Mīlestības Horo***ps nedēļai no 28. janvāra līdz 3. februārim – esiet drosmīgi un nebaidieties iekarot savu pielūgsmes objektu!

Vēzis

Vēzim vajadzētu būt uzmanīgākiem, apspriežot slidenas tēmas un runājot ar partneri, kas ir viens pret vienu: var rasties pagātnes vai vecas noslēpuma kļūda. Šis apstāklis ​​var skaisti sabojāt gan Vēža, gan paša partnera noskaņojumu. Pārējā nedēļas daļa ir romantika. Veiksmīgi kopīgi izbraukumi “gaismā”, romantiski randiņi, pastaigas un ceļojumi.

LASI ARĪ: Horo***ps nedēļai no 28. janvāra līdz 3. februārim – radīsies negatīvas situācijas!

Lauva

Ņemot vērā pastiprināto Marsu Aunā, Lauvas var lepoties. Astrologi iesaka pievērst uzmanību personīgām vajadzībām un mīļotā vai potenciālā partnera vajadzībām. Lai panāktu savstarpīgumu, ir vērts rīkoties uzmanīgi, uzmanīgi runāt, izteikt komplimentus skaisti – kopumā rīkoties kā romānu varoņi. Nedēļa būs veiksmīgākā Lauvām, kas cenšas atrast dvēseles biedru.

Jaunava

Visums brīdina: būt laimīgam. No 28. janvāra līdz 3. februārim, personīgās dzīves svārstību iespējamība ir augsta: Jaunavām var būt jauni pielūdzēji. Turklāt attiecības var harmonizēt, un mīļotais sāks nēsāt uz rokām, ja zīmes pārstāvji mēģinās stiprināt mīlestību un dot partnerim laimi.

Svari

Nākamajā nedēļā būs tikai labas ziņas un patīkamas emocijas. Ir ieteicams, lai Svari paši nenoslēgtos, bet gluži pretēji, lai tie būtu atvērti un demonstrētu savu mīlestību. Nopietnas sarunas, kopīgu mērķu analīze, kopīgi hobiji – tas viss notiek ļoti labi un pat atgriež kaislību attiecībām. Vientuļajiem Svariem vajadzētu mazliet vairāk strādāt ar savu tēlu, lai pievērstu pretējā dzimuma uzmanību.

LASI ARĪ: Mīlestības numeroloģija pēc dzimšanas datuma: kad jūs sastapsieties ar mīlestību un kā attīstīsies attiecības

Skorpions

Viss, kas Skorpionam trūkst laimei, nāk šonedēļ, pateicoties Marsa pozitīvajai ietekmei. Speciālisti iesaka pievērst īpašu uzmanību likteņa zīmēm, kas slepeni paziņos par sevi pirmdien un sestdien. Tomēr ir svarīgi atcerēties, ka nākamā nedēļa nav paredzēta aktīvai izaugsmei: ir jārīkojas mīlestībā pēc iespējas rūpīgāk. Nesaprotamā situācijā palīdzēs tuvāka drauga vai daudz vecāka un pieredzējušāka cilvēka praktiskie padomi.

Strēlnieks

Pārmaiņu, pārkārtošanās un personīgās sfēras pārmaiņu laikmets sākās ar Venēras pāreju Strēlnieka zīmē. Šonedēļ turpināsies pozitīvas tendences. Tajā pašā laikā astrologi ziņo, ka pats process var būt neredzams, bet tas noteikti novedīs pie pozitīviem rezultātiem. Galvenais ir ticēt vislabākajam un jāspēj gaidīt. Vientuļajiem Strēlniekiem ir labas izredzes uzvarēt kādu sirdi ar sirsnības un optimisma palīdzību.

Mežāzis

Nedabiskas Mežāžu metodes – iztēle un emocionalitāte – palīdzēs jums iemīlēties ar personu, pret kuriem panākumi un nauda ir bezspēcīgi. Ja šīs zīmes pārstāvji var strādāt, izmantojot citu pieeju, mainīt savu attieksmi pret to, kā uzvarēt citas personas sirdī, viņi neapšaubāmi gūs labumu. Šis noteikums attiecas uz šīs zīmes ģimenes pārstāvjiem – spēles noteikumi mainīs aizmirstās jūtas attiecībās.

LASI ARĪ: Runājiet ar mīlestību, jo jūsu vārdi var burtiski atjaunot jūsu smadzenes.

Ūdensvīrs

Veiksme mīlestībā būs Ūdensvīra pusē, un par to ir vērts pateikt īpašu pateicību Venērai, kas baro Ūdensvīra enerģiju no Strēlnieka zvaigznāja. Astrologi iesaka Ūdensvīra aizbildnībā dzimušajiem, rīkoties un meklēt cilvēka uzmanību, kam viņi līdzjūtīgi. Saskaņā ar iniciatīvu un apņēmību, veiksme jūsu personīgajā dzīvē neliks ilgi gaidīt.

Zivis

Šonedēļ emocijas ievērojami kavēs Zivis, veidojot attiecības. Līdz nedēļas beigām pastāv risks, ka varēs strīdēties ar visiem tiem, kas ir tuvu viņiem, un ienirt apvainojumos. Astrologi iesaka iepriekš sagatavot šo nedēļu un iemācīties pārvaldīt emocijas. Ierobežojošais un emocionālais līdzsvars palīdzēs pavadīt nedēļu uz pozitīva viļņa.

avots: dailyhoro

Leave a Comment