Mīlestības horoskops nedēļai no 30. aprīļa līdz 6. maijam – esiet iecietīgi attiecībās

Dvīņi

Pastāv liela varbūtība, ka šonedēļ daudzi Dvīņi nokļūs pretrunā ar savu mīļoto. Negatīvas pārmaiņas izraisa iekšēju diskomfortu, iekšējās bailes pamodīsies, bailes no vientulības pasliktināsies. Astrologi iesaka normalizēt stāvokli, veicot skaidru realitātes novērtējumu. Ja jūs joprojām meklējat savu mīlestību, ir vēlams parādīt iniciatīvu, parādot personai, kas jūs piesaista intereses.

Lasi arī: Mīlestības horoskops 2018. gada maijam – sagaidāma emocionāla mīlestība

Vēzis

Planētu ietekme laikā no 30. aprīļa līdz 6. maijam neparedz ieslodzīt Vēzi vētru notikumu virpuļošanā. Viss iet mierīgi. Tomēr šajā klusajā fonā jums joprojām ir jāuzņemas iniciatīva un jācenšas stiprināt savas attiecības. Šonedēļ jūs varēsiet pacelt attiecības uz jaunu līmeni, taču iespējas ilgi netiks gaidītas. Ja jūsu sirdij joprojām ir vajadzīga mīlestība, mēģiniet nomainīt savas sociālās aprindas.

Lauva

Visums iesaka, ka šajās septiņās dienās jūsu pāra pārpratums tiks radīts mākslīgi, pateicoties zvaigznēm un jūsu depresijai. Astrologi iesaka izvairīties no šādām komplikācijām, tagad tie jums nav vajadzīgi. Mēģiniet uzveikt pesimismu. Lauvas zvaigznājā esošie vientuļie pārstāvji saņems daudz iespaidu, bet par mīlestību runāt ir pārāk agri.

Jaunava

Planētas šonedēļ teica, ka tikai apzināti atbrīvojoties no savām nepilnībām palīdzēs jums radīt attiecības, vairāk garīgā līmenī laimīgas. Darbs ar kļūdām. Zvaigznes ziņo, ka jūsu nepareizā uzvedība var novest pie partnera izlemšanas par pārtraukumu. Ja jūs piederat pie vientuļo Jaunavu skaita, tad šajās septiņās dienās jums būs iespēja visbeidzot izvēlēties savu dvēseles draugu no daudziem kandidātiem.

Lasi arī: Sieviešu horoskops 2018. gada maijam – spēsiet tikt galā ar visu

Svari

Astrologi ziņo, ka laikposmā no 30. aprīļa līdz 6. maijam emocionālie pārdzīvojumi novērsīs Svarus no attiecību veidošanas. Ir ieteicama īslaicīga vientulība, kas palīdzēs stabilizēt emocionālo sfēru un mikroklimatu ģimenē. Svari, kura sirds ir brīva, šonedēļ būs jāsaskaras ar emocionālajiem pētījumiem, kas pārbaudīs stiprumu jūsu romantiskajiem priekšstatiem par attiecībām.

Skorpions

Skorpioni, lai netiktu izslēgti no skrejrata un parastās dzīves cikla, astrologi iesaka jums atteikties no vēlmes iesaistīt savās attiecībās trešās personas. Šīs nedēļas attiecības ir paredzētas diviem. Vientuļie šīs zīmes pārstāvji būs ļoti aizņemti. Astrologi ļauj jums aizrauties ar jaunu potenciālu partneri un veltīt lielāko daļu nedēļas viņam.

Strēlnieks

Strēlnieku personīgā dzīve šonedēļ ir atkarīga no spējas pieņemt ātrus lēmumus, nevis iekļūt šaubās un pārāk ilgās pārdomās. Iniciatīva šajās septiņās dienās sniegs jums laimi, tāpēc nebaidieties rīkoties, kā saka tavs sirds. Ja jūs joprojām esat viens pats, zvaigznes iesaka izvairīties no trešo personu padomiem vai padomu par to, kā pareizi meklēt mīlestību.

Lasi arī: Horoskops 2018. gada maijam – spēcīgs enerģētisks impulss

Mežāzis

Šonedēļ daudziem Mežāžiem var kļūt neērti, jo planētu ietekme var ievērojami mainīt jūsu plānus. Cilvēka uzvedība šajās septiņās dienās būs impulsīva un neskaidra. Jums būs jāparāda elastība un spēja mierīgi reaģēt uz mainīgajiem apstākļiem. vientuļie Mežāži jāatbalsta interese ar viņu jaunajām paziņām.

Ūdensvīrs

Laikā no 30. aprīļa līdz 6. maijam daudzas planētas Ūdensvīriem sola brīnišķīgu garastāvokli un patīkamu atpūtu romantiskā gaisotnē kopā ar viņu kaislību. Jūsu mīlestības kuģis šonedēļ atraisīs buras, lai apietu visas klintis. Bet vientuļajiem šīs zīmes pārstāvjiem pašiem jāpiesaista pretējā dzimuma uzmanība. Astrologi iesaka biežāk apmeklēt vietās, kur notiek masveida sastrēgumi. Nekautrējieties – izveidojiet jaunas paziņas.

Zivis

Tieša runāšana ar savu mīļoto cilvēku, palīdzēs daudziem Zivju pārstāvjiem, lai stiprinātu attiecības un saglabāt tās veiksmīgas. Galvenais ir ievērot vienam otru neapmierinātību un bailes. Ja jūs joprojām esat viens, nesteidzieties sākt veidot attiecības. Šonedēļ jūs saskarsieties ar nelielu aizrautību, taču tas, visticamāk, nebūs mīlestība uz visu jūsu dzīvi. Saglabā reālismu.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment