Mīlestības horoskops nedēļai no 17. līdz 23. jūnijam – atklāsies daudz zemūdens akmeņu!

Lauva

Nedēļas sākumā Lauvas meklē zaļo gaismu: līdz ceturtdienai jūs varat doties uz randiņiem, meklēt piemērotas iespējas iepazīšanās vietnēs vai sociālajos tīklos, kā arī apskatīt citus, jo pareizā persona var būt tuvu ilgu laiku. Piektdien un nedēļas nogalē – ģimenes Lauvām un Lauvaāmar statusu “viss ir grūti”: ir pienācis laiks likt, teikt komplimentus, parādīt līdzjūtību un izdarīt pārsteigumus. Neatkarīgi no ģimenes stāvokļa Lauvām ir lietderīgi pavadīt laiku patīkamā kompānijā. Ja līdz nedēļas beigām kļuva skaidrs, ka problēmas nav aizgājušas, tad varētu būt vērts padomāt par to, vai atrodaties uz pareizā ceļā.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 17. līdz 23. jūnijam – paļaujieties uz savu intuīciju!

Jaunava

Šonedēļ Jaunavām jāatsakās no neapdomīgiem lēmumiem. Kas izskatās skaisti un pasakains kino ekrānā vai jūsu mīļākās grāmatas lapā, dzīvē var nebūt tik romantisks un skaists. Pašlaik labāk parādīt līdzjūtību, darot kaut ko vienkāršu un noderīgu ikdienas dzīvē. Labi vakari kopā dos mājīgus vakarus, rūpējoties par mīļoto un sevi, pozitīvu attieksmi. Eksperti iesaka atstāt uz citu laikutrakus randiņus.

Svari

Svari var palikt gaidīt tenkas un baumas, jo īpaši noraidot mīlestības panākumus. Divdomīgi komentāri par sociālajiem tīkliem vai čuksti aiz muguras var sajaukt pat pašpārliecinātus cilvēkus. Bioenerģijas eksperti un psihologi šādos gadījumos iesaka neuztraukties, pārdomāt visu, pauzēt un pārbaudīt, cik patiesa ir dzirdētā informācija. Tad rīkojieties atbilstoši apstākļiem. Daudzas lietas šajā laikā var izlemt bez Svaru līdzdalības, un dažas var pat būt noderīgas, ja tās spēlē tavās rokās. Ir lietas, kas ir noderīgas, lai saglabātu noslēpumu, un tas īpaši attiecas uz Svariem.

LASI ARĪ: Zodiaka zīmes, kas satiks savu mīlestību 2019. gada vasarā

Skorpions

Dzimušajiem saskaņā ar šo konstelāciju, no 17. jūnija līdz 23. jūnijam ieteicams nevienam neizpaust kārtis, lai enerģija nenonāktu uz tukšām sarunām. Labākā stratēģija ir klusums par plāniem (vai tas būtu atvaļinājums, laulības priekšlikums, lēmums par šķiršanos utt.). Nedēļas laikā Skorpions varēs apsvērt visu no dažādām pusēm. Apelācija citiem ir tad, kad jums ir nepieciešama reālāka palīdzība vai padoms no pieredzējušākas personas. Jums nevajadzētu atteikties no pakalpojuma. Mazāk vārdu, vairāk darbu, pozitīvas domas – un Fortūna būs Skorpionu pusē.

Strēlnieks

Strēlniekam šonedēļ nedēļa var mest tik daudz finansiālu problēmu, ka vienkārši nebūs laika mīlestības jautājumiem. Nekas nav jādara uzreiz: situāciju mīlestības sfērā var apturēt. Labas attiecības nedēļai netiks ciestas, un daži nepatīkami mirkļi var pierādīt sevi, lai jūs varētu strādāt ar tām nākotnē. Strēlniekiem ar mīlestības drāmu, atpūta ir nepieciešama: būs vieglāk atrast izeju no situācijas un nezaudēt sevi.

Mežāzis

Nedēļas sākumā būs daudz vietas: Mežāzim sarežģītās attiecībās tiks atklāts noslēpums. Bet neatkarīgi no situācijas romantiskajā sfērā, nedēļas otrajā pusē lietas uzlabosies: zvaigznes parādīs Mežāzim, kurā virzienā iet, palīdzēs mīļotājiem atrast pieeju vienam otram un aizsargāt tos, kuriem ir šaubas par kļūdu. Kārdinājumi ir iespējami, tāpēc Mežāzim ir svarīgi atcerēties par prioritātēm un principiem.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 17. līdz 23. jūnijam – strīdi var uzliesmot no nulles!

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs līdz jūnija beigām kļūs jutīgāks, kas var novest pie pozitīva rezultāta (piemēram, pienācīga persona uzvarēs tavu sirdi) un negatīvs (jūs varat kļūt par greizsirdīgu un aizdomīgu personu). Astrologi šajā laikā iesaka atteikties skatīties filmas par mīlestību ar skumjām beigām, sākot ar sentimentālu stāstu lasīšanu – vārdos, vispārīgi, lai risinātu informācijas plūsmas. Zināšanas, kas ir noderīgas karjeras jomā, tagad tiek uztvertas daudz labāk. Mīlestībā ir labāk iet ar plūsmu.

Zivis

Iniciatīva Zivīm šonedēļ būs šoks: patīkamas paziņas, kas daudzsološi sniedz romantiku, ir ļoti daudzsološas, un tā ir daudzsološa turpināšanās, pat ja Zivis jau sen ir precējušās. Pieticīgām Zivīm ir lietderīgi nedaudz atraisīt sevi, bet bez galvas peldoties baseinā. Šādas nedēļas laikā ir lietderīgi pakāpeniski izmainīt tēlu, pierakstīties dejai vai jogai, mācīties sevis masāžu vai samazināt stresa līmeni. Galu galā, ja cilvēks ir iesprostots un ierobežots, kā arī iegremdēts problēmās, viņam ir grūti veidot attiecības – kāds romāns, kad jūs nevarat saprast savu dzīvi? Šī nedēļa ir vispiemērotākais laiks, lai mainītu viņu labvēlību.

avots: dailyhoro

COMMENTS

Leave a Comment