Mīlestības horoskops nedēļai no 11. līdz 17. martam – Visums norādīs uz pareizo cilvēku!

Vēzis

Vientuļajiem Vēžiem šonedēļ vajadzētu pievērst uzmanību privātumam un noregulēt romantiskās attiecības. No 15. marta līdz 16. martam Mēness pāriet uz tavu zvaigznāju, kas palīdzēs Vēzim harmoniski “ievadīt” savu vārdu jaunajā nodaļas dzīvē, ko sauc par „savstarpēju mīlestību”. Šonedēļ izskatu atjauninājumi palīdzēs atklāt patieso šarmu un nekavējoties pāriet uz laimi.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 11. līdz 17. martam – būs iespēja apgūt daudz svarīgu zināšanu!

Lauva

Lauvām vairs nebūs grūtības baudīt romantiku šonedēļ, ja viņiem parādīsies ierobežojums un neskries lokomotīvei pa priekšu. Aktīvā Saule no 13. līdz 16. martam palīdzēs Lauvām atrast personīgo laimi un pat gūt panākumus karjeras izaugsmē, ja viņas var pārvarēt vēlmi paātrināt laiku. Uzmanība uz sīkumiem ļaus jums tuvāk gūt panākumus un atklāt jaunu pozitīvu emociju avotu.

Jaunava

Jaunavas personīgo laimi rast, palīdzēs iekšēja vēlme mainīt un pieņemt pasauli visā tās daudzveidībā. Ar šo attieksmi pat reversā Merkura enerģija nespēs sajaukt plānus. Uzmanību Jaunavai jāievēro otrdien un no ceturtdienas līdz sestdienai. Šajā laikā kļūdas vai darbības var izraisīt konfliktus ar mīļajiem.

Svari

Šonedēļ Svariem jābūt uzmanīgiem tikai 12. un 17. martam, kad Venēra būs aspektos ar citām planētām, un tās enerģija ietekmēs garastāvokli. Pārējā laikā Svari nedrīkst aprobežoties ar vēlmēm un emocijām, kas palīdzēs sasniegt vēlamo. Šīs nedēļas romantiskās attiecības var radīt spēcīgas alianses, un tiem, kas jau ir atraduši pāri, kopā pavadīt laiku, lai stiprinātu mīlestību.

LASI ARĪ: Retrograda Merkurs no 5. marta līdz 28. martam – daudziem būs jāsastopas ar problēmām

Skorpions

Šonedēļ Skorpionam nevajadzētu pastāstīt videi par panākumiem personīgā priekšā, lai novērstu skaudību no nelabvēļiem. To negatīvā attieksme var sajaukt plānus, kas nozīmē, ka Skorpioniem ir jāatceras, ka mīlestība mīl klusumu. Ciešas attiecības ar partneriem un jauniem paziņām būs veiksmīgas, ja jūs aizmirsīsiet skumjas domas un priecāsieties par ilgi gaidītā pavasara sākumu, kas ar to uzplaukst.

Strēlnieks

Strēlniekiem, lai izvairītos no neveiksmēm savā personīgajā dzīvē, palīdzēs iekšējs panākumu gars un vēlme atvadīties no vientulības. Šonedēļ Strēlnieka laimes recepte būs vienkārša: izbaudiet savstarpējās jūtas, atjaunojiet enerģiju un saglabājiet mīlestību no konkurentiem un iespējamiem skauģiem.

Mežāzis

Mars ienāk Vērša zīmē, kas var kaitēt Mežāžu plāniem. Šonedēļ astrologi iesaka strādāt pie pašcieņas, lai novērstu viņu personīgās dzīves problēmas. Šīs zīmes dāmām jāpievērš uzmanība biolauka stiprināšanai, lai neviens nevarētu “iekļūt” viņu dabiskajā aizsardzībā.

LASI ARĪ: Horoskops 2019. gada martam – būs grūti, bet interesanti!

Ūdensvīrs

Ceturtdien un svētdien Ūdensvīrs sajutīs Saturna atbalstu, kas ļaus viņiem atrast personīgo laimi. Ūdensvīram, ir svarīgi skaidri noteikt mērķus, lai spontāna mētāšanās neieved viņus strupceļā. Romantiskās attiecības šonedēļ dos daudz pozitīvu emociju, kas nozīmē, ka vientuļās sirdis varēs sākt jaunu dzīves posmu un  satikt ilgi gaidīto mīlestību. Tiem, kuri ir pāros, astrologi iesaka uzklausīt vienam otru, lai novērstu pārpratumus un pieaugošo spriedzi attiecībās.

Zivis

Zivis no 11. līdz 17. martam ir svarīgi uzklausīt sevi un noteikt mērķus. Šonedēļ romantika būs zem planētu aktīvās ietekmes uzbrukuma, kas nozīmē, ka ir svarīgi, lai viss būtu uzmanīgs. Pozitīvs noskaņojums un vēlme gūt panākumus jūsu personīgajā dzīvē palīdzēs izvairīties no nepatikšanām un nedarīt kļūdas.

avots: dailyhoro

Leave a Comment