Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 13. februāra līdz 19. februārim

Lauva

Nakts gaismekļi var atklāt dažas Lauvas rakstura tumšākās puses. Šī nav patīkamākā ziņa, jo tā var stipri nobiedēt pretējo dzimumu. Kopumā šos cilvēkus gaida patīkami pārsteigumi un pozitīvas pārmaiņas mīlestības jomā. Šonedēļ šīs zīmes pārstāvju mīlas dzīve mainīsies uz labo pusi, ja viņi biežāk sāks uzņemties iniciatīvu. Attiecībās ar mīļoto ir vērts rīkoties kopā un būt atklātiem.

Jaunava

Jaunavas reti ir greizsirdīgas, taču dažreiz šķiet, ka viņas ir apsēdušas dēmons. Ja šonedēļ pēkšņi uzliesmo greizsirdības uzliesmojums, efektīvi rituāli palīdzēs ātri no tā atbrīvoties. Attiecībām šī sajūta ir vispostošākā. Laika posmā no 13. līdz 19. februārim Jaunavām jācenšas stiprināt attiecības. Ne mazāk veiksies vientuļajiem šīs zīmes pārstāvjiem. Viņi varēs tuvoties īstajam cilvēkam.

Svari

Iespējamo problēmu dēļ darbā un lietās Svarus var pārņemt apātija un nogurums. Mīlestības jomā šāds stāvoklis ļoti negatīvi ietekmēs. Efektīva meditācija palīdzēs attīrīt prātu no nevajadzīgām un nepatīkamām domām. Venēra turpinās izgaismot Svaru mīlas ceļu, atrodoties Zivju zīmē. Jūs varat sagaidīt aizraujošus notikumus. Harmonijas ar mīļoto cilvēku var sajust, veicot kādu kopīgu biznesu.

Skorpions

Tagad eksperti iesaka Skorpioniem atrast tās jomas, kas viņus vieno ar partneri. Pretējā gadījumā šīs zīmes pārstāvji var attālināties no mīļotā cilvēka. Vecpuišiem, gluži otrādi, vēlams uzņemties papildus iniciatīvu, lai beidzot atrastu kādu, kas varētu sagādāt prieku. Tiem, kas ir aktīvi meklējumos, ieteicams uzraudzīt emocionālo veselību, ievērojot desmit vienkāršus noteikumus.

Strēlnieks

Strēlniekam jācenšas stiprināt enerģētisko saikni ar otro pusīti. Tajā viņiem palīdzēs kopīgi darbi, sarunas no sirds. Ja attiecības atrodas uz bezdibeņa robežas, tas palīdzēs Strēlniekam labot situāciju. Šīs zīmes pārstāvjus gaida labs garastāvoklis, pašpārliecinātība un pārmaiņas mīlestībā. Vientuļie Strēlnieki šonedēļ varēs atrast kādu, kas spēs sagādāt viņiem prieku.

Lasi arī: Kā jūsu planēta – patrons ietekmē jūsu finansiālo stāvokli un karjeru

Mežāzis

Ar lielu varbūtību mīļotais cilvēks pats sāks izrādīt uzmanību un ar savu rīcību apliecināt savu mīlestību. Bijušie Mežāžu partneri beidzot atstās viņus mierā, pārtraucot mēģinājumus atjaunot attiecības. Ikvienam, kuram darbā būs daudz jāsazinās vai kuri meklē mīlestību, labāk pievērst uzmanību  ekstrasensu ieteikumiem, kā iemācīties saprast cilvēkus.

Ūdensvīrs

Planētas un zvaigznes piespiedīs Ūdensvīrus cīnīties par savu laimi, mīlestību vai sev tīkamā cilvēka uzmanību. Trešdienu un ceturtdienu var piepildīt ar skaļiem kautiņiem un kaislīgiem pamieriem. Ūdensvīriem jāiemācās izvēlēties pareizos vārdus un izmantot pamatotus argumentus, kas nomierinās partneri un glābs attiecības no nesaskaņām. Tāpat zvaigžņu eksperti uzskata, ka šonedēļ Ūdensvīriem ceļā nāksies biežāk sastapt toksiskus cilvēkus.

Zivis

Zivīm jābūt piesardzīgām, jo ​​nedēļas vidū toksiski cilvēki var mēģināt ar tām manipulēt. Par to norādīs sešas svarīgas zīmes, kuras labāk nepalaist garām. Par laimi Zivīm nākamā nedēļa būs viena no labākajām nedēļām, lai savas attiecības paceltu uz nākamo līmeni. Mīlestībā piemērota būs pragmatiska pieeja. Auksts aprēķins un piesardzība palīdzēs nodibināt jaunas nopietnas attiecības bez blakusparādībām.

Katram gadījumam biežāk izmantojiet amuletus mājai un ģimenei, kas šonedēļ var noderēt tiem, kas bieži strīdas par niekiem. Eksperti novēl jums labu, savstarpēju sapratni un mīlestību.

Leave a Comment