Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 12. līdz 18. jūnijam – būs iespēja uzlabot attiecības

Lauva

Lauvu nakts gaismekļi palīdzēs atbrīvot prātu no negatīvām programmām. Tie traucē gūt panākumus mīlestībā un biznesā, tāpēc jāseko pozitīvajam. Zvaigžņu eksperti iesaka ienirt romantikā ar galvu, jo planētas Lauvām nesīs daudz veiksmes mīlestībā. Līdz sestdienai labāk lemt par nedēļas nogales plāniem. Vēlams arī neatlikt uz vēlāku laiku satikšanos ar jaukiem cilvēkiem. Šī nedēļa būs piemērota kopīgai plānošanai un laulībām, nopietnu attiecību sākumam.

Jaunava

Jaunava, būdama viena no  visredzamākajām Zvaigžņu zīmēm, jūt melus un nepatiesību. Šī iedzimtā prasme šonedēļ saasināsies vēl vairāk, tāpēc būs vieglāk noteikt, kurš ir draugs un kurš ienaidnieks. Šī nedēļa nesīs daudz veiksmes mīlestībā. Tāpat Jaunavas spēs izprast savas vientulības iemeslus un labot šo situāciju. Cilvēki paši dosies viņus satikt. No Jaunavas tiek prasīta tikai vēlme atbildēt – tas arī viss. Mums jāatceras, ka mīlestība ir divvirzienu process. Nu jāgaida laiks pie jūras.

Svari

Svariem vajadzētu iepazīties un meklēt savu dvēseles palīgu, turklāt pēc iespējas aktīvāk. Ja viņi jau ir viņu atraduši, tad ir pienācis laiks atzīties mīlestībā. Ikvienam, kurš joprojām atrodas meklējumos, ir svarīgi atcerēties  metodi, kā lasīt kāda cita enerģiju un raksturu. Tas palīdzēs Svariem daudz ātrāk saprast, vai viņi ir ceļā ar jaunu cilvēku vai nē. Zvaigžņu eksperti iesaka atbrīvoties no satraucošām domām. Negativitāte iznīcinās veiksmi, tāpēc ir vērts pārskatīt savu viedokli par daudzām lietām un sākt izturēties pret dažiem cilvēkiem savādāk.

Skorpions

Šajās septiņās dienās Skorpioniem kļūs skaidrs, kurā virzienā virzīties tālāk. Kāds vēlēsies mainīt tēlu vai strādāt pie garīgām problēmām. Abas iespējas ir lieliski piemērotas šīs zīmes pārstāvjiem. Tikai daži cilvēki zina, bet vientulības problēmas var atrisināt, pat pārkārtojot mēbeles. Tas palīdzēs atbrīvoties no uzmācīgām domām. Nedēļas nogalē emocionālais fons būs negatīvāks retro Saturna dēļ, tāpēc nedēļas nogali var veltīt vienatnei.

Strēlnieks

Nakts spīdekļi palīdzēs Strēlniekam atraisīt karmiskos mezglus un “atbrīvoties” no cilvēkiem, kuri nenes nekādu labumu. Cilvēki, kas dzimuši zem šīs Uguns zīmes, varēs atrast dvēseles radinieku, kā arī atstāt uz ikvienu vislabāko iespaidu. Viņi spēs pārvarēt kompleksus, bailes. Var iet uz randiņiem un flirtēt – svarīgi sevi parādīt tādus, kādi viņi ir. Otrās pusītes vietas kandidāti vai esošais mīļotais cilvēks varēs redzēt labāko Strēlniekā.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 12. līdz 18. jūnijam – iespējams daudzus sagaidīs neprognozējamas situācijas

Lasi arī: Merkurs Dvīņu zīmē no 2023. gada 11. līdz 26. jūnijam: zvaigžņu ekspertu prognozes – izmantojiet šo laiku finanšu uzlabošanai un esiet uzmanīgi, jo aktivizēsies krāpnieki

Mežāzis

Mežāžiem nevajadzētu uzsākt attiecības ar  greizsirdīgām Zvaigžņu zīmēm. Tas ir ļoti bīstami. Labāk attīstīt attiecības un pacelt tās uz nākamo līmeni tikai ar tiem, kas dod brīvību, nevis to atņem. Ikvienam, kurš vēlas atrast mīlestību, vajadzētu iziet no savas komforta zonas. Tas pats attiecas uz tiem, kuri vēlas nostiprināt savus agrākos panākumus mīlestībā. Uzvara pār bailēm novedīs pie uzvaru sērijas mīlestībā un pārejas no melnas uz baltu. Vispozitīvākais periods tam ir no pirmdienas līdz piektdienai.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram būs ļoti viegli piesaistīt mīlestību. Viņu harizma sasniegs pilnīgi jaunu un nesasniedzamu līmeni, salīdzinot ar citām zīmēm. Jūs varat mēģināt vērst mīlestību pret sevi. Tas attiecas uz tiem, kuri ir aizmirsuši par sevi un neļauj sev atpūsties. Zvaigžņu eksperti iesaka Ūdensvīram būt vienkāršākiem, atvērtākiem un diplomātiskākiem. Pēc iespējas lielāka uzmanība jāpievērš izskatam un kārtīgumam. Jūs varat doties iepirkties un atjaunināt savu garderobi.

Zivis

Zivju netikumi un vājības pazudīs otrajā plānā, tāpēc cilvēki biežāk pievērsīs uzmanību šīs Zīmes pārstāvjiem. Ir vērts aktivizēties jau pirmdien – tas attiecas uz tiem, kas ir mīlestības meklējumos. Zvaigžņu eksperti iesaka biežāk doties uz randiņiem un flirtēt. Pastāv liela iespējamība atrast savu mīlestību internetā. Lai palielinātu izredzes gūt panākumus, varat izmantot rūnu stabiņus. Mīlestība palīdzēs iegūt pozitīvas un spilgtas emocijas.

Zvaigžņu eksperti atzīmē, ka daudzus cilvēkus šonedēļ mīlas sfērā atbalstīs sestā maņa. Ja jums šķiet, ka neesat pārāk draudzīgs ar savu intuīciju, vienkāršs paņēmiens palīdzēs to novērst . Novēlam veiksmi, siltumu, laipnību un patīkamu komunikāciju.

COMMENTS

Leave a Comment