Mīlestības zvaigžņu prognoze no 2022. gada 7. novembra līdz 13. novembrim

Šonedēļ mūs sagaida svarīgi un ne vienmēr patīkami mīlas notikumi. Strīdīgās situācijās meklē palīdzību mīlas prognozē, kurā vari rast atbildes uz daudziem jautājumiem. Zvaigžņu pētnieku padomi rosinās ceļu uz laimi.

Šī perioda sākums var mūs inficēt ar trauksmi un negatīvismu nepatīkamā Mēness aptumsuma dēļ. Afirmācijas pret stresu palīdzēs jums pārvarēt trauksmi un atjaunot pārliecību par sevi un savu nākotni. Mīlestības panākumiem tas ir ārkārtīgi svarīgi, jo cilvēkus šajās septiņās dienās, visticamāk, piesaistīs tie, kuri ir mierīgi un spēj palikt paši jebkurā situācijā. Parādiet visiem, ka jūs nevar salauzt, un cilvēki jums sekos.

Auns

Nedēļa, kurā valda spēcīga Venēra, bet retrograda Marss, Aunam sagādās neskaidras problēmas. Tie var būt strīdi, kuru rezultātā nostiprināsies attiecības, vai sirsnīgas sarunas ar dvēseles radinieku, kas izgaismos patiesību. Auns ir viens no  spilgtākajiem cilvēkiem pēc Zodiaka zīmes. Viņos ir viegli iemīlēties, taču tas nenozīmē, ka varat atpūsties un neko nedarīt.

Vērsis

Zvaigžņu pētnieki iesaka Vēršiem nopietnāk pievērsties savam izskatam un tēlam – aptumsuma dienā cilvēki Vērsi vērtēs pēc izskata, nevis rīcības. Šīs zīmes pārstāvjiem ir svarīgi izskatīties pēc iespējas labāk, lai atstātu paliekošu iespaidu uz pretējo dzimumu vai mīļoto. Blāvs izskats ir viens no  iemesliem pastāvīgām neveiksmēm mīlas sfērā. Tēla maiņa šonedēļ būs ārkārtīgi noderīga.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2022. gada novembrim – dažiem piepildīsies sapņi!

Dvīņi

Merkura un Saules dubultais aspekts ar Urānu trešdien dāvās šīs zīmes pārstāvjiem spēka un pozitīvu emociju uzplūdu. Taču laiks aktīvai rīcībai un jaunām pārmaiņām personīgajā frontē vēl nav pienācis. Tā vietā būs iespēja labot pagātnes kļūdas, jo īpaši tāpēc, ka jebkurai Dvīņu rīcībai būs sekas. Prāta un zemapziņas spēks palīdzēs kontrolēt likteni un piesaistīt mīlestību . Šis ir labākais laiks attiecību stiprināšanai.

Vēži

Vēžiem vajadzētu veikt pašpārbaudi, lai saprastu, kāpēc tiek piesaistītas nelaimes un kā no tām izvairīties. Aktīvām darbībām mīlestībā ir vieta, kur būt, taču labāk netērējiet laiku randiņiem ar kādu, kurš jums vienkārši patīk. Ja nav cilvēka, no kura domas sirds sāktu pukstēt straujāk, brīvo laiku labāk pavadi mājas darbos un atpūtai, nevis randiņos.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment