Viņa 35 gadu vecumā dzemdē savu piekto bērnu, sāp sirds par šiem bērniem

Daudzbērnu ģimenes dzīve diez vai atgādina pasaku. Visbiežāk vecākiem nav pietiekama finansiālā atbalsta, lai vienlaikus audzinātu vairākus bērnus. Un diemžēl ne visi par šādām problēmām domā iepriekš.

Uz pastāvīga stresa un auklēšanos ar bērniem, fona laulātie var sākt strīdēties. Un ir labi, ja, piemēram, ģimenē nav vīra tirāna. Baibai (vārds mainīts) šajā ziņā nepaveicās divtik. Par viņas dzīvi no vērīgās kaimiņienes lūpām lasiet tālāk rakstā.

 

Daudzbērnu ģimenes dzīve

Jau labu laiku vēroju kaimiņu ģimeni un brīnos. Vai šie cilvēki ir apmierināti ar šādu dzīvi? Es jums pastāstīšu visu pēc kārtas. Kad es ievācos šajā mājā, Baibai jau bija divi bērni. No kaimiņu dzīvokļa bija dzirdami kliedzieni. Bija skaidrs, ka cilvēki dzīvoja nabadzībā.

Pagāja gadi, un Baiba dzemdēja vēl divus mazuļus, un viņa palika stāvoklī pietiekami drīz pēc iepriekšējām dzemdībām. Tagad kaimiņiene ir 35 gadus veca un stāvoklī ar piekto bērnu. Un tas viss notiek uz tā fona, ka sievietes ģimenē ir īsts farss.

Jūs paši saprotat: ir diezgan grūti pabarot tik daudz mutes. Tas prasa naudu un citus resursus. Jā, spēlēties ar bērniem, pievērst uzmanību, tas arī prasa laiku unenerģiju. Protams, Baiba nestrādā. Naudu mājā ienes tikai vīrs. Bet ir kāda nianse.

Lasi arī: Mans vīrs tikko tika apglabāts, kad mana vīramāte ieradās, es uzreiz nesapratu, kas viņai no manis vajadzīgs

Zigmunds (vārds mainīts) ir pretīgs cilvēks. Dzirdu viņu nepārtraukti kliedzam uz sievu un bērniem, viņš vienmēr ir ar visu neapmierināts. Kliedzieni kļūst skaļāki, kad kaimiņš ir alkohola reibumā. Viņš to dara sistemātiski, ja kas. Reiz tā dēļ pat sastrīdējāmies.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment