Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. aprīlim

Lauva

Lauvas vienmēr zina, kā iepriecināt, pārsteigt un kādus patīkamus vārdus pateikt noteiktās situācijās. Šonedēļ viņi var zaudēt šo spēju Marsa un Venēras vājuma dēļ. Šo septiņu dienu laikā jums ir jāizrāda maksimāla iejūtība pret savu partneri, taču negaidiet ātru pateicības reakciju. Nepatīkamās situācijās labāk ir izmantot afirmācijas pret stresu, lai netiktu zaudēti draugi, mīļie un mīļie.

Jaunava

Zvaigžņu un planētu sliktā stāvokļa dēļ Jaunavas var zaudēt ticību sev un labākajam. Iemīlējušajām Jaunavām nav vēlams nemeklēt vieglus ceļus. Grūtības mīlestībā viņiem dos tādus bonusus kā strauja garīgā izaugsme un gudrība. Dev piedzīvojumu meklētājus gaida lielas nepatikšanas.

Svari

Svariem ir jāaicina palīgā gaisa elementa spēks. Tas palīdzēs viņiem kļūt pievilcīgākiem un nezaudēt saikni ar Visuma pārpilnības centru. Zvaigžņu vērotāji  iesaka Svariem uz laiku atlikt visas svarīgās lietas, kas saistītas ar mīlas sfēru – nedēļa iezīmējas ar planētu nestabilo enerģiju. Retrogrādā Merkura ietekme nedēļas beigās nesīs jaunas nepatikšanas. Jāsaprot, ka jebkura darbība šajā periodā saņems “ilgstošas” sekas.

Skorpions

Skorpioniem būs ļoti grūti radikāli mainīt agrāk uzņemto kursu mīlestībā. Viņu attīstībai un laimes gūšanai traucēs arī viltus intuīcija. Vārdu sakot, šajā periodā viss būs pret Skorpioniem, taču nevajadzētu kļūt skābam. Jums joprojām var patikt kāds no apkārtējiem cilvēkiem. Lai to izdarītu, jums vienkārši ir jābūt pašam un nevis jāizliekas par kādu citu. Nākamā nedēļa nav īstais laiks lielām pārmaiņām un svarīgiem lēmumiem personīgajā dzīvē.

Strēlnieks

Strēlnieku vieglprātība un pārmērīgā emocionalitāte var radīt problēmas mīlestības un draudzības attiecībās. Šī nedēļa būs pretrunu pilna. Iespējamas pat nesaskaņas ar mīļoto cilvēku. Venēra nesaudzēs vientuļos Strēlniekus, kuriem šonedēļ pēkšņi var rasties skaudīgi un nelabvēļi, kas traucēs meklēt laimi mīlestībā. Bet viņu laimes meklējumos vispār neviens netraucēs.

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze no 2023. gada 17. aprīļa līdz 23. aprīlim

Mežāzis

Nakts spīdekļi daudziem Mežāžiem sūtīs daudz pārbaudījumu mīlestībā, taču tā būs cena par pagātnes kļūdām. Par to Mežāži norakstīs daudzus karmiskos parādus. Šīs zīmes vientuļajiem cilvēkiem vajadzētu vairāk sazināties ar citiem, kā arī neatteikt ceļojumus, biznesa tikšanās. Pēc zvaigžņu gribas viņi var satikt savu mīlestību tieši ceļā. Tiem, kuriem jau ir paveicies viņu atrast, būtu labi, ja vairāk laika veltītu savam dvēseles radiniekam.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem savas jūtas jāpauž ne tikai ar vārdiem, bet arī ar cēliem darbiem. Arī šonedēļ svarīgi sevī aktivizēt labākās rakstura īpašības. Diemžēl cilvēki pārsvarā pamanīs slikto, tāpēc ir svarīgi nedot viņiem iemeslu to darīt. Lai veidotu harmoniskas un laimīgas attiecības ar otro pusīti, Ūdensvīram būs jāupurē savas intereses.

Zivis

Nedēļas sākumā nakts spīdekļi palīdzēs Zivīm šķirties no cilvēka, kura attiecības jau ilgāku laiku nav nesušas nekādas pozitīvas emocijas. Šonedēļ kāds mīļotais cilvēks var kļūt par negatīvu emociju avotu Zivīm. Zvaigžņu vērotāji  ieteicams argumentēt savus apgalvojumus un nekļūt personiski. Nav jākrāj neapmierinātība. Vientuļajām Zivīm vajadzētu pārtraukt meklēt dvēseles palīgu.

Ja tagad esat viens un tas rada garīgu diskomfortu, tad eksperti iesaka sākt ievērot ieteikumus, kā pārvarēt destruktīvo vientulības sajūtu. Vēlam veiksmi un mieru ģimenē un attiecībās.

COMMENTS

Leave a Comment