Mīlestības Horo***ps nedēļai no 21. līdz 27. janvārim – kādam atgriezīsies pagātnes mīlestība!

Vēzis

Nākamā nedēļa ir ārkārtīgi svarīga Vēžiem, kuri ilgstoši ir bijuši nopietnās attiecībās, kā arī tiem, kas tikko sākuši tikties. Visums liek domāt, ka šajās dienās daudz būs atkarīgs no Vēžu spējas uzklausīt viņa intuīciju un par to, cik daudz Vēži ir gatavi apmierināt partnera cerības. Astrologi nosauca izšķirošo nedēļas dienu – pirmdien, 21. janvāris. Mēness aptumsuma ietekmē Vēzi, savās sajūtās gaida negaidītas konfesijas, un laimīgākie var sagaidīt roku un sirds piedāvājumu vai kādu citu nozīmīgu soli uz priekšu.

LASI ARĪ: Sieviešu Horo***ps nedēļai no 21. līdz 27. janvārim – emocionālas pārmaiņas!

Lauva

Jebkuri nākamās nedēļas notikumi, kas netieši ietekmē mīlestības sfēru, var izvest Lauvu ārpus līdzsvara. Viss ir Mēness dēļ, kura ietekme var padarīt šīs zīmes pārstāvjus pārāk jutīgus un kaprīzs. Astrologi iesaka ņemt īsu pauzi un mēģināt nenovērtēt partnera notikumus un darbības – tuvāk ceturtdienai situācija stabilizēsies, emocijas pazemināsies, bet sabojātās attiecības būs grūti atjaunot.

Jaunava

Tas, kas notiek šonedēļ, nebūs tieši saistīts ar attiecību attīstību un mīlestības perspektīvām, taču tomēr Mēness aptumsums radīs pārmaiņas Jaunavas dzīvē. Speciālisti iesaka pievērst uzmanību personīgajai sfērai un morāli sagatavoties bijušo partneru vai pagātnes mīļotāju parādīšanās pie horizonta. Tas viss, saskaņā ar astrologiem, galu galā  stiprinās attiecības ar savu pašreizējo partneri. Vēlams, lai vientuļās Jaunavas pavadītu nedēļu pēc iespējas aktīvāk, nepārtraucot jaunus paziņas un romantiskus randiņus.

Svari

Svarus gaida bagāta un romantiska nedēļa, ko raksturo Venēras pozitīvā ietekme uz Strēlnieku. Patrons planēta nodrošinās Svariem panākumus mīlestībā un personiskajās attiecībās, tāpēc astrologi iesaka pievērst uzmanību partnerim un attiecībām ar viņu. Kopīgas intereses, kas spēj atjaunot kaislību un savstarpēju līdzjūtību, palīdzēs novērst mīlestības vilšanos. Ir vērts atcerēties, ka jebkurai iniciatīvai šonedēļ būs blakusparādības, radīsies ilūzijas vai šaubas.

LASI ARĪ: Horo***ps nedēļai no 21. līdz 27. janvārim – centieties pievērsties pozitīvām vērtībām!

Skorpions

Nedēļā no 21. janvāra līdz 27. janvārim gūs labumu tie Skorpioni, kuru attiecības attīstās pazīstamā veidā. Šajā gadījumā pat Mēness aptumsuma ietekme, kas var izraisīt krīzi, būs noderīga un palīdzēs pārvarēt iekšējos šķēršļus. Bet Skorpionam, kas tikko sācis jaunas attiecības, nav ieteicams pieņemt svarīgus lēmumus, jo tie var izraisīt pārtraukumu. Pretējā gadījumā pastiprinātā Marsa ietekme piepildīs šo nedēļu ar spilgtiem un laimīgiem notikumiem.

Strēlnieks

Šīs nedēļas astroloģiskie notikumi var ietekmēt Strēlnieka personiskās attiecības. Astrologi iesaka šīs zīmes pārstāvjiem atrast papildu spēka un pozitīvu emociju avotu, lai bloķētu antagonista-Mēness negatīvo ietekmi. Papildus tam, ir svarīgi, lai Strēlnieks būtu pēc iespējas rūpīgāks, lai neradītu problēmas sev, jo pēkšņi palielinās emocijas, īpaši pirmdien, otrdien un trešdien. Viņiem ir jāatceras, ka attiecībā uz attiecībām nenāk ļoti laba nedēļa.

Mežāzis

Mežāžu zīmē vairākas planētas – Merkurs, Saturns, Plutons – tiek atzīmētas ar ierašanos uzreiz, tāpēc šīs zīmes pārstāvjiem, šonedēļ var nebūt ļoti ērti. Astrologi iesaka atlikt visas darba iniciatīvas, bet veltīt vairāk laika ģimenei un attiecībām ar savu mīļoto. Planētu pašreizējā nostāja liecina, ka Mežāzis šonedēļ spēj ietekmēt partnera lēmumus un rīcību: viss, kas nepieciešams, ir slavēt otro pusi biežāk.

LASI ARĪ: 6 zodiaka zīmes, kuras 2019. gadā gaida lielas izmaiņas!

Ūdensvīrs

Sauli iezīmē pāreja uz Ūdensvīra zīmi, kas zīmes pārstāvjiem dos spēku un īpašas pozitīvas emocijas. Tomēr visi šīs nedēļas notikumi būs saistīti ar to, kas jau ir pagājis. Darbības un jaunu izmaiņu laiks personiskajā frontē vēl nav pienācis. Tā vietā būs iespēja labot pagātnes kļūdas, jo īpaši tāpēc, ka partneris ar interesi, līdzjūtību un pat pateicību uztvers visas Ūdensvīra darbības. Tas ir labākais laiks, lai stiprinātu mīlestību un uzlabotu attiecības.

Zivis

Nedēļa Venēras aizbildnībā sniegs lieliskas ziņas par personiskajām attiecībām. Astrologi iesaka nopietnāk ņemt vērā savu izskatu un tēlu – aptumsuma dienās cilvēki būs kritiskāki nekā Zivis. Šīs zīmes pārstāvjiem ir svarīgi meklēt vislabāko, lai radītu neizdzēšamu iespaidu uz mīļoto cilvēku. Tēla maiņa šonedēļ ir spilgts solis, kas atbilst brīža garam un veicina jaunu sajūtu rašanos.

avots: dailyhoro

Leave a Comment