Mīlestības horoskops nedēļai no 4. līdz 10. februārim – būs daudz pārspīlējumu un neizbēgt no greizsirdības!

Vēzis

Jupitera aspekti pirmdien un piektdien var sajaukt visus Vēžu plānus. Astrologi iepriekš konsultē, sagatavoties pārsteigumiem un improvizācijai. Jums būs jābūt aktīvākiem nekā parasti, iemācīties ātrāk reaģēt un kļūt par treknrakstu. Un, ja ir iespējams pamodināt intuīciju, tad būs iespējams izvairīties no kaitinošām kļūdām un nepatikšanām mīlestības sfērā.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops 2019. gada februārim – izrādiet mīlestību, bet neuzspiediet to!

Lauva

Nedēļa Lauvām būs ar patīkamu mīlestību – nekas, vismaz no planētām, neapdraud personīgajai laimei, kas nozīmē, ka nekādas problēmas nav paredzētas. Tas ir visveiksmīgākais periods, lai noskaidrotu sarežģīto situāciju attiecībās, lai izvairītos no intrigas un vilšanās, lai atbrīvotos no bailēm un bažām, kas kavē uzticības veidošanu. Nedēļas nogalē daži romantiski randiņi nebūs lieki.

Jaunava

Sākot no nedēļas vidus, Jaunavām (īpaši tām, kas ir pastāvīgās attiecībās), ir iespējamas izmaiņas mīlestības sfērā. Šonedēļ Jaunavas īpaši vēlas būt vienas pašas, paņemt laiku vai aizbēgt no partnera. Tas nebūs gudrs lēmums. Fakts ir tāds, ka Jupitera ietekme var radīt viltus jūtas, kuru dēļ Jaunavas var radīt problēmas no nulles. Psiholoģiskās aizsardzības uzstādīšana palīdzēs aizsargāt jūs no ļaunās ietekmes no ārpuses.

Svari

Svariem, nedēļa no 4. līdz 10. februārim dos iespēju risināt problēmas. Ja attiecības ir novecojušas, zvaigznes par to dos zīmi, ja gaida sarežģīta izvēle – tās liks jums pieņemt pareizo lēmumu. Venēras un Neptūna aspekta ietekme trešdien nodrošinās iespēju stiprināt attiecības, kā arī iepazīties ar potenciālo partneri.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 4. līdz 10. februārim – jaunas iespējas!

Skorpions

Šonedēļ Skorpionu var apmeklēt domas par attiecību problēmām un šaubām par izvēlēto partneri. Jums nevajadzētu dusmoties ar sevi, analizēt savu personīgo dzīvi – tas ir normāli, ja jūs negribat būt negatīvi. Lai nepazustu un  atbrīvotos no nevajadzīgas trauksmes, ieteicams lūgt palīdzību no personas ar plašāku pieredzi.

Strēlnieks

Februāra sākums tiek piešķirts Strēlniekiem, gatavoties pārmaiņām, kas sāksies tuvāk martam. Viņus gaida ļoti aktīvs laiks mīlestības ziņā, tāpēc jums iepriekš jāiesaistās transformācijas procesā. Labākajā gadījumā, Strēlnieks spēs piepildīt savas vēlmes dzīvot kopā, un mazāk labvēlīgā gadījumā nobiedēt veiksmi. Speciālisti iesaka rūpēties par savu mīļoto: jums nevajadzētu strīdēties ar viņu, un ir ieteicams atturēties no kritikas.

Mežāzis

Pateicoties Venēras pārejai uz Mežāzi, šīs zīmes pārstāvji šajā nedēļā lieliski pavadīs laiku un gūs dažādas dāvanas no likteņa. Februāra sākums būs īpaši bagāts ar patīkamiem notikumiem jūsu personīgajā dzīvē. Astrologi iesaka jums izmēģināt visu, par ko sapņojāt un ko vēlaties darīt. Vienīgais, kas šonedēļ varētu sabojāt, ir neatrisināti ģimenes konflikti un  nepamatota greizsirdība.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 4. līdz 10. februārim – visas problēmas atrisināsies ļoti viegli

Ūdensvīrs

Jupiters piektdien ir Saules gaismā, kas liecina par liktenīgu dzīves mirkli. Šīs dienas notikumiem būs tieša ietekme uz Ūdensvīra zīmes pārstāvju personisko sfēru 2019. gadā. Šai dienai ieteicams izmantot jaunu paziņu padomus, paaugstināt pašapziņu, stratēģisku dzīves plānošanu, piedāvāt roku un sirdi.

Zivis

Visu nedēļu Zivis cienīs Fortuna mīlestības lietās. Ja jums ir iespēja doties kopā ar mīļoto romantiskā ceļojumā, ir jāizmanto priekšrocības. Arī astrologi iesaka Zivīm atrisināt sevi un savas vēlmes, lai atrastu stabilu vietu un novērstu vilšanos attiecībās vai partnerī.

avots: dailyhoro

Leave a Comment