Horoskops nedēļai no 11. līdz 17. martam – būs iespēja apgūt daudz svarīgu zināšanu!

Horoskopi palīdz mums palikt virs ūdens un piesaistīt vairāk veiksmes noteiktā laika periodā. Astrologu padoms būs noderīgs ikvienam, jo ​​īpaši tiem, kam patīk plānot lietas.

Tā būs lieliska nedēļa, kurā varēsiet daudz iemācīties, tāpēc jums ir nepieciešama lielāka aprūpe un milzīga vēlme mācīties. Tomēr, ja jūs pārspīlējat, ir iespējama apātija un bezjēdzīgs nogurums.

Auns

Šonedēļ Auns būs laimīgs jautājumos par mīlestību, draudzību un laulību. Būs iespēja tuvoties cilvēkam, stiprināt attiecības, iegūt drosmi iepazīties. No 13. līdz 16.martam zvaigžņu un planētu aktivitāšu skaits būs īpaši radošs. Šajās dienās ir vērts koncentrēties uz lietām, kurām ir vislielākā nozīme.

Citās dienās ir ieteicams ievērot piesardzību, lai gan kopumā nedēļa būs pozitīva Aunam. Spēja izvairīties no konfliktiem palīdzēs atbrīvoties no neveiksmēm . Jo draudzīgāks būs Auns, jo vairāk kāršu viņiem būs savās piedurknēs. Neaizmirstiet par to, cik svarīgs ir plāns “B”.

LASI ARĪ: Retrograda Merkurs no 5. marta līdz 28. martam – daudziem būs jāsastopas ar problēmām

Vērsis

Vērsim jāmēģina atbrīvoties no slinkuma un apātijas, jo šī nedēļa būs lielisks laiks darbam, mīlestībai, mājsaimniecības darbiem. Astrologi atzīmē, ka šī ir universāla nedēļa, jo Vērsis varēs noķert labu veiksmi jebkurā no sfērām. Ja dažas planētas ir vājas, citas augs, tāpēc katra diena no 11. marta līdz 17. martam būs ļoti produktīva.

Tas ir labs laiks, lai veiktu bruņinieka kustību, visu virzītu. Drosme palīdzēs Vērsim pārvarēt ienaidnieku un ļauna vēlētāju uzbrukumu. Ir vērts sagatavoties tam, ka milzīgs panākums var piesaistīt vēl lielāku uzmanību no negatīvi domājošām personām. Pretējā gadījumā šīs septiņas dienas būs patiesi maģiskas.

Dvīņi

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvju noskaņojums pieaugs gandrīz uzreiz. Otrdien un no 14. marta līdz 16. martam, Dvīņus sagaida neticami labvēlīgs laika periods. Jūs varat uzņemties jebkuru darbu, pabeigt svarīgus projektus un sākt jaunus. Citās dienās labāk ir netērēt daudz naudas. Tas ir labs mācīšanās periods, tāpēc jums jābeidz sekot negatīviem finanšu paradumiem.

Mīlestībā astrologi konsultē Dvīņus, neriskē, nemazgā netīro veļu publiski un nebaidās no jauniem paziņām. Drosme ir labākais ierocis pret vientulību un pārpratumiem. Katra nākamā diena var būt pilnīgi pretēja.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment