Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: kādam no zvaigžņu pārstāvjiem ļoti paveiksies satikt savu dvēseles draugu!

Lauva

Lauvām vajadzētu atcerēties par darba zīmēm, lai piesaistītu mīlestību. Šī ir grūta nedēļa, taču tajā viņiem var uzsmaidīt veiksme mīlas lietās. Visu nedēļu Lauvām ir jābauda harmonija vai brīvība, ja viņi joprojām ir vieni. Viņiem var šķist, ka viņi ir atraduši visu, kas nepieciešams laimei. Tomēr zvaigznes palīdzēs saprast, ka viņām ir uz ko tiekties. Retrogrāds Neptūns liks domāt par nākotni. Iespējams, vēlēsities savas attiecības ar mīļoto cilvēku pacelt jaunā līmenī, taču labāk to vēl nedarīt. Labāk atstāt visu kā ir.

Jaunava

Ja Jaunavas ir pārliecinātas, ka jau ir atradušas savu tuvāko cilvēku, tad viņām svarīgi atcerēties, ka vēl nevajag viņu padarīt par pilnvērtīgu savas dzīves sastāvdaļu. Mīlestības deklarācijas labāk atlikt uz vēlāku laiku. Pārmaiņas sagādās prieku, bet tikai tad, ja tās būs spontānas, nevis plānotas. Visi. Kas ir mīlestības meklējumos, tam Merkūra vājuma dēļ labāk būt uzmanīgiem. Ir svarīgi atcerēties metodes, kā analizēt cilvēka raksturu, piemēram, pēc sejas. Jā, šīs septiņas dienas Jaunavai būs grūti, taču grūtības ir pārvaramas.

Svari

Svari šonedēļ piedzīvos ārkārtēju spēka kāpumu, taču, iespējams, šādus kāpumus pēkšņi nomainīs kritumi. Neptūns ir šī laika galvenais antagonists. Tās ietekme atņems Svariem spēku un pārliecību, un sarežģītās situācijās neļaus domāt prātīgi. Ja rodas konflikti ar mīļoto cilvēku, Svariem vajadzētu pārņemt situāciju savās rokās un spert pirmo soli pretī izlīgumam. Dažreiz jums vienkārši jāpārvar savs lepnums, lai panāktu harmoniju un saglabātu attiecības. Ikvienam, kurš meklē mīlestību, vajadzētu biežāk sazināties ar  cilvēkiem ar augstu vibrāciju.

Skorpions

Skorpioniem vajadzētu izmantot četrus psiholoģiskos trikus, par kuriem mēs runājām iepriekš, lai piepildītu savas mīlestības vēlmes . Ar viņu palīdzību viņiem būs vieglāk sasniegt savus mērķus. Šonedēļ Skorpionus gaida īsta cīņa mīlas frontē. Nepatikšanas cēlonis būs Merkura antagonista novājinātā pozīcija, kuras dēļ Skorpiona rakstura negatīvie aspekti sāks dominēt pār pozitīvajiem. Nepārtrauktība un nervozitāte neļaus jums atrast patiesu mīlestību.

Strēlnieks

Tiklīdz Strēlnieki satiek jaunu cilvēku, kas viņiem patīk, jaunās attiecības viņiem šķiet brīnišķīgas visādā ziņā. Šonedēļ šādas ilūzijas būs vēl aktuālākas. Cilvēki var maldināt un izlikties, lai sasniegtu kādus savtīgus mērķus. Tāpēc Strēlniekiem ir svarīgi biežāk lietot talismanus un amuletus , kas neļaus cilvēkiem viņus maldināt. Pirmdien Strēlnieka mīlas dzīve var nebūt tās patīkamākās pārmaiņas bīstamā supermēness dēļ Mežāža zīmē.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: bez svarīga iemesla neceļojiet, dažus var sagaidīt avārija ceļā!

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuriem ļoti paveiksies 2023. gada jūlijā! Apsveicam jūs!

Mežāzis

Laika posmā no 3. līdz 9. jūlijam būs ļoti grūti satikt Mežāžu mīlestību. Jau esošās attiecībās var sākties spontāni strīdi. Tas var notikt jebkurā brīdī. Mums jācenšas pieņemt mīļotā vājās puses, jo cilvēku, kuriem nav trūkumu, vienkārši nav. Noderēs arī, lai atbrīvotos no bailēm, nemiera un uzmācīgām domām. Tas palīdzēs Mežāžiem palikt objektīviem. Šajā periodā vari atpūsties no attiecībām un kārtot savas personīgās lietas. Jaunas mīlestības meklējumi Mežāžiem diez vai izvērtīsies par panākumiem.

Ūdensvīrs

Planētu negatīvā ietekme ietekmēs gan vientuļos Ūdensvīrus, gan tos, kuri ir attiecībās. Dažkārt radīsies vēlme atvēlēt sev vairāk laika. Atvēlēt laiku sev būs labs lēmums, taču obligāti jāpaskaidro savam dvēseles biedram vientulības iemeslu. Kopumā komunikācija ar cilvēkiem nenotiks vislabvēlīgākajā veidā. Rituāli pret ienaidniekiem palīdzēs Ūdensvīram pasargāt sevi no nevajadzīgām ķildām ārpus mājas un ārpus ģimenes. Neaizmirstiet par savām personīgajām interesēm šajā grūtajā laikā.

Zivis

Zivis sagaida spēcīgs enerģijas samazinājums, tāpēc ir svarīgi mēģināt to atjaunot – piemēram, ar meditācijas palīdzību. Tātad Zivis spēs palikt aktīvas mīlestībā un jebkurā citā jomā. Iespējams, ka šīs zīmes cilvēki cietīs no viņu augstprātības un egocentrisma. Ir ļoti svarīgi domāt par citiem un neizdabāt savam lepnumam. Neptūns var piespiest Zivis izrādīt savas negatīvākās īpašības, taču patiesa atvainošanās mīļotajam vai draugiem visu sakārtos. Varbūt ir pienācis laiks atpūsties no mīlestības un komunikācijas.

Mēģiniet šonedēļ biežāk izmantot mīlestības talismanus. Tie noteikti nebūs lieki. Zvaigžņu eksperti novēl veiksmīgus randiņus, relaksējošu laika pavadīšanu un glābjošu mīlestību.

Leave a Comment