Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuriem ļoti paveiksies 2023. gada jūlijā! Apsveicam jūs!

Ikvienam ir vajadzīga veiksme, bet tā ne vienmēr nāk pie mums. Zvaigžņu eksperti pastāstīja, kuram no mums jūlijā paveiksies vairāk nekā pārējiem. Protams, ja jūs neatrodaties laimīgo sarakstā, tas nav iemesls satraukumam. Jums tikai jābūt nedaudz uzmanīgākam un uzmanīgākam.

Saskaņā ar mūsu rakstiem par varas dienām un  bīstamajām jūlija dienām, mēneša sākumā Merkurs nesīs problēmas, un visu laiku mēģinās mūs nokaitināt retrogrāds Neptūns. Šī iemesla dēļ visveiksmīgākie un laimīgākie cilvēki, visticamāk, ir tie, kurus vismazāk skārusi tāla retro planēta.

Dvīņi

Jā, mēneša sākums Dvīņiem var šķist grūts, taču kopumā šis laiks viņiem var būt lielu uzvaru un enerģijas pacelšanās periods. Ar lielu varbūtību Dvīņiem izdosies atrast kopīgu valodu ar tiem, ar kuriem iepriekš to nebija iespējams izdarīt. Īpaši labi tas būs mēneša otrajā pusē. Jo tuvāk Merkurs ir Jaunavas zīmei, jo vairāk Dvīņi saņems atbalstu no šīs planētas.

Jūlijs ir veiksmes laiks jautājumos, kas saistīti ar ainavas maiņu. Jūs varat droši veikt remontu, apmeklēt jaunas vietas, doties biznesa un personīgos braucienos. Zvaigžņu eksperti iesaka Dvīņiem nezaudēt drosmi, ja kaut kas noiet greizi. Jebkura problēma jūlijā ir pilnībā atrisināma. Jums vienkārši jāiemācās pieņemt grūtības, paliekot mierīgam jebkurā situācijā.

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada jūlijā

Lasi arī: Planetārā prognoze 2023. gada jūlijam katram zvaigžņu zīmes pārstāvim: sagaidāmas nepārtrauktas izmaiņas, dažam pat nevēlami zaudējumi!

Lauva

Lions Neptūns nespēs radīt problēmas. Problēmu iespējamība joprojām pastāv, taču tā ir minimāla. Tas nozīmē, ka Ļvovas finanšu un mīlas lietas netiks iegrimušas problēmās un nepatikšanās. Visticamāk, problēmas radīsies bezdarbības dēļ. Jūlijā Lauvām ir ārkārtīgi paveicies jaunu sākumu ziņā. Viņi var droši uzņemties kaut ko jaunu. Tagad galvenais ir nezaudēt spēju sevi nostādīt citu cilvēku vietā. Visticamāk, citām Zvaigžņu zīmēm klāsies grūti, tāpēc svarīgi izrādīt savu interesi palīdzēt ar visiem līdzekļiem.

Jūs varat droši iesaistīties jebkurā biznesā, bet bez pārāk liela fanātisma. Ja Lauvas zaudēs galvu, tad tajā pašā laikā viņi var zaudēt arī savu veiksmi. Neliela piesardzība ļaus šiem cilvēkiem noturēties virs ūdens un pat izlauzties vadībā. Svarīga loma tajā būs Merkūram Lauvas un Jaunavas zīmē.

Mežāzis

Mežāži varēs darīt to, ko viņi patiešām ilgi gribēja, bet to, ko viņi neuzdrošinājās. Planētas viņiem dos drosmi, taču labāk bez piesardzības uz priekšu neiet. Tā kā Neptūns joprojām var spēlēt savu negatīvo lomu.

Mežāžiem jūlijā veiksies pēkšņu problēmu pārvarēšanas ziņā. Ja pēkšņi viņu dzīve krasi mainīsies, viņi spēs ātri pielāgoties jauniem apstākļiem. Veiksme slēpjas spējā izkļūt no ūdens sausam, paglābjot sevi un savu ģimeni no dažādām nepatikšanām.

Mēs vēlam jums panākumus visos jūsu centienos. Lai jūlijs tev ir uzvaru laiks, neatkarīgi no tā, vai tu atradi savu Zvaigžņu zīmi veiksmīgāko sarakstā vai nē. Zvaigžņu eksperti iesaka sekot līdzi prognozēm un Mēness kalendāram. Lai iegūtu vairāk noderīgas informācijas par to, kāda būs šī vai cita diena, periods.

COMMENTS

Leave a Comment