Mīlestības zvaigžņu prognoze no 2022. gada 7. novembra līdz 13. novembrim

Lauva

Lauvām šonedēļ var nākties bieži saskarties ar pretējā dzimuma simpātiju izpausmēm. Tomēr nevajadzētu skriet pēc pirmā satiktā cilvēka. Vispirms labāk ir tuvāk aplūkot cilvēku, pārbaudīt mīlestības saderību ar viņu. Steiga mīlestībā nekad nenes neko labu. Ir svarīgi būt uzmanīgiem un pieņemt tikai apzinātus lēmumus.

Jaunava

Jaunavu panākumi mīlestībā būs tieši atkarīgi no karmas. Ir svarīgi ievērot karmiskos likumus, lai nenostādītu Visumu pret jums. Ja izdosies dzīvot pēc morāles likumiem, Jaunava spēs piesaistīt tāda paša laipna cilvēka uzmanību. Zvaigžņu pētnieki iesaka visas iniciatīvas darbā atlikt, tā vietā vairāk laika veltīt ģimenei un attiecībām ar mīļoto.

Svari

Pašreizējais planētu novietojums liek domāt, ka Svariem šonedēļ nepieciešams biežāk uzslavēt savu dvēseles radinieku. Svarīgi arī atcerēties  aizvērtās mutes burvību. Nestāstiet citiem par saviem plāniem ne tikai mīlestībā, bet arī biznesā. Iemesls ir vienkāršs – laika posmā no 7. līdz 13. novembrim nelabvēļi var kļūt aktīvāki. Daudzi cilvēki vēlēsies nokaitināt Svarus.

Skorpions

Šīs nedēļas zvaigžņu notikumi var sagraut Skorpionu attiecības ar otro pusīti. Zvaigžņu pētnieki iesaka šīs zīmes pārstāvjiem rast papildus spēka un pozitīvu emociju avotu, lai bloķētu Mēness negatīvo ietekmi. Turklāt zvaigžņu pētnieki iesaka Skorpioniem pēc iespējas ātrāk atbrīvoties no toksiskām psiholoģiskām saitēm. Tas ir īpaši svarīgi tiem, kas ir vientuļi.

Strēlnieks

Strēlniekiem svarīgi būt pēc iespējas piesardzīgākiem, lai neradītu sev problēmas pēkšņu emociju uzplūdu dēļ, īpaši pirmdien un otrdien. Viņiem jāatceras, ka attiecībās pienāk nedēļa, kurā vairāk jādomā par citiem cilvēkiem, nevis par sevi. Svarīgi ir arī sekot optimismam un pozitīvai domāšanai, jo domu piesaistes likums šobrīd ir ārkārtīgi aktuāls.

Mežāzis

Mežāžiem vajadzētu piesargāties no komunikācijas ar  enerģijas vampīriem. Jāpanāk, lai vidē būtu pēc iespējas mazāk to, kas pārtiek no citu cilvēku negatīvajām emocijām. Ieguvēji būs tie Mežāži, kuru attiecības veidosies pēc pazīstamas shēmas. Šajā gadījumā pat Mēness aptumsuma ietekme būs tukša un varbūt pat nāks par labu, stiprinot mīlestību.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2022. gada 7. līdz 13. novembrim

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ir viena no optimistiskākajām zīmēm. Viņu pozitivitāte palīdzēs viņiem iepriecināt jebkuru. Ūdensvīriem, kuri tikko stājušies jaunās attiecībās, vēlams nepieņemt svarīgus lēmumus, jo tie var izraisīt nesaskaņas. Otrdiena ir visbīstamākā diena, kurā iespējami strīdi un pārpratumi. Citās dienās planētu ietekme piepildīs Ūdensvīra dzīvi ar spilgtiem priecīgiem notikumiem.

Zivis

Zivīm, kuras meklē dvēseles draugu, ir vērts sākt būt aktīviem. Jūs varat arī iegādāties lietas mājām, kas šajā jomā piesaista veiksmi. Daudzas Zivis gaida aizņemta un romantiska nedēļa, kurā nevar atteikties no jaunām paziņām un romantiskiem randiņiem. Daudz kas būs atkarīgs no Zivju spējas ieklausīties savā intuīcijā.

Leave a Comment