Mīlestības horoskops nedēļai no 9. jūlija līdz 15. jūlijam – cīnieties par savu laimi!

Dvīņi

Pirmdien un ceturtdien ir visveiksmīgākās dienas Dvīņiem mīlestības jomā. Radoša pieeja jaunām paziņām atvērs jaunas durvis jums. Jūsu spējām var būt neskaidrības sajūta, bet tas ātri pāriet, ja jūs neaizkavēsiet uzmanību pie negatīvajām lietām. Ceturtdien mēģiniet izvairīties no greizsirdības.

Lasi arī: Zodiaka zīmju šķiršanās iemesli

Vēzis

Ja tavā dzīvē ir melnā josla, tad mīlas sfērā tas vislabāk neatspoguļojas. Varbūtība, ka viss kļūs nepareizs, kā vajadzīgs, palielināsies 12. un 14. jūlijā. Šajās dienās mēģiniet izlīdzināt visus konfliktus starp jums un jūsu dvēseles partneri. Jebkurš svarīgs kopuzņēmums ir jāpārceļ uz citām dienām. Jūs varat just strauju enerģijas lejupslīdi, tāpēc tērē savu enerģiju atbilstoši prioritātēm.

Lauva

Uzziniet, kā pārvaldīt savas emocijas. Šonedēļ jebkurš, pat vismazākais konflikts var novest pie tā, ka jūs zaudējat savstarpēju saprašanos ar dārgiem cilvēkiem. Pirmdien, ceturtdien un piektdien mēģiniet neiesaistīties ar citiem. Mīlestības panākumi var izvairīties no tā, kurš pārkāps savu līniju, aizmirstot par mīļoto cilvēku interesēm. Lai netiktu sajaukts attiecībās, esiet pēc iespējas diplomātisks un uzmanīgāks.

Jaunava

Jūsu sliktākās rakstura īpašības var izraisīt mīlas pārtraukumus, strīdus un konfliktus. Saglabājiet savu vadību attiecībās, ja uzskatāt, ka jums ir vadošā loma jūsu rokās. Valdiet savas emocijas, parādiet godīgumu. Pašmīlība nerada labu, it īpaši, ja jūs tagad meklējat mīlestību. 9. un 12. jūlijā jūs, visticamāk, uzvarēsiet savus kompleksus un augstprātību, kas jūs aizvedīs pie laimes.

Lasi arī: 2018. gada jūlijs būs vissliktākais mēnesis šīm 3 zodiaka zīmēm!

Svari

No otrdienas, jūsu dziļās sajūtas var nonākt uz virsmas. Pats par sevi saprotams, ka tas kļūs par nopietnu šķērsli mīlas panākumu sasniegšanai. Atcerieties ciešu cilvēku centienus, lai palīdzētu jums izprast savas domas. Jūsu zemapziņā jūs varat atvērt dažus slēptus procesus, kas neļauj jums izveidot jaunas paziņas.

Skorpions

Ar mīlestību jūs varat zaudēt visu entuziasmu, bet tajā pašā laikā 12. un 14. jūlijā jums būs laimīgs. Katrai Zodiaka zīmei ir trīs laimes noslēpumi. Jūs šos noslēpumus varat pilnībā atvērt tikai sestdien un ceturtdien. Atlikušās dienas draud radīt bezjēdzīgu bēdu caur problēmu un šaubu tumšo labirintu. Uzticieties intuīcijai bīstamās dienās, lai jūsu mīlestība būtu laimīga.

Strēlnieks

Uzziniet, kā kontrolēt emocijas, lai jūs nepaliktu vieni. Cilvēki satiekoties ar jūsu negatīviem emocionāliem uzliesmojumiem, var paziņojot par boikotu. Nenovietojiet ultimātus šonedēļ, nevajag piespiedu kārtā censties iegūt vēlamo un nomākt citus. Vardarbības svārstības būs visbīstamākās 9. un 12. jūlijā. Saglabājot līdzsvaru mīlestības lietās, Strēlnieks precīzi nokļūs mērķī.

Lasi arī: Mēs dzimstam 7 reizes dzīvē. Uzzini, kurā dzimšanas stadijā tu esi

Mežāzis

Negatīvas attieksmes var sabojāt jūsu attiecības. Mēģiniet domāt pozitīvi, abstrahējoties no visa, kas liek jums uztraukties. Šonedēļ jūsu ienaidnieki var tev runāt, kas ļoti ietekmēs tavu mīlestības panākumus. Nepatiesa informācija var izplatīties ļoti ātri pirmdienās un trešdienās, nedodiet nevajadzīgu iemeslu sarunām aiz muguras un pļāpām. Sargieties no konfliktiem, jo ​​tie var padarīt jūs neuzmanīgu mīlestībā.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram šonedēļ ir vērts padomāt par saviem trūkumiem. Viņi var kļūt nepaklausīgi 12. un 14. jūlijā, tādēļ mīlestības veiksme būs uz jautājuma. Ja jūs vēlaties mainīt situāciju ar savu dvēseles draugu, tagad ir laiks to izdarīt. Neuztraucieties par to, jūs varat klausīties sesto sajūtu un intuīciju. Taču jūsu apkārtējo cilvēku ieteikumi šai nedēļai ir bezjēdzīgi.

Zivis

Veiksme mīlestībā smaidīs. Visas dienas jums būs labvēlīgas, izņemot sestdienas un svētdienas. Ja jums ir šaubas par to, vai esat piemērots jūsu pārim, pārbaudiet mīlestības saderību. Pretējā gadījumā klausieties savu sirdi. Izvairieties no nežēlības un stūrgalvības mīlestībā.

Leave a Comment