Mīlestības zvaigžņu prognoze no 2023. gada 23. līdz 29. janvārim

Lauva

Lauvām laika posmā no 23. līdz 29. janvārim vēlams ievērot Visuma likumus un nemēģināt tos pārkāpt. Tas būs vissvarīgākais nosacījums, lai saglabātu veiksmi mīlestībā. Šīs zīmes pārstāvji bieži vien ir aizņemti ar materiālām problēmām un darbiem, tāpēc aizmirst par pareizas attieksmes nozīmi. Tagad ir vērts atbrīvoties no domām par problēmām un darbiem, lai neizraisītu stagnāciju mīlas lietās.

Jaunava

Vientuļām Jaunavām vajadzētu izmantot meditāciju, lai atrastu dvēseles draugu. Ar tās palīdzību mīlestības atrašanas process būs vairāk optimizēts. Jaunavām izšķirošā diena ir piektdiena. Daudz kas kļūs skaidrāks un noteiktāks līdz nedēļas beigām. Pilnīgi iespējams, ka vienas nedēļas laikā situācija krasi mainīsies: sastrīdējušies pāri samierināsies, vientuļās Jaunavas pēkšņi atradīs dvēseles radiniekutur, kur viņi pat neiedomājās to meklēt.

Svari

Pienāk brīdis, kad Svariem ir jāsavalda negatīvās emocijas un jāpavada mazāk laika, domājot par pagātnes mīlas kļūdām. Tāda sentimentalitāte viņiem nepiestāv. Vēlams ņemt vērā zvaigžņu ekspertu padomus par mīlestības pievilcību un dot vaļu kaislībām un jūtām. Svari tiek mudināti būt aktīviem. Jums ir jāsatiekas ar cilvēkiem un jāuzaicina uz randiņiem. Negaidiet labākus apstākļus pie jūras.

Skorpions

Skorpioniem labāk neforsēt lietas, lai nenāktu vilties. Mīlestībā jums jārīkojas mierīgi un pārdomāti. Katrai no zīmēm ir savi nopelni. Skorpioniem jāsāk citiem parādīt savas stiprās puses. Iespējams, daži apstākļi pārbaudīs ģimenes Skorpionu jūtas pēc spēka. Ir nepieciešams atbrīvoties no negatīvām atmiņām, lai pārstātu dzīvot vakardienā.

Strēlnieks

Strēlniekiem ļoti paveiksies iepazīties ar jauniem cilvēkiem. Zvaigžņu eksperti iesaka nesteigties ar secinājumiem par cilvēkiem un pārbaudīt saderību pirms mīlas cīņu uzsākšanas. Pastāv liela varbūtība, ka Strēlnieks var radīt problēmas, tāpēc savas paaugstinātās pievilcības periodu labāk izmantot pareizi. Ir nepieciešams atsijāt tos cilvēkus, ar kuriem būs grūti veidot mīlestību. Aizraušanās periodā tas nav viegli izdarāms, taču ir jāpamēģina.

Mežāzis

Mežāži kļūs pievilcīgāki pretējā dzimuma pārstāvjiem, taču tajā pašā laikā viņi var saskarties ar zināmu nenoteiktību. Visticamāk, šajā labvēlīgajā nedēļā apkārtējie cilvēki uzvedīsies dīvaini. Tas nozīmē, ka, lai saņemtu atbildes uz jautājumiem par nākotni, labāk ir meklēt palīdzību no zīlēšanas ar rūnām. Ir svarīgi pievērst uzmanību arī intuīcijai. Sestā maņa ļoti noderēs.

Lasi arī: Vai man vajag taisnoties citu priekšā, kāpēc es dzemdēju 49 gadu vecumā

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem šonedēļ būs pastāvīgi jāatrodas starp divām ugunīm – darbu un mīlestību. Tas ir pilns ar strauju enerģijas zudumu, ko ekspertu ieteikumi palīdzēs viņiem ātri atjaunot. Šonedēļ Ūdensvīram jāuzmanās no maldīgām priekšnojautām vai bīstamām ilūzijām. Nedēļas nogales būs veiksmīgākās dienas, lai attiecībās ienestu ko jaunu. Garlaicība un rutīna var nopietni kaitēt, īpaši pāriem.

Zivis

Darba dienās vientuļās Zivis var atrast sev dvēseles draugu. Mīlestības kods palīdzēs viņiem atrast ne tikai labu, bet arī ideālu pāri. Zivīm, kuras atrodas meklējumos, nevajadzētu atteikties no iespējas atpūsties, īpaši brīvdienās. Piektdienā, sestdienā un svētdienā vajadzētu pievērst uzmanību arī tiem, kam attiecības ir ilgākas: nelieli no sirds gatavoti pārsteigumi atgriezīs romantiku un izdzīs no rutīnas.

COMMENTS

Leave a Comment