Finanšu horoskops nedēļai no 17. līdz 23. jūnijam – daudz kas būs atkarīgs no pašiem!

Astrologi atšifrēja slepenos zvaigžņu padomus un sagatavoja detalizētu finansiālo horoskopu šai nedēļai – laikam, kad daudzām Zodiaka zīmēm solījumi būs sarežģīti monetārajos jautājumos.

Sarežģītākā mēneša nedēļa biznesam. Tas ir saistīts ar astroloģiskiem faktoriem: Venēra joprojām atrodas Dvīņos, un Merkurs ir Vēzī, kas nepalielina veiksmi biznesā. Daudz kas ir atkarīgs no tā, cik lielā mērā jūsu darbība būs piemērota vispārējām tendencēm. Ja jūs neplānojat šajās septiņās dienās svarīgas lietas un lielus pirkumus, kā arī pārtraucat strādāt vai dodaties atvaļinājumā, rezultāts var būt labs. Ņemot vērā planētu aspektus, aktivitāte kopumā ir samazinājusies, tāpēc, visticamāk, jūs neko nezaudēsiet, ja jūs apmeklēsiet klusu ikdienas darbu vai atpūtu.

Auns

Šonedēļ Aunu pārstāvjiem būs skaidra ideja vai risinājumi, kas saistīti ar karjeru un naudu. Nedēļas sākumu iezīmēs klusums, bet sākot no piektdienas (Saules pāreja uz Vēža zīmi) ir nepieciešams izsekot no augšas. Līdz šai dienai var notikt daudzi notikumi, pēc kuriem būs neiespējami noteikt galīgo mērķi vai izdevīgās izredzes, bet pēc tam migla izkliedēsies. Aunam vajag pacietību un spēju gaidīt.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 17. līdz 23. jūnijam – strīdi var uzliesmot no nulles!

Vērsis

Nozīmīgākie nedēļas notikumi notiks nevis naudas jomā, bet gan personiskajā dzīvē. Ja Vērsis var atrast vidusceļu vai kaut kādu saikni ar māju, periods kļūs ļoti produktīvs. Jūs varat meklēt naudas hobiju, domāt par ģimenes uzņēmumu vai atrast izdevīgu nepilna laika darbu. Venēras aspekti 19., 22. un 23. jūnijā liecina, ka situācija darbā var saasināties, tāpēc ir vērts to sagatavot un iesniegt kārtību finanšu dokumentiem, darbiem un dokumentiem. Pretējā gadījumā jūs varat būt ārkārtīgi, meklējot vainīgo.

Dvīņi

Dvīņiem viss sāksies nedēļas nogalē – pirms tam būs dienas, kas var tikt iztērētas informācijas vākšanai, uzraudzībai, analīzei un noderīgai komunikācijai. Venēras atrašanās Dvīņos sniegs zīmes pārstāvjiem iespēju domāt par saviem nākamajiem soļiem, lai nepalaistu garām iespēju kļūt bagātinātiem vai ieguldīt naudu, kas parādīsies sestdien un svētdien. Dvīņus gaida patiešām lieliskas ziņas: tās izrādīsies īstajā vietā īstajā laikā ar pareizajiem cilvēkiem.

Vēzis

Planētu uzkrāšanās Vēža zvaigznājā norāda, ka karjeras un naudas jomā Vēzim būs daži svarīgi notikumi. Un viss notiks emocionālā līmenī – nav sagaidāmas ilgstošas ​​negatīvas sekas. Veselīgs optimisms glābs Vēzi daudzos gadījumos, bet trauksme, bailes vai nedrošība tieši ietekmēs peļņu. Ja negatīvie sāk pārņemt, ir pietiekami atcerēties, ka tas viss ir īslaicīgs un ātri beigsies.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment