Mīlestības horoskops nedēļai: 26.marts – 1.aprīlis: neieciklējieties uz pagātni

Dvīņi

Mīlestība Dvīņiem tiks novirzīta uz sevi martā. Narcisistiskie Dvīņi – tas ir diezgan apšaubāmi uzvarētāji jautājumos, kas saistīti ar attiecībām, bet par uzvarētāju jums būs vienalga. Mēģiniet būt vienkāršāki, atvērtāki un diplomātiskāki. Nedēļas nogalē jums vajadzētu būt veiksminiekiem, jo Venēra kļūs spēcīgāka Vērša zīmē. Pievērsiet tik daudz uzmanības izskanējumam un kārtīgumam.

Lasīt arī: Izpalīdzīgā suņa enerģētika

Vēzis

Vēzim astrologi iesaka atstāt komforta zonu, lai kaut kādā veidā nostiprinātu iepriekš iegūtos mīlestības panākumus. Jums būs jāpiespiež pašam darīt to, ko jūs baidāties. Uzvara pār bailēm novedīs pie virknes iemīļotu uzvaru un melnās strīpas maiņas uz baltu. Pozitīvākā diena ir pirmdiena, jo Mēness būs spēcīgs jūsu zodiaka zīmē. Nepalaidiet garām savas iespējas pirmajā nedēļas dienā un beigās.

Lauva

Šonedēļ jūsu kompleksi būs jūtami, taču tas nenozīmē, ka viss mīlestībā notiks tādā veidā, kā Visumam ir ērtāk. Saule ir spēcīga, un Venera nenesīs neko sliktu līdz sestdienai, jo tā zaudēs spēku. Ar tīru dvēseli, doties uz randiņiem un flirtēt – nebaidieties sevi parādīt kā jūs. Kandidāti otrajā pusē vai jau esošais mīļais nepieņems tavu liekulību vai melus.

Jaunava

Uzmundrinājumi ir jūsu galvenais ienaidnieks. Mēness būs relatīvi stabils visu nedēļu, izņemot otrdienas un trešdienas, tāpēc ir vērts strādāt pie savas iekšējās pasaules. Nedēļas nogalē emocionālais fons būs negatīvāks, jo 31. martā un 1.aprīlī Venēra kļūs neticami spēcīga. Ja jūs ļausiet sev izturēties uzmanīgi, otrās puses laikā var rasties nopietnas problēmas.

Lasīt arī: Kāds nelabais spēks tu esi, ņemot vērā tavu Zodiaka zīmi

Svari

Svariem astrologi iesaka atbrīvoties no satraucošām domām. Ierobežojošais iznīcinās jūsu veiksmi, tāpēc jums vajadzētu atkārtoti izskatīt vairākas lietas un sākt pret citiem izturēties citādi. Mīlestība ir darbs, un Venera pirmajās piecās dienās būs vāja, tāpēc jums nebūs enerģiju darbam. Seksuāla enerģija samazināsies, bet sestdienas pēcpusdienā viss kļūs vairāk vai mazāk rožains. Turieties līdz pat nedēļas nogalei, un redzēsim, kā būs ar attiecībām.

Skorpions

Šonedēļ Skorpioniem būs liela veiksme mīlestībā, lai jūs varētu saprast jūsu vientulības cēloņus un novērst šo situāciju. Cilvēki paši dosies, lai tiktos ar jums. Jums ir nepieciešama tikai vēlme dalīties savā starpā. Atcerieties, ka mīlestību vienmēr izpaužas divās pusēs vienlaicīgi. Negaidiet uz laika apstākļiem pie jūras – sāciet iepazīties un meklēt savu dvēseles draugu. Ja jūs to jau esat atradis, tad ir laiks uzņemt mīlestību.

Strēlnieks

Strēlniekiem astrologi iesaka ar galvu ienirt romantikā, jo Mēness neradīs daudzas problēmas, un atlikušie kosmosa objekti būs stabili. Tagad saule ir spēcīga, un tikai sestdienā Venēra sāks no jums ieturēt spēku. Pirms sestdienas ir labāk lemt par nedēļas nogali. Neaizkavējiet tikšanās ar tiem, kas jums dārgi, neatlieciet uz vēlāku. Šī nedēļa būs laba kopīgai plānošanai un laulībām.

Lasīt arī: Viedie risinājumi gudrākai tūrisma un viesnīcu pakalpojumu saņēmju piesaistei

Mežāzis

Jūsu saderība ar citām Zodiaka zīmēm šajā nedēļā būs ievērojami lielāka. Jums vajadzētu ņemt šo faktu pareizi, tas būs ideāls laiks, lai atrastu otro pusi. Marss jūsu zīmē ir ļoti spēcīgs, tāpēc jums nav jābūt pārliecinātiem. Jums vienkārši nepieciešams iestatīt pareizos mērķus un vienkārši sākt – pārējais notiks kā pēc pulksteņa. Flirts, satikt – savā pusē zvaigznei un planētai.

Ūdensvīrs

Iespējamais mīlestības kļūmju cēlonis ir negatīva programma, kas ir nokļuvusi jūsu galā. Ilgtermiņā tas var būt bīstams, tāpēc mēģiniet izvairīties no negatīvām domām, līdz tie kļūst par neatņemamu sastāvdaļu un dzīvesveidu. Jūsu panākumi mīlestības lietās pilnībā būs atkarīgi no jūsu vēlmes virzīties uz priekšu. Pietiks, lai atgrieztos, balstoties uz citu cilvēku viedokļiem un uzskatiem.

Zivis

Mīlestības apliecinājumi ir galvenais taustiņš, lai glābtu jūsu veiksmi. Tikai daži cilvēki var palīdzēt paaugstināt jūsu garastāvokli, tāpēc jums tas būs jādara pašam. Cilvēkiem būs grūti sazināties, lai jūs varētu atšķirt tos, kuri jūs patiešām interesē, no tiem, kuriem jūs esat vienaldzīgi. Nenokavējiet tos, kas jums patīk.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

 

Leave a Comment