Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 6. februāra līdz 12. februārim

Lauva

Lauvām, kuras cieš bez dvēseles radinieka un saskarsmes ar pretējo dzimumu, jāizmanto rituāli pret ilgām un vientulību. Nākamā nedēļa paiet ar Venēras aktivizēšanos, kas atrodas Zivju zīmē. Pie ieejas Merkūrs iedarbinās Lauvas personīgās dzīves pārmaiņu mehānismus. Šīs zīmes pārstāvji būs spēka, entuziasma, iedvesmas pilni, no kā var piepildīties daudzi sapņi par mīlas plānu. Ir svarīgi tikai pāriet no vārdiem uz darbībām.

Jaunava

Jaunavas, kurām ir attiecības, nakts gaismekļi palīdzēs stiprināt un pacelt jaunā līmenī. Šonedēļ Jaunavām ir svarīgi būt vērīgākām un skrupulozākām, pamanīt detaļas un notvert partnera noskaņojumu. Ikviens, kurš atrodas meklējumos, var iepazīties gan internetā, gan dzīvē, taču labāk būt nedaudz uzmanīgākam, jo ​​iespējamas tikšanās ar ļauniem cilvēkiem. Rituāli palīdzēs izveidot aizsardzību pret šādām personībām.

Svari

Aktīvās Venēras laikā Zivīs mīlestības atrašana vai nostiprināšana būs daudz vieglāka nekā parasti. Otrā puse palīdzēs Svariem atrisināt dažus karmiskos uzdevumus. Zvaigžņu speciālist iesaka uzmanīties no negatīvisma, apātijas un greizsirdības lēkmēm. Tas var atņemt Svariem mīļotā atbalstu. Mīlestība tagad ir pirmajā vietā. Iespējams, ka Svari sajutīs asu kaisles uzplaiksnījumu. Vientuļiem cilvēkiem pavērsies jaunas perspektīvas.

Skorpions

Skorpioniem sava mīlestība būs jāpierāda ar darbiem, veltot mīļotajam maksimālu laiku un uzmanību. Tāpat tagad nedrīkst aizmirst par  lietām, no kurām būtu jābaidās visvairāk. Zvaigžņu pētnieki iesaka šīs zīmes cilvēkiem attiecībās ar partneri nekrist galējībās. Skorpioni, iespējams, vēlēsies vairāk mīlestības, rūpes un uzmanības no mīļotā cilvēka. Ja tā nav, viņi var vērst savu skatienu uz citiem pretējā dzimuma pārstāvjiem.

Strēlnieks

Strēlniekiem ir ārkārtīgi svarīgi kontrolēt savas emocijas un noskaņojumu, lai nejauši neizdarītu ko stulbu. Ja šonedēļ būs daudz darba, tad ir svarīgi izvairīties no emocionālās izdegšanas. Tā kā tas var radīt problēmas mīlestībā. Šis ir lielisks laiks romantikai. Neskatoties uz to, nekaisiet vārdus un solījumus vējā.

Mežāzis

Mežāžiem būs daudz jaunu iespēju mīlas jomā. Pilnīgi iespējams, ka Visums viņiem dos jaunas paziņas. Pirms jaunu attiecību uzsākšanas labāk nekavējoties pārbaudīt mīlestības saderību, lai vēlāk nekaitētu sev. Visu nedēļu Mežāži var ar kaut ko aizrauties, turklāt tik ļoti, ka neatrod laiku saziņai ar savu dvēseles radinieku. Neaizmirstiet par mīlestību un saziņu ar sirdij dārgu cilvēku.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada februārim

Ūdensvīrs

Ūdensvīram šonedēļ mīlas lietās nereti jāvēršas pēc palīdzības pie intuīcijas. Tiem, kuri pēdējā laikā nejūt viņas atbalstu, vajadzētu izmantot noderīgus vingrinājumus. Mīlestības frontē tiem, kuri jau ir attiecībās, būs pilnīga harmonija. Mīļotais cilvēks ar lielāku varbūtību sāks izrādīt rūpes un uzmanību, piepildīt vēlmes un izturēt kaprīzes.

Zivis

Brīvajām Zivīm vajadzētu pievērst uzmanību apkārtējai videi, jo cilvēks, kurš nav vinaldzīgs, var atdot sevi. Sadarbojoties ar cilvēkiem kopumā, jums jāuzmanās no emocionāliem vampīriem. Šonedēļ vari droši iegūt jaunas paziņas un pārrunāt ģimenes iekšējās problēmas. Ja Zivis dzenā neveiksmes personīgajā jomā, tad viņas kaut ko dara nepareizi. Šajā gadījumā ir svarīgi mainīt pieeju, pārdomāt savas darbības.

Eksperti stingri iesaka vientuļajiem cilvēkiem izmantot mīlestības piesaistes paņēmienus ne tikai tagad, bet arī kopumā. Runājot par šo nedēļu, tas būs ļoti nozīmīgs laiks, kurā daudzi spēs stiprināt attiecības un pacelt tās jaunā līmenī. Problēmas var rasties tikai piektdien Merkūra un Plutona negatīvā aspekta dēļ.

Leave a Comment