Mīlestības horoskops: 26.februāris – 4.marts – romantiski sapņi piepildīsies

Dvīņi

Mīļotā trūkumi, kurus nevar izlabot, tas ir, gandrīz visas nepilnības, parādīsies un izraisīs emocijas, ne visai pozitīvas. Šajā nedēļā ilūzijām, kurās vari mainīt cilvēku, būs jāizzūd. Nemierīgais Auns Urānā uzliek savu enerģiju, un jūs nekādā veidā neietekmēsiet šo procesu: attiecības var sašķelt šuvēs. Lieta ir tāda, ka viss pozitīvs no partnera, tiks bloķēts ar jūsu negatīvo viedokli . Urāns vēlas, lai jūs mainītu nevis jūsu partneri, ne jūsu partnerī vai pat sevī, bet jūsu attieksmi pret visu. Uzziniet, kā dzīvot ar to, ka šī pasaule nav perfekta – tas ir tas, kas tas ir.

Lasīt arī: Numeroloģiskais horoskops 2018. gada martam

Vēzis

Šajās septiņās dienās Vēzis pavērs plašas perspektīvas attiecībās. Izvēle būs bagāta, galvenais – nezaudē savu galvu un neizdari kļūdas, par kurām vari nožēlot. Vadīs jūs Mēness, precīzāk, pirmdien, tas pavadīs jūsu zvaigznājā, dāsni pateicoties tev ar labklājības enerģiju un tad iemest likteni. Tieši tāpēc nedēļas sākumā būtu saistīt ar kaut kā liela sākumu: nopietnām attiecībām, stiprinot laulības atgriešanos, mīlestības un partneru izvēli. Pēc sākuma Visums visu darīs. Jums vienkārši ir jāskatās pēc notikumiem, nedaudz pielāgojot scenāriju.

Lauva

Lauvas, visums brīdina jūs: ņem savu laiku. Šonedēļ jūs riskējat izdarīt daudz kļūdas, pakļaujoties savtīgam impulsam. Astrologi ziņo, ka stiprinātais Neptūns šajā laikposmā atņems tev galveno ieroci – intuīciju. Jūs, protams, vēlaties iedvesmot un bēgt partnera rokās pēc sirds pavēles. Tomēr ne fakts, ka jūs tur gaida ar atplestām rokām. Labāk ir pārskatīt robežas – ja dzīve jūs absorbē, attiecības iet uz leju. Pārsteidziet partneri un cieniet viņa viedokli.

Jaunava

Šonedēļ Jaunava sajutīs emocionālo spriedzi pārī. Neskatoties uz šādām prognozēm, nākamās septiņas dienas ir piemērotas attiecību stiprināšanai vai jaunas, ilgstošas ​​alianses uzsākšanai. Esi gatavs: kaislības sitīs augstu vilni. Mars jums atlīdzinās ar impulsivitāti. Par laimi, jūsu spontānās darbībās būs tikai ar pozitīviem aspektiem: mīlestība, pievilcība, vēlme būt tuvu jūsu mīļotajam. Protams, pastāv risks, ka varēs nonākt skandālā un izskaidrot attiecības, bet tas ir tikai tad, ja tu zaudē savu galvu.

Lasīt arī: Horoskops nedēļai: no 26.februāra līdz 4.martam – emocijas sitīs augstu vilni!

Svari

Sagatavojies pārmaiņām. Jūs ne tikai sākāt attiecības, jums bija labs iemesls, piemēram, mīlestība. Un, ja tagad viss iet uz bungām, jūs riskējat palikt vīlušies mīlestībā un viens bez otra. Abiem ir jāziedo kaut kas. Šonedēļ jums ir jāmaina un jāstrādā pašiem ar sevi, lai paplašinātu attiecības uz augstāku līmeni. Venera norādīs uz jūsu nepilnībām, un tad jums būs jāizlemj, vai esat gatavs kaut ko mainīt sevī, mīļotā labā.

Skorpions

Astrologi iesaka Skorpioniem atrast jaunas profesijas. Jūsu mīlas stāstā ir daudz vietu un lietu, kas tagad būs saistīta ar kaut ko parasto un neuzkrītošu. Jums nav nepieciešams aprakt sevi vēl vairāk kārtējā rutīnā – izraujiet sevi no tā. Meklējiet jaunus romantiskus stūrus, kur jūs varat gan noslēpties no Saturna negatīva, gan visas pasaules.

Strēlnieks

Šonedēļ Strēlnieka attiecības būs neaizsargātākas nekā jebkad agrāk. Negatīvā enerģija nāks no Urāna, kas vispusīgi meklēs visu veidu ciešanas iemeslus. Un jūs riskējat pakļauties kārdinājumam – mēģiniet trīskāršot visu, lai gan jūsu partneris atmestu un atbrīvotos no darba, un ideālā gadījumā visus uzreiz. Nav nepieciešams reaģēt uz Urāna provokācijām: ja ir vēlēšanās ciest vai strīdēties, turiet to atpakaļ ar visu savu spēku.

Lasīt arī: Sieviešu horoskops: no 26. februāra līdz 4. martam – nesēdiet mājās!

Mežāzis

Mežāzi šonedēļ vajās pagātnes spoki. Jūs riskējat lielāko daļu laika pavadīt atmiņās vai atkal kļūt par bijušā partnera upuri. Venēra ir pretī, laime ir pret, visums ir pret. Pagātne ir pagājusi, neviens tajā neko nemainīs. Nekas nav konstruktīvs, lai apmierinātu sirdsapziņu, sabojātās sirds dēļ pirms trim gadiem vai pat kādu ilgstošu aizvainojumu. Tagad jums ir jādomā par nākotni vai vismaz jādzīvo tagadnē.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram jāsaprot viena svarīga lieta: bijušie ir tie, kurus nevajag pieminēt. Nekad, it īpaši, ja tavs pašreizējais partneris jautā. Šonedēļ jūs riskējat pat garīgi salīdzināt savu bijušo partneri ar potenciālo vai jau esošu. Šīs ir pilnīgi atšķirīgas attiecības. Kad jūs beidzat vienu un sākat citas, skaitītāji tika atiestatīti uz nulli. Dzīvo ar to, kas jums ir tagad: kā liecina Saturns, pagātne pat tevi neatceras.

Zivis

Jebkuras attiecības, pat vislaimīgākās, kļūst toksiskas un kavējas, kad partneri nevēlas runāt par savām izjūtām. Šajos tīklos, var iekļūt, Zivju pārstāvji. Viss būs vienmērīgs un labs, izņemot jau uzkrātās pretrunas un pretenzijas. Parādiet savas emocijas bez mājieniem un spēlēm, “uzmini, kā es jūtos”. Izteikt savas jūtas precīzāk – tas ir vienīgais atskaites punkts jūsu partnerim.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment