Mīlestības horoskops nedēļai no 11. līdz 17. jūnijam – sagaidāmi pārsteigumi

Dvīņi

Nedēļa nebūs bez mākoņiem. Jūsu patrons Merkurs otrdien pārcelsies uz Vēža konstelāciju un tā pozitīvā ietekme vājināsies. Visums iesaka: jums būs jāpārbauda attiecības kopā ar savu mīļoto. Ja romāna atkārtota izvērtēšana tev neatbilst, astrologi iesaka neveikt strauju lēmumu. Mēģiniet rūpīgāk domāt par saviem vārdiem, meklēt kompromisu vai kopīgu risinājumu, kā arī strādāt pie kļūdām. Vientuļiem Dvīņiem, Venēras ietekme trešdien palīdzēs attīstīt pareizu taktikas uzvedību ar pretējā dzimuma pārstāvjiem.

Lasi arī: Lietas, ko nedrīkst darīt, ja jums blakus ir mazs bērns

Vēzis

Vēža pārstāvjus gaida unikāla iespēja panākt līdzsvaru starp ģimeni un darbu. Venēras ietekme, kas līdz 13.jūnijam būs tavā zīmē, palīdzēs atrast mīļoto cilvēku ar kopīgu viedokli, apspriest problēmas un uzlabot ģimenes mikroklimatu. Arī nedēļas sākums būs vislabvēlīgākais ar Jupitera un Mēness īpašo stāvokli, jūsu patroniem. Bet jau no 14.jūnija līdz 17.jūnijam privātā dzīve uz laiku tiks zaudēta, tāpēc romantiski varoņi neradīs īpašus rezultātus. Ir laiks, lai izveidotu harmoniju pārī līdz ceturtdienai.

Lauva

Venēras pāreja jūsu zodiaka zīmē laikā no 14. jūnija līdz 17. jūnijam pastiprinās jūsu jūtas un sāpīgi reaģēs uz kritiku otrajā pusē. Astrologi iesaka kontrolēt emocijas, lielākā daļa problēmu šonedēļ būs tālu. Mēģiniet atdzesēt savu attieksmi un saprast, kā mīļais cilvēks grēko vai neapmierina tevi. Tikai starp jums ir uzkrāts pārpratums, ar kuru ir pienācis laiks atvadīties. Un Venēra palīdzēs jums sarunāties ar partneri. Vientuļās Lauvas šonedēļ ietekmēs nepacietība, kas, starp citu, palīdzēs sasniegt vēlamo mērķi.

Jaunava

Pieaugošā Marsa ietekme, kā arī reversais Saturns, liks justies neskaidru neapmierinātību un kairinājumu. Iespējams, ka mīļais cilvēks šajā posmā nevarēs par jums rūpēties un pievērst uzmanību. Šī attiecību attīstība var padarīt jūs dusmīgu. Tomēr astrologi neiesaka radīt dusmas radiniekiem, mēģināt salabot izveidoto kontaktu. Vientuļajām Jaunavām, tiek dota zaļā gaisma: uzņemties iniciatīvu un izrādi interesi par pievilcīgo vīrieti – viss iet lieliski.

Lasi arī: 11 pazīmes, kas norāda uz to, ka mīļotais būs uzticīgs

Svari

Venēra, ceturtdien ieiet Lauvas zvaigznājā, un tam var būt pozitīva ietekme uz jūsu jūtām un attiecībām. Ja tev kāds mīļais vai potenciālais partneris, tad vajadzēs kaut ko darīt svarīgu šonedēļ. Varbūt jūs nekavējoties nesaprotat vai neievērojat šo romantisko žestu, bet noteikti atrodi pateicības vārdus. Bet no kritikas nedēļas sākumā ir vēlams atteikties. Pozitīvas, bet nestabilas Venēras ietekmē jūs var piemeklēt obsesīvas domas, kas, protams, ir nekavējoties jālikvidē.

Skorpions

Venēra, jūsu antagonists šonedēļ būs nestabila, kas pozitīvi ietekmēs visus Skorpionus. Visbeidzot, attiecības ar savu mīļoto nesīs augļus, lai gan tas būs izteikta (vismaz sākumā) nav sajūtas, jo laime nav acīmredzama. Šajā nedēļā ir ieteicams klausīties sevi: vissvarīgākais ir tas, kas notiek iekšā, ko jūs nevienam nestāstiet. Vientuļie Skorpioni, jums nevajadzētu sēdēt malā – sāciet rādīt aktivitātes un uzaicināt uz randiņu personu, kura jums patīk. Sastiprināts Marss palīdzēs jums stiprināt un pateikt, kā izvēlēties atslēgu jebkurai sirdij.

Strēlnieks

Merkurs, kas saindē jūsu mīlestības enerģiju, šonedēļ zaudēs spēku. Tas nozīmē, ka nedēļa būs labvēlīga tiem, kas meklē laimi, dvēseli vai patronu. Noteikti izmantojiet savas radošās spējas un spēka priekšrocības, jo tagad jūsu trumpis ir radošums un pārsteigums. Katrā ziņā koncentrējieties uz sevi, uzsvērt savu personību, aizraujot cilvēkus.

Lasi arī: Ko vīrieši mīl sieviešu manikīrā

Mežāzis

11.-17. Jūnija nedēļā spēcīgā Marsa enerģija būs jūsu dominējošā, kas dos jums drosmi, spēku un apņēmību mīlestībā. Tādēļ gaidāmajā nedēļā, piepildiet visdziļākās vēlmes un vērienīgus mērķus. Vientuļiem Mežāžiem speciālisti iesaka nezaudēt vienu iespēju: tagad vējš pūš jūsu burās. Ja tas ir grūti, Saturna atbalsts tiks atvests – kopā ar šo patronu jūs kļūsiet neuzvarami un ļoti pievilcīgi pretējā dzimuma priekšā.

Ūdensvīrs

Jūsu planētas patrons Saturns un Neptūns turpina būt nostiprinātā stāvoklī. Šāds atbalsts dos jums spēku eksperimentēt un pārkāpt aizliegumus, risinot jautājumus ar jūsu dvēseles partneri. Taču astrologi aicina jūs būt piesardzīgiem un iesaka atlikt risku nedēļas sākumā, kad Saule ir aktīva. Bet vientuļajiem Ūdensvīra pārstāvjiem šonedēļ ieteicams būt uzmanīgiem, lai radītu vērienīgus priekšlikumus un idejas saistībā ar pretējo dzimumu.

Zivis

Spriežot pēc jūsu patrona planētu stāvokļa, nedēļas sākums jums būs īpaši labs. Vientuļajām Zivīm būs iespēja tikties ar “savu dvēseles draugu” . Ja jūs joprojām esat neapmierināts attiecībās, tad atverieties jaunām paziņām. Tiem, kas ir attiecībās, jābūt uzmanīgiem nedēļas otrajā pusē un nedēļas nogalē. Centieties neliecināt par mīļoto: izvairīties no slidenas tēmas un sāpīgas kritikas. Un jūs un jūsu partneris šajā pieprasījuma posmā sniedziet kaut ko citu: aprūpi, siltumu, maigumu un īpašu intimitāti.

Avots

 

Leave a Comment