Mīlestības horoskops nedēļai no 4. līdz 10. jūnijam – emocionālas izpausmes

Dvīņi

Dvīņi jūnija sākumā izmantos “grūtu iepriekšējo attiecību pieredzi”. Pagātne parādīsies jums uz katra stūra. Mājiens, puse aizmirsto veco ķildu un konfliktu, jaunatnes kļūdas nožēlo ex – tas viss virknē peldēs uz jums, tāpēc turi rokās slotu. Kompensācijas gadījumā Venēra jums nosūtīs intensīvu laimi un daudz mazu, bet laimīgu nelaimes gadījumu. Šonedēļ jūs varat tuvināties savam mērķim, pietiek ar nobriedušu attieksmi pret romantiskiem sakariem.

Lasi arī: Vīriešu noteikumi attiecībās

Vēzis

Nākamajā nedēļā daži Vēži var sajaukt. Ar mēreno Venēru jūs būsiet pilnībā bruņoti. Vienīgā ievainojamība var kļūt par tukšumu. Nevajadzētu būt īpaši jutīgiem pret partnera vārdiem un darbībām. Tomēr paaugstināta nozīmīguma sajūta neļaus pievērst uzmanību precīzām piezīmēm. Šajā stāvoklī jūs pamodīsieties visas septiņas dienas, nevis sapratīsiet, kas notiek jūsu personīgajā dzīvē.

Lauva

Attiecību attīstība, kas Lauvas sagaida jūnija sākumā, var šķist katastrofāla. Tomēr ir pārāk agri izdarīt secinājumus. Drīz jūs varēsiet novērtēt retrograda Jupitera ietekmi, kas šonedēļ padarīs jūs pārtraukumu ar vecām attiecībām, pielikumiem un paradumiem. Lielisks laiks, lai dedzinātu visus tiltus, kas savieno jūs ilgu laiku, bet bezcerīgu partneri. Jūnijā jums būs viegli zaudēt visu, ko vēlaties, tādēļ mēģiniet nedeklarēt.

Jaunava

No Neptūna ļoti negatīvā ietekme laikposmā no 4. līdz 10. jūnijam. Bailes no enerģijas zudumiem liks jūsu zemapziņas prātā kļūt vēl stingrākam un ekonomiskāk izmantot visus resursus, jo īpaši emocionālos. Tā rezultātā jūs varat likties, ka jūs skatāties uz pasauli caur blāvu stiklu: šķiet, ka vajadzētu būt mīlētiem, bet tā vietā jums radīsies pārpratums. Visu nedēļu ilgas pēc spēcīgām izjūtām ilgst ne tikai jums, bet arī jūsu partnerim.

Lasi arī: 3 veidi kā iekarot jebkura vīrieša sirdi

Svari

Svaru pārstāvjiem šī nedēļa var būt negatīva. Mēģiniet sevi un dzīvības notikumus kontrolēt, pretējā gadījumā pāra problēmas tikai uzkrāsies. Vientuļiem Svariem ir jādodas uz randiņiem. Šonedēļ Venēra padarīs jūsu uzvedību impulsīvu, pievienojot vēlmi piesaistīt pretējā dzimuma uzmanību. Astrologi atzīmē, ka šī nedēļa ir ideāla, lai atrastu otro pusi, un laimīgas (cerams) nākotnes iespēja ir ļoti lieliskas Svariem.

Skorpions

Partneru mīlestības uzbrukumi Skorpioniem norims visu nedēļu. Vienaldzība, kuru tu tik lolojies, zaudēs visu savu šarmu – tu vēlies būt kopā ar savu mīļoto visu savu brīvo laiku. Jo vairāk jūs pievērsīsiet šim aicinājumam, ko nosaka Marsa stiprā pozīcija, jo pareizāk jūs rīkosieties. Jūs redzēsiet, šonedēļ jūs būsiet nepamatoti laimīgi visos aspektos.

Strēlnieks

Strēlniekiem jābūt gataviem tam, ka pāros var rasties strīdi, nesaskaņas un pārpratumi. Visu nedēļu reversais Saturns ietaupīs jums ģimenes konfliktu risku, tāpēc netiks sarežģīti, mierīgi sakārtot. Padomājiet par to, kā atrisināt konfliktu, kas vēl nav sākts, lai jūsu ģimenes laimi neietekmētu jūsu antagonistiskās planētas negatīvā enerģija.

Lasi arī: Zodiaka zīme Auns: darbs un finanses

Mežāzis

Mežāzis tiek uzskatīts par aukstās un uzticības zīmi. Bet ne tuvākajā nedēļā! Astrologi saka, ka partnera aizraušanās, intrigu un partnera uzmanības centrā tiks pārņemts Mežāzis. Interesanti, ka nostiprinātais Marss sniegs jums nepieciešamo enerģijas daudzumu un iniciatīvu, lai sāktu ražot jaunas, neizpētītas emocijas no pirmdienas. Iespējas gūt panākumus mīlestībā ir ļoti lielas. Galvenais – nesteidzieties un nemēģiniet nomainīt savu partneri.

Ūdensvīrs

Nākamā nedēļa piedāvā grūtu izvēli: vai nu aktīvi mijiedarboties ar savu mīļoto, katru dienu, mutuļošana, apsūdzības un pretrunas, vai pavadīt vairāk laika vienatnē, darot paškritiku. Ja jums ir apnikušas attiecības un partneru neapmierinātību, zvaigznes iesaka sadedzināt tiltus. Lai cik tas būtu grūti, mēģiniet izdarīt izvēli par labu vientulībai. Astroloģiskās tendences veicina iekšējās pārmaiņas jūsu dzīvē.

Zivis

Mīlestības sfēra un attiecības ar partneri, kurā jūs kaut kam nepiekrītat, var prasīt, lai šī nedēļa pievērstu īpašu uzmanību. Tikai tagad, Venēra Vēzī izcels visus mājiens un noslēpumus, kam jūs dotu priekšroku aizmirst. Neuztraucieties, tas ir tikai neliels izturības tests.

Avots

Leave a Comment