Mīlestības horoskops par 2018. gada jūliju

Dvīņi

Labākais laiks Dvīņiem mīlas lietās – tas ir 5., 6. un 7. jūlijs. Merkurs, jūsu mentors un draugs, šodien būs ļoti spēcīgs, jo to stiprinās pozitīvie aspekti ar citām planētām. Līdz 25. jūlijam viss būs kluss mīlas sfērā, bet tad planēta nonāks reversā stāvoklī. Jums var būt slikti ieradumi, kas var iznīcināt jūsu dzīvi un radīt jaunas problēmas. Kāds no tiem, kuri jūs mīlēja, var mēģināt atgriezt attiecības.

Ar Jupiteru notiks ļoti svarīgas pārmaiņas. Līdz devītajai dienai ieskaitot, tas būs retrograda. Šajā laika periodā mēģiniet pavadīt nošķirtībā. Pēc 9.jūlija pat vientulība nepalīdzēs jums koncentrēties uz galvenajām lietām. Mīlestība prasīs, lai jūs respektētu savu partneri, ģimeni un draugus. Tikai šādā veidā jūs spēsiet saglabāt stabilitāti. Kopumā mēnesis jums būs ļoti mierīgs un stabils.

Lasi arī: Uz kādu nopietnu slimību norāda nogurums

Vēzis

Vispiemērotākais jūlijā būs Mēness. Viņas izturības dienas ir 3., 4., 8., 9., 12., 13., 30. un 31. jūlijs. Šajā laikā jums būs iespēja laimīgi iemīlēties, tādēļ labāk ir izcelt šos datumus. 14., 15., 20.,21., 22., 25., 26. un 27. jūlijs ir visbīstamākās dienas, jo Mēnesim pilnīgi vai daļēji tiks atņemta enerģija. Kad esat pazaudējis atbalstu, jūs varat kļūt mazāk pārliecināts par sevi. Visbīstamākās dienas ir 25., 26. un 27. jūlijs. 27.jūlijā būs aptumsums. Ne tikai mīlestībā, bet arī citās jomās būs jābūt ļoti piesardzīgiem.

Nelabvēlīgās dienās varat mēģināt izmantot meditācijai, lai piesaistītu mīļoto. Ja jums jau ir attiecības, tad mēģiniet nepaaugstināt otras puses intereses jūlijā. Aktīvais reversais Marss Ūdensvīrā radīs problēmas, kas arī tuvojas Zemei pēc iespējas tuvāk 27. jūlijam. Agresija un nežēlība var izraisīt fatālas kļūdas mīlestībā.

Lauva

Uzziniet, kā saprast cilvēkus. Fakts ir tāds, ka zvaigznes mēdz izsaukt daudz viltus jūlijā, un tas var izraisīt šķiršanos un strīdus. Tas būs nozīmīgs tikai līdz 23.jūlijā. Sākot no 23. jūlija, Saule būs jūsu Zodiaka zīmē. Tas ļaus jums sekot mīlestības lietām un atrast dvēseles draugu, lai paaugstinātu attiecības uz jaunu līmeni.

Mēneša beigās jums būs visveiksmīgākās trīs dienas – 25., 26. un 27. jūlijā, bet Mēness Mežāzī ir bezspēcīgs, un nevar sniegt jums nepatikšanas. 27.jūlijs ir Mēness aptumsums. Tā būs laba diena jaunām paziņām. Visbīstamākās mēneša dienas ir 8. un 9. jūlijs. Mēness Vērsī var pilnībā atņemt tavu veiksmi mīlas lietās. Jūs varat kļūt ļoti nomākts, neaizsargātas, kaprīzs un impulsīvs. Mīlestībā šādas īpašības ir ļoti bīstamas.

Jaunava

Merkurs, jūsu galvenais telpas kurators, no 26. jūlija būs retrograda. Tas nozīmē, ka ir labāk pavadīt mēneša beigas vientulībā. Neuzspiediet neko citiem cilvēkiem un otrai pusei – mēģiniet atrisināt konfliktus diplomātiski, bez lamāšanās un ultimātiem. Ja jūs tagad esat attiecībās, tad kopīgas ainavas izmaiņas jums nebūs veiksmīgas jūlija beigās.

Venēra, tavs ienaidnieks, līdz devītajai dienai ieskaitot būs mērens, bet pēc tam vājināsies, dodoties uz jūsu Zodiaka zīmi. Tas nozīmē, ka jums vajadzētu atvērt šo pasauli. Venēra vairs nezaudēs savu burvību un labu garastāvokli. Izmantojiet to savām vajadzībām, lai iepazītos ar personu, kas jums patīk. Ja nezināt, cik lielas ir jūsu izredzes, tad mēģiniet uzzināt savu mīlestības saderību pēc nosaukuma.

Lasi arī: 5 ieteikumi kā atbrīvoties no krākšanas

Svari

Svariem jūlijs būs ārkārtīgi bīstams un negatīvs. Tam būs divi iemesli. Pirmais ir Venēras, galvenā mīļākā palīga, vājināšanās. 10.jūlijā viņa pāriet uz Jaunavas zvaigznāju, tāpēc jums ir jāaizstāv savas pārliecības, jo sabiedrības spiediens uz jums var ievērojami palielināties. Apkārtējie cilvēki var vēlēties, lai jūs domātu tikpat ērti, kā tie ir. Izvēlies grūtu ceļu – tas tev daudz iemācīs.

Otrs briesmas avots ir jūsu galvenais ienaidnieks, Marss. Šī planēta joprojām ir ļoti spēcīga, un tā ir retrograda Ūdensvīrā, bet 27.jūlijā parādās unikāla parādība – Marss ir tuvāk Zemei, lai tā jauda būtu neticami augsta. Šī lieliskā konfrontācija pieaugs pakāpeniski, kā arī samazināsies, tāpēc gandrīz viss jūlijs būs jums ļoti bīstams. No planētas ietekme var padarīt jūs vardarbīgu un greizsirdīgu. Neesiet tādi ar tiem, kurus mīlat, ja jūs vēlaties, noturēties virs ūdens.

Skorpions

Marss, tavs draugs un mentors, būs ļoti spēcīgs Ūdensvīrā. Tā pieeja Zemei stiprinās pozitīvo ietekmi uz tevi. Venēra, gluži pretēji, kļūs vājāka no 10.jūlija. Šis mēnesis būs ideāls mīlas spēlēm un flirtam. Jums vajadzētu veltīt šo laiku mīlestībai, romantikai. Astrologi atzīmē, ka jūlijā kāzas jūsu zīmju pārstāvjiem būs neticami veiksmīgas. Jūsu pārliecība un kaislība palīdzēs jums sasniegt to, ko vēlaties.

Neskatoties uz to, ka šajā mēnesī var būt neticami pozitīvi, Skorpioniem ir jādomā par to, vai ir nepieciešams, pieņemt svarīgus lēmumus mīlestībā. Piemēram, vai ir vērts pārbaudīt, pirms veidot ģimeni, kāzas un laulības saderības pirmos burtus. Pirms svarīgās dienas vajag saprast, kādus mērķus jūs meklējat un ko vēlaties. Esiet godīgi ar cilvēkiem, kas jums patīk.

Strēlnieks

Jūsu ienaidnieks Merkurs sāks reverso kustību 26.jūlijā, kas var pozitīvi ietekmēt jūsu mīlestības panākumus. Astrologi un speciālisti iesaka nezaudēt iespēju un veltīt mēneša beigas, lai atrastu otro pusi vai stiprinātu attiecības.

Jupiters, viens no taviem galvenajiem mentoriem, no 10. jūlija atbrīvosies no retrograda. Lēnām, bet, protams, viņš atbrīvos tavu ceļu uz mīlestības laimi. Nebaidieties no jaunām paziņām jūlija otrajā pusē. Iedrošiniet cilvēkus iemīlēties ar sevi, saglabāt optimismu, palielināt viņu autoritāti.

Lasi arī: Ar harmoniju pret visām nelaimēm

Mežāzis

Marss, jūsu palīgs, būs ļoti spēcīgs Ūdensvīrā visu jūliju. 27.jūlijs ir šī mēneša vissvarīgākā diena. Marss paliks konfrontācijas aspektā, tas ir, tas būs tuvākajā vietā attiecībā pret Zemi jau 15 gadus. Visu mēnesi viņš lēnām tuvojas mums, palīdzot jums attīstīt savu harizmu un drosmi. Mīlestības piedzīvojumi jums dos labumu, ja vēl neesat attiecībās. Humora izjūta, atvērtība palīdzēs atrast otro pusi .

Briesmīgākās dienas Mežāzim ir 8. un 9. jūlijs. Mēness, tavs ienaidnieks, dzīvos Vērša zīmē, tādējādi būtiski palielinot negatīvo ietekmi uz tevi. Arī Mēness spēks būs 3., 4., 12., 13. jūlijs. Visu šo laiku, it īpaši 8. un 9. jūlijā, ir vērts uzmanīgi vērot jūsu noskaņojumu. Jums būs nepieciešams lielāks atbalsts no citiem. Neatsakiet mīļoto centienus, lai tev palīdzētu.

Ūdensvīrs

Jūlijs jums būs ļoti stabils laiks, jo jūsu protagonisti Saturns un Neptuns nemainīs savu noskaņojumu. Dzīves principus nevajadzētu mainīt, jo tie var glābt jūs sarežģītā situācijā, var palīdzēt jums pieņemt svarīgu lēmumu par turpmāko attiecību attīstību.

Kopš 23.jūlija jums vajadzētu būt pēc iespējas prātīgākam ar savām emocijām, jo ​​Saule pāriet Lauvas zīmē. Šī iemesla dēļ palielinās spīdošās gaismas enerģija, kas var izraisīt sajūtu rašanos, depresīvu noskaņojumu. Rūpējieties par kopīgu biznesu, lai neattālinātos no otrās puses. Ja jūs esat viens, nenoslēdzieties sevī nekādā veidā. Uzziniet, kā pasargāt enerģiju no vampīriem – jums var būt daudz nelabvēlīgo.

Zivis

Merkurs visu mēnesi būs stabils. Šī planēta ir tavs ienaidnieks, tāpēc visas mīlestības problēmas būs paredzamas. Jūsu sliktākā iezīme var radīt konfliktus ar jūsu mīļoto. Mēģiniet uzlabot sevi un kļūt labāki, jo ​​agrāk vai vēlāk būs laiks, kad jūs nolemsiet mainīt uz labo pusi. Lai gan Merkurs ir mierīgs, labāk neuztraucieties. Turklāt 26.jūlijā tas kļūs retrograda, kas nozīmē, ka situācijas un iekšējās  pārmaiņas būs lielisks risinājums.

Venera 10. jūlijā būs vāja, tādēļ attiecībās ar mīļoto var sākties strīdu periods. Grūtības sazināties ar citiem ievērojami ietekmēs spēju radīt jaunas paziņas. Kopumā jūs varat kļūt vairāk mantkārīgs, kas mīlestībā ir absolūti nepieņemami. Dodiet cilvēkiem viņu labo laiku – viņi tev atmaksās ar to pašu. Neievietojiet nosacījumus tiem, kas jums patīk.

Avots

Leave a Comment