Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 6. līdz 12. martam

Lauva

Lauvām jābeidz būt lētticīgām. Cilvēki var viņus maldināt un pārstāt pildīt solījumus. Ikviens, kurš meklē mīlestību. Labāk to atlikt uz labākiem laikiem. Lai nesagādātu problēmas esošajās attiecībās, zvaigžņu speciālisti iesaka tikt galā ar stresu darbā un ārpus mājas. Elpošanas prakse relaksācijai palīdzēs Lauvām.

Jaunava

Šonedēļ Jaunavas, kuras gaida lielu un tīru mīlestību, nesaņems neko citu kā vien liekas problēmas. Pie visa vainojams vājais Merkurs, kas ienesīs apjukumu mīlas lietās. Izdzīvot šajā situācijā būs grūti, bet iespējams. Jaunavām nāksies prātīgi paskatīties uz situāciju, nepazaudēt galvu un arī atrisināt pārpratumus. Cilvēku vidū būs daudz toksisku personību, kas vēlēsies kaitināt Jaunavas, tāpēc ir svarīgi izveidot sev enerģijas aizsardzību.

Svari

Svariem steidzami jāatbrīvojas no  negatīvās attieksmes, kas traucē sasniegt vēlamo. Tagad tas viņiem daudz nepalīdzēs mīlas lietās, bet vēlāk apziņas vīrusu attīrīšana būs ārkārtīgi svarīgs un pamatnosacījums mīlestības laimes sasniegšanai. Visums brīdina, ka šonedēļ personīgajā dzīvē var būt pārmaiņas, kas Strēlniekus neiepriecinās. Ikvienam, kura sirds ir brīva mīlestībai, ir jāļauj sev iemīlēties, taču jābūt ārkārtīgi uzmanīgam.

Skorpions

Planētu ietekme nepalīdzēs Skorpioniem atrast savu vīrieti, kurš viņus mīlēs. Ja esošās attiecības ir krīzē, varat sākt visu no jauna: Saturns atiestatīs visas sūdzības un problēmas, lai Skorpioni un viņu partneri varētu netraucēti pāriet uz jaunu līmeni. Iespējams, ka Skorpionu otrā puse palīdzēs viņiem atrast jaunus veidus, kā atrisināt karmiskas problēmas. Šī ir grūta, bet ļoti svarīga nedēļa.

Strēlnieks

Strēlniekam, visticamāk, nāksies daudz satikt jaunus cilvēkus un lielākoties nevis romantikas, bet gan darba un biznesa jautājumos. Jebkurā gadījumā viņiem palīdzēs rakstura analīzes metode atbilstoši sejas formai. Ir jāmēģina iepriekš analizēt cilvēka iekšējo pasauli, lai saprastu, ko tieši viņš viņiem nesīs – labu vai ļaunu. Merkūrija ietekme neļaus Strēlniekam iestāties par sevi un dot verbālu atraidījumu ienaidniekiem, kuri cenšas iejaukties viņu personīgajā dzīvē.

Mežāzis

Mīlestības tēma Venēras vadībā šonedēļ būs sāpīgākā. Ģimenes Mežāžiem un tiem, kas ir attiecībās, visos iespējamos veidos jāaizsargā partneris, jāaizsargā un jāatbalsta viņš, nevis jāstrīdas ar viņu. Zvaigžņu speciālisti neiesaka ieklausīties jebkādā ārēja viedoklī. Šis ir Mežāžu sliktāko rakstura īpašību uzplaukums, taču viņi spēs tikt galā ar savu kategoriskumu un agresivitāti.

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze no 2023. gada 6. līdz 12. martam

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem vājā Merkura dēļ būs grūti atrast mīlestību vai nostiprināt esošās attiecības, tāpēc varat droši vērsties pēc palīdzības pie mīlestības maģijas. Šīs Zīmes pārstāvjus sagaida gara un darbīga nedēļa. Planētu agresīvā ietekme cita starpā var izraisīt nekaunību un dusmas. Iekšēji Ūdensvīri var palikt noskaņoti uz ģimenes harmoniju, mīlestību un savstarpēju centību.

Zivis

Zivīm jāuzmanās no partnera greizsirdības. Nevajag provocēt viņas izskatu, jo viņa var izraisīt ļoti spēcīgus konfliktus un pārpratumus. Vislabāk nav sildīt atmosfēru. Jums ir jāvienojas ar savu mīļoto. Ikvienam, kurš ir precējies, jāizmanto maģiskas receptes, lai to stiprinātu. Pārējām Zivīm būs labi pievērsties sev, uz brīdi aizmirstot par mīlestību.

Eksperti atgādina, ka plāni vienmēr jātur noslēpumā. Šonedēļ šis noteikums būs vēl svarīgāks. Vēlam veiksmi un stabilitāti attiecību jomā. Lai mīlestība nekad jūs nepamet šajā grūtajā laikā.

Leave a Comment