Mīlestības prognoze nedēļai: tikai dažas zodiaka zīmes būs laimīgas no 20. līdz 26. maijam

Pie zvaigznēm var vērsties ar jebkuru jautājumu – tās var pastāstīt par profesionālo dzīvi, finansēm un pat par privāto dzīvi: zvaigznes zina visu, kas šajā jomā sagaida cilvēku.

Noskaidro, kam šonedēļ paveiksies mīlestībā!

Vērsis

Vēršiem nevajadzētu uztraukties par šķiršanos no mīļotā cilvēka. Pirmkārt, viņš būs prom uz īsu brīdi un pavisam drīz atkal atgriezīsies mājās.

Otrkārt, mūsdienu saziņas līdzekļi ļauj sazināties ar cilvēku jebkurā pasaules malā, un tas nozīmē, ka nav vajadzības runāt par pilnīgu nošķirtību vienam no otra. Nu un, treškārt, šķiršanās tikai nostiprinās jūtas, par ko zīmes pārstāvji būs pārliecinājušies paši savā pieredzē.

Skorpions

Skorpioni labi apzinās, ka viss plūst un mainās, tāpēc divreiz ieiet vienā upē nevar. Taču dažkārt situācija ir tāda, ka var mēģināt atgriezt attiecības, kas, šķiet, jau sen beigušās – pastāv liela varbūtība, ka zīmes pārstāvjiem šoreiz paveiksies.

Īpaši tad, ja viņi ņems vērā iepriekš pieļautās kļūdas, izdarīs secinājumus un tās neatkārtos.

Lasi vēl: Iegūstiet lielu ražu pat no dažiem krūmiem: darba shēma gurķu barošanai

Zivis

Zivīm vajadzētu būt gatavām tam, ka attiecības ar cilvēku, kas sākušās tikai kā draudzīga pazīšanās, pamazām pāraugs par kaut ko nopietnāku.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Protams, tas nenotiks uzreiz – pusēm būs nepieciešams laiks, lai pierastu vienam pie otra, un tajā pašā laikā saprastu, cik svarīgs ir partneris. Jebkurā gadījumā no šādas iespējas nevajadzētu atteikties – vēlāk to var nākties nožēlot.

 

Leave a Comment