Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 15. līdz 21. maijam – iedeāls jaunām paziņām

Lauva

Mīlestībā Lauva saskaņā ar zvaigžņu prognozi sāks piesaistīt visu nestandarta. Ikviens, kuram pēdējā laikā ir bijuši konflikti, strīdi un nesaskaņas attiecībās, to varēs labot. Jums ir jāatpūšas no kaislību intensitātes. Šī iemesla dēļ zvaigžņu eksperti iesaka neizgāzt uzliesmoto negatīvismu uz partneri. Kopumā romantika var pāriet uz jaunu līmeni, ja Lauvas nav pārāk savtīgas un aizkaitināmas. Šīs zīmes pārstāvjiem pēc iespējas mazāk  jāsazinās ar negatīviem cilvēkiem.

Jaunava

Jaunavām jāuzrauga nevis apkārtējie cilvēki, bet gan sevi. Pareizie vārdi palīdzēs viņiem atrast laimi mīlestībā  – tie, kas piesaista laimi. Nākamā nedēļa Jaunavām dāvās laimes sajūtu. Šīs zīmes cilvēki gaida grandiozas iekšējas un ārējas pārmaiņas. Merkūrija uzraudzībā viņi varēs pildīt agrāk dotos solījumus, palielināt savu nozīmi mīļotajam, draugiem. Šonedēļ svarīgi vairāk uzmanības veltīt partnerim un mīlestības meklējumiem.

Svari

Liela veiksme uzsmaidīs Svariem mīlas sfērā, bet attiecībās ar cilvēkiem kopumā zvaigžņu eksperti iesaka būt uzmanīgākiem, jo ​​līdzās labām personībām aktivizēsies arī ļaunie. Īpaši amuleti palīdzēs Svariem izvairīties no liekām ķildām un konfliktiem. Cilvēki, kas iemīlējušies šajā zīmē, varēs ieraudzīt kaut ko jaunu mīļotā raksturā un izskatā. Gaidāms veco jūtu atdzimšanas periods. Viens Svari var mēģināt atjaunot saikni ar bijušo vai bijušo.

Skorpions

Merkurs atdzīvinās Skorpionu jūtas. Šie cilvēki izjutīs spēcīgu pozitīvas, mīlestības impulsu. Tā rezultātā radīsies vēlme stiprināt attiecības, panākt uzmanību no simpātijas objekta. Sāpīgi pazīstams cilvēks pēkšņi mainīsies. Skorpioniem ir jācīnās ar bailēm, ilgām un izmisumu, lai piesaistītu vairāk uzmanības no citiem. Mīlestības atrašanas varbūtība būs pēc iespējas lielāka. Īpaši tas attiecas uz tiem, kuri nebaidās uzņemties iniciatīvu. Jums jāapmeklē pārpildītas vietas un jābūt atvērtam jaunām paziņām.

Strēlnieks

Strēlniekiem šonedēļ, iespējams, nāksies daudz socializēties ar jauniem cilvēkiem. Diemžēl ne visi no tiem būs pēc iespējas noderīgāki, patīkami un laipni, taču no tā noteikti nevajadzētu baidīties. Lai ātri noskaidrotu cilvēka raksturu, varat to analizēt pēc grumbām uz sejas. Noderēs arī vērīgi paskatīties uz apkārtējo uzvedību, ieklausīties viņu vārdos. Strēlniekiem, kuri jau ir attiecībās, ir jāatbrīvojas no jebkādām komercialisma izpausmēm. Alkatība un mīlestība iet dažādos virzienos.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 15. maija līdz 21. maijam

Mežāzis

Mežāži, kuri atrodas meklējumos, varēs atrast kādu, kas viņos iemīlēsies. Arī šonedēļ šīs Zīmes pārstāvji varēs atjaunot attiecības ar tiem, ar kuriem agrāk bijuši spiesti šķirties. Viņus gaida daudz jaunu tikšanos, kas beigsies labi. Tagad viņiem ir vajadzīga iniciatīva. Turklāt zvaigžņu eksperti iesaka Mežāžiem atstāt ēnā savas zīmes tumšās puses. Attiecībā uz tiem, kuriem ir attiecības, planētas viņiem ir sagatavojušas daudz laba. Droši varat veidot tālejošus plānus – piemēram, kāzām.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri laika posmā no 15. līdz 21. maijam kļūs neticami pievilcīgi pretējam dzimumam. Precīzāk, viņu jau tā spēcīgā harizma kļūs daudzkārt spēcīgāka. Atliek tikai iemācīties saprast cilvēkus, lai nošķirtu labas personības no sliktajām. Zvaigžņu eksperti iesaka visiem, kas dzimuši zem šīs zīmes, būt optimisma pilniem. Jau nodibinātajās attiecībās nāk lielas pārmaiņas. Pastiprinātais Merkurs palīdzēs atrast kopīgu valodu un beidzot atrisināt visus strīdus, kas radušies agrāk.

Zivis

Zivīm jārūpējas par savu emocionālo veselību un enerģiju. Ar labu veselību Zivis spēs atstāt uz cilvēkiem vislabāko iespaidu. Zvaigznes ziņo, ka tieši šie cilvēki gaida jau esošo jūtu nostiprināšanos. Iespējams, Zivis piesaistīs harizmātiski, pašpietiekami un ļoti interesanti cilvēki. Tagad būtu jāizvairās no neveselīga egoisma, garlaicības, izmisuma. Partnerim būs nepieciešama uzmanība, rūpes, pieķeršanās, laipnība.

Neaizmirstiet pārbaudīt mīlestības saderību. Nesteidzieties ar dvēseles radinieka izvēli, jo tagad ir ļoti viegli iemīlēties, izdarīt pārsteidzīgus secinājumus par cilvēku. Eksperti novēl jums veiksmi.