Mīlestības horoskops nedēļai no 14. līdz 20. janvārim – gaidāmas liktenīgas izmaiņas!

Vēzis

Nākamā nedēļa Vēzim sniegs daudz negaidītu, bet patīkamu pārsteigumu. Šīs konstelācijas vientuļajiem pārstāvjiem var būt burvīgs cienītājs, kurš vēlas par savām jūtām pastāstīt līdz nedēļas beigām. Partneris gribēs atgādināt Vēzim par viņa mīlestību, lai daudziem būtu pieskārieni un spilgta konfesija. Atbildot par uzmanību, jūs varat uzaicināt mīļoto uz randiņu vai iepriecēt ar romantisku dāvanu.

LASI ARĪ: Psiholoģiskais tests: kura no šīm meitenēm ir visvecākā?

Lauva

Šonedēļ Lauvas varēs izveidot nopietnas attiecības. Tie, kas joprojām meklē otro pusi, varēs satikties ar personu, kas būs ļoti piemērots kandidāts. Lauvas, kas jau ir atradušas savu mīlestību, varēs stiprināt mīlestības savienību un paaugstināt attiecības jaunā līmenī. Tomēr jums nav nepieciešams izdarīt spiedienu uz savu mīļoto, citādi plāni var sabrukt nedēļas sākumā.

Jaunava

Iespējams, ka nedēļas sākumā Jaunavas vēlas lielāku uzmanību no pretējā dzimuma. Šīs konstelācijas vientuļie pārstāvji var viegli iegūt to, ko viņi vēlas dabiskā šarma un  pozitīvo īpašību dēļ. Bet tiem, kas jau ir pārī, būs jāiet uz trikiem, lai partneri novirzītos no lietām un veltītu laiku Jaunavām. Neradiet skandālu šajā sakarā, jo tas tikai pasliktinās situāciju.

Svari

Nedēļas laikā planētas-patrons Venēra būs spēcīgs, kas sola Svariem pozitīvas pārmaiņas viņa personīgajā dzīvē. Šīs konstelācijas pārstāvji vēlēsies vairāk laika pavadīt kopā ar partneri, kas palīdzēs nostiprināt attiecības un pamodināt jūtas. Astrologi iesaka vientuļajiem Svariem apmeklēt sociālos pasākumos un iepazīties ar jauniem cilvēkiem. Droši vien šonedēļ kāds var uzvarēt tavu sirdi.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 14. līdz 20. janvārim – sīkas problēmas var pabojāt harmoniju!

Skorpions

Palielināta Venēras ietekme var negatīvi ietekmēt personīgo dzīves sfēru. Antagonists planēta centīsies mudināt neuzticēšanos partnerim, nedēļas laikā var rasties konflikti. Vientuļajiem Skorpioniem nepieciešams vairāk laika pavadīt tikai tāpēc, ka tagad nav labākais laiks, lai meklētu mīlestību.

Strēlnieks

Šonedēļ Strēlnieks var būt pārāk iegremdēts darba un sadzīves darbos, tāpēc viņiem nav laika atstāt privātumu. Lai izvairītos no strīdiem, jums ir pienācīgi jāplāno savs laiks un periodiski jāreģistrē sava partnera uzmanība. Vientuļajiem šīs zīmes pārstāvjiem jāpievērš uzmanība personai, kurai jau sen ir jūtas. Iespējams, tas ir tas, kurš jau sen sapņojis izveidot spēcīgu mīlestības savienību ar Strēlnieku, būs patiess dzīves biedrs.

Mežāzis

Mežāzis gribēs paplašināt savu personīgo telpu, kas, iespējams, neiepriecinās jūsu mīļoto. Pirms jūs atveraties dvēseles draugam atklātā sarunā, jums jāpievērš uzmanība partnera noskaņojumam, pretējā gadījumā mēģinājums mierīgi atrisināt situāciju radīs šķiršanos. Vientuļajiem Mežāžiem ir jāiegūst jauni paziņas sociālajos tīklos. Ir iespēja, ka šādā veidā šī zvaigznāja pārstāvji varēs atrast savu mīlestību.

LASI ARĪ: 5 lietas, kuras vajadzīgas vīrietim no tevis, lai iemīlētos

Ūdensvīrs

Nākamajās septiņās dienās Ūdensvīrs varēs koncentrēties uz ģimeni, tāpēc mājā valdīs miers. Lai atgrieztos ģimenes labklājībā, nedēļas beigās varat uzaicināt apmeklēt otrās puses radiniekus. Ūdensvīrs, kas meklē mīlestību, varēs iepazīties ar pievilcīgu personu. Tomēr jums nevajadzētu nekavējoties steigties, jo spiediens var aizbaidīt potenciālo partneri.

Zivis

No 14. janvāra līdz 20. janvārim Vientuļajām Zivīm biežāk jāapmeklē sabiedriskās vietas ar draugiem. Horoskops sola iepazīties ar pretējo dzimumu, kas var radīt jaunas attiecības. Zivju cienītāji varēs identificēt galveno attiecību problēmu. Astrologi iesaka nekavējoties izskaust konfliktu un domstarpību cēloni, pretējā gadījumā mīlestības savienība drīz būs neaizsargāta.

avots: dailyhoro

Leave a Comment