Mīlestības horoskops nedēļai no 2. jūlija līdz 8. jūlijam – jāuzmanās ar emocijām

Dvīņi 

Dvīņi šonedēļ saņems dāsnu pozitīvu emociju devu. Jūsu pievilcība palielināsies, un jūsu faniem un cienītājiem sniegs “zaļo gaismu”. Katru minūti izviliniet prieku: jūsu dzīve drīz mainīsies. Ja esat viens pats, tad atbildiet uz simpātijas pazīmēm un neignorējiet nevienu piedāvājumu: jo vairāk negaidīts un oriģināls ir randiņš, jo labāk.

Lasi arī: Trīs veidi, kā saglabāt gardās avenes un ķiršus visam gadam

Vēzis

Vēža konstelācijas pārstāvjiem, cenšoties veidot laimīgas attiecības un panākt harmoniju sajūtās, sākas ne visai visveiksmīgākais mīlestības periods. Būs daudz kļūmju un pat visvieglākos lēmumus ir jāveic ar cīņu. Veidojiet plānu sev iepriekš.

Lauva

Veiksme smaida Lauvām šonedēļ. Šajā sakarā parādiet sevi daudz spilgtāk. Šī ir vislabvēlīgākā nedēļa, kurā atklājas panākumi personīgajā jomā, visas problēmas un nesaskaņas ar partneri atgriezīsies fonā. Bet, ja jūs sēdēsiet drosmīgi, iniciatīva brīvi iet uz jūsu mīļoto: kā viņš to izmantos, un kas no tā notiks, neviens to nezin.

Jaunava

Jaunavas mīļotāji, ja jūs sapņojat par romantisku braucienu vai pārvietošanos, šobrīd noteikti nav vispiemērotākais laiks. Jūs nesaņemsiet to, ko jūs plānojat. Bet vientuļai Jaunavai ir solīti panākumi, meklējot viņu dvēseles draugu, pats svarīgākais – izvēlies savu sirdi un neklausi aukstu aprēķinu.

Lasi arī: Auras krāsas nozīme

Svari

Svari – šai nedēļai neaizsargāta vieta – attiecības ar mīļoto. Ja jūs lolojat partnera izjūtas, tad pamēģiniet novirzīt jūsu uzmanību uz radošām aktivitātēm un mazināt savas rūpes. Jūs būsiet ļoti aizkaitināmi, prasīgi un savtīgi. Protams, tā nebūs jūsu vaina, bet tomēr mēģiniet dot savam mīļotajam vairāk uzmanības nekā parasti.

Skorpions

Ietekmēts būs ne tikai jūsu garastāvoklis, bet arī jūsu attiecības ar mīļoto. Gaidāma virkne neveiksmju personiskajā dzīvē. Jums būs jāuztraucas un jāpārtrauc mēģināt pievērst uzmanību, uzticēties, rūpēties, sniegt mīlestību jūsu dvēseles draugam. Pat ja jums šķiet, ka esat ieguvis gandrīz visu, ko vēlaties, pārliecinieties – jūs tikai domājat. Centieties mainīt taktiku un dot partnerim to, ko jūs vēlaties saņemt.

Strēlnieks

Daudziem Strēlniekiem šonedēļ būs īpaši svarīgi, lai mīļais cilvēks atsauktos uz viņu vēlmēm vai vismaz uzklausītu viņu lūgumus. Negaidīt labākus laika apstākļus. Mēģiniet pateikt savam partnerim par visu, skaidri norādot savas vēlmes un pieprasījumus – jūs noteikti sadzirdēs. Vientuļiem Strēlniekiem šonedēļ radīsies daudz nepatikšanas personīgajā dzīvē, bet tās var būt patīkamas.

Lasi arī: Dabas vērotājs pēc liepziediem prognozē turpmāko: vai būs sēnes?

Mežāzis

Vientuļie Mežāži, šonedēļ jūs riskējat kļūdīties, izvēloties dzīves partneri. Pozitīvas enerģijas plūsmas tiks bloķētas, saistībā ar kuru mīlestība var palielināties vairākas reizes. Lai netiktu sajaukts attiecībās, esiet uzmanīgs. Atstājiet iniciatīvu citam laikam, citādi jūs riskējat iestāties toksiskas attiecībās.

Ūdensvīrs

Jums jāiemācās kontrolēt savas emocijas, jo varat nokļūt daudzās problēmās un neapmierinātībā. Meditācija palīdzēs mazināt spriedzi un nomierināt nervus. Izvairieties no iniciatīvām un konfliktiem, sazinoties ar mīļoto, lai neradītu nevajadzīgas problēmas.

Zivis

Zivju zīmes pārstāvji jūlija sākumā pamanīs nelielas pārmaiņas: jūsu gaume, paradumi un, iespējams, attieksme pret savu mīļoto cilvēku mainīsies. Izveidojiet šīs transformācijas, pat ja darbs pie sevis prasīs visu jūsu brīvo laiku. Jūs noteikti nokļūsiet pie mērķa, ja atļausiet sev šos mazos savtīgos priekus, jo šajā laikā jūsu mīlestību pieprasīs tikai viena persona – jūs paši.

Leave a Comment