Mīlestības horoskops nedēļai no 18. līdz 24. martam – izvairieties no rutīnas!

Vēzis

Vēzis var saskarties ar problēmām attiecībās, it īpaši, ja viņi nolemj ienirt savos aizvainojumos. Ir vērts pāris reizes domāt, pirms jūs pieprasāt partnerim vai apsūdzat viņu par kaut ko apkaunojošu. Neskaidrība un emocionalitāte būs augstāka nekā parasti, tāpēc jums nevajadzētu pieņemt lēmumus ar karstu galvu: pat visdraudzīgākajās ģimenēs, dažreiz viss nav gluds, un tas ir pilnīgi fiksējams.

LASI ARĪ: Egoistiskākās Zodiaka zīmes

Lauva

Zvaigznes prasa, lai Lauva rūpīgi  atzīmētu visus Visuma pavedienus: pēc 21. marta pats liktenis dos viņiem zīmi. Eksperti ir pārliecināti, ka ar jauno astroloģisko gadu, Lauvas dzīve dramatiski mainīsies. Drīz būs skaidrs, kādas pārmaiņas viņu personīgajā dzīvē ienāks, bet tagad ir vērts ienirt plūsmā, neprovocēt savu partneri, pat ja jūs noilgojāties pēc viņa greizsirdības.

Jaunava

Naudas sfērā ir sagaidāms klusums, tāpēc astrologi iesaka Jaunavas pilnībā veltīt laiku savai personīgajai dzīvei un romantisku attiecību veidošanai. Uzmanība un rūpes par mīļoto, palīdzēs Jaunavām iekarot viņa sirdi. Izmantojot šo ieteikumu, Jaunavas nezaudē un kļūs savai otrajai pusei par maigu un pieklājīgu partneri. Bet greizsirdība un ignorēšana būs nežēlīga joks, tāpēc labāk ir sekot šim pasākumam un vispirms domāt par citas personas jūtām.

Svari

Astrologi iesaka mīlētājiem un vientuļajiem Svariem, dažādotu savu personīgo dzīvi. Venēra Ūdensvīrā pārvalda romantiku un jutekliskumu, tāpēc ir viegli domāt par romantisku programmu. Jautrs un bezrūpīgs laiks vienatnē ar līdzjūtības objektu dos iedvesmu un atjaunos dzīves garšu, kas būs ļoti noderīgs  pavasara restarta laikā. Svariem, kas iegrimuši šaubās, vislabāk ir koncentrēties uz darbu vai garīgo izaugsmi.

LASI ARĪ: Izvēlieties kārti un saņemiet nepieciešamo ziņojumu!

Skorpions

Šonedēļ Skorpionam nevajadzētu sajaukt egoismu ar savas laimes aizsardzību. Iespējamās negatīvās situācijas, kas saistītas ar Marsa aktivizēšanos Vērsī, tiks atrisinātas tikai ar tuvinieku atbalstu. Jums nevajadzētu izrādīt pārmērīgu spītību un neievērot mīļotā padomu – viņa vārdos būs slēpts nepatīkamās situācijas risinājums. Nedēļas nogalē ir vērts veltīt laiku attiecībām, organizējot randiņu vai romantisku ceļojumu.

Strēlnieks

Mierīgs un vienmērīgs dzīves posmu martā nodrošinās Jupitera ietekme. Tomēr Strēlniekus gaida diezgan strīdīgs periods, jo parastā dzīves gaita un asu satricinājumu neesamība draud ar rutīnu, kas radīs strīdus un pārpratumus attiecībās vai vilšanos Strēlniekam meklējumos. Astrologi iesaka tērēt laiku, kā viņi iepriekš nav nolēmuši: pārsteigums – un pirmkārt, pašiem.

Mežāzis

Saskaņā ar astrologiem prognozi 2019. gada martam, sirsnība un juteklība būs noderīga Mežāzim mīlestības jomā. Labākais un romantiskākais laiks, lai atzītu mīlestību, dalītos savās izjūtās, atvērtu sirdi personai un nebaidītos tikt noraidītam. Marss zvaigznājā Vērsis aizsargā parādīto jutīgumu un drosmi.

LASI ARĪ: Vārdi – važas un vārdi – spārni: izvēlieties, ko teikt

Ūdensvīrs

Romantisko attiecību jomā, Ūdensvīru gaida nopietnas pārmaiņas  – Venēra, mīlestības patrons, ir apmeties tavā zīmē. Nelielas izmaiņas var uzskatīt par stāvas dzīves sākumu. Ja Ūdensvīrs ir apmierināts ar pašreizējo situāciju mīlestības sfērā, tad par neko nav jāuztraucas. Bet, ja attiecības nonāca grūtā brīdī, jums jārīkojas, lai atrisinātu situāciju.

Zivis

Analizējot iekšējo pasauli, tiekot skaidrībā ar jūtām un peldot mākoņos, Zivis var zaudēt patiesas iespējas kļūt laimīgākām un atrast mīlestību. Šīs nedēļas iniciatīva palīdzēs sagatavot ceļu laimei, tāpēc jums vajadzētu domāt par to, kā uzlabot attiecības vai kur var atrast mīlestību. Venēras ietekme Ūdensvīrā norāda, ka nestandarta pieeja izvēlētajai problēmai būs simts reizes labāka nekā parastais domāšanas veids.

avots: dailyhoro

Leave a Comment