ: Astroprognoze 2019. gada aprīlim – sagaidāms ļoti produktīvs mēnesis!

Skorpions

Venēras antagonista aktivizēšanās sajauks daudzus plānus. Skorpionus gaida diezgan sarežģīts laiks emocionālā nozīmē. No 1. aprīļa līdz 19. aprīlim var notikt notikumi, kas liks jums pārskatīt jūsu attieksmi pret savu partneri. Astrologi iesaka koncentrēties uz labu un iegūt maksimālu labumu un prieku no negaidītiem notikumiem. Tad mēneša trešā nedēļa dos iespēju iepazīt savu mīļoto no otras puses. Vissvarīgākais ir tas, ka nav nepieciešams pielāgot notikumus un pieņemt lēmumus negatīvu emociju ietekmē, jo tad būs grūti izveidot savienojumu.

Strēlnieks

Nākamajā mēnesī planētas un spēcīgā Saule labvēlīgi ietekmēs Strēlnieku un palīdzēs pārvarēt personīgās problēmas. Sākot no mēneša pirmajām dienām, šīs zīmes vientuļos pārstāvjus gaida patīkamas ziņas. Viena no tām būs iepazīšanās ar personu, kas pilnībā atbilst viņu ideālam. Pēc pāris randiņiem var būt nopietnas attiecības. Bet mīlestībā esošos Strēlniekus, planētu ietekme ļaus mierīgi baudīt mīļotā kompāniju pavasarī. Lai uzlabotu attiecības, partnerim tiks nodrošināta uzmanība un atsaucība.

Mežāzis

Aprīlī Mežāzi var pēkšņi aptvert domas par nākotni. Bailes, nedrošība un kompleksi sola iziet un diezgan daudz sabojāt ne tikai garastāvokli, bet arī attiecības ar līdzjūtības objektu. No 10. aprīļa līdz 30. aprīlim antagonists Jupiters ietekmēs notikumus viņa personiskajā dzīvē no retro-fāzes, kas padarīs viņa enerģiju ļoti smagu. Šajā laikā Mežāžiem jāpārvalda savas emocijas, lai nesabojātu situāciju attiecībās. Arī šajā laikā jums jāizvairās no romantiskas iepazīšanās – ir ļoti maz iespēju, ka tās būs noderīgas. Bet iepazīšanās ar regulāru partneri var atjaunot uzticību.

LASI ARĪ: Horoskops 2019. gada aprīlim – aprīlis daudziem var kļūt par lūzuma punktu!

Ūdensvīrs

Antagonista-Saules ietekme no 1. aprīļa līdz 20. aprīlim piespiedīs Ūdensvīru iet cauri vairākiem nepatīkamiem mirkļiem. Mēneša pirmajā pusē šīs zīmes pārstāvji var saprast, ka pašreizējās attiecības ir novecojušas un ir pienācis laiks atstāt. Tomēr šāds notikumu pavērsiens var novest pie pretēja rezultāta: visticamāk, aprīļa beigās Ūdensvīrs to nožēlos. Ūdensvīrs nopietnās un laimīgās attiecībās saskaras arī ar vairākām problēmām, kuru dēļ viņi var būt vīlušies ģimenes dzīvē. Var būt vēlme palikt vientulībā, prom no partnera un ģimenes problēmām. Astrologi iesaka kontrolēt emocijas, nesabojāt garastāvokli, tad jūs varat novērst daudzas problēmas.

Zivis

Otro pavasara mēnesi Zivis satiks ar augstu garu un ar lielām izredzes uz panākumiem ar pretējo dzimumu. Aprīlī šīs konstelācijas pārstāvji varēs izmantot Venēras atbalstu, kas ir stiprināts Zivīs. Astrologi ziņo, ka Zivis ieskauj uzmanība, komplimenti un laime. Turklāt ielūgumi iepazīšanās saņemšanai tiks saņemti daudz biežāk, un tas attiecas uz tiem, kas jau sen ir atraduši savu mīlestību. Tomēr 20. aprīlī Venēra pāries uz Aunu, kas izraisīs aktivitātes samazināšanos un nekontrolējamas emocijas. Negatīva ietekme var virzīties uz darbībām, par kurām būs jānožēlo.

avots: dailyhoro

Leave a Comment