Mistika kapsētā! Sieviete iestāda puķes, bet nākamajā reizē to vairs nav!

Marga Allerstone- Medeiros pirms neilga laika aizvadīja savu mirušo māti, Almu, kurai bija 86 gadi. Pēdējo 3 mēnešu laikā Marga ir pamanījusi dīvainas izdarības pie savas mātes kapa.

Pēc tam, kad viņa ir bijusi pie mātes kapa, apkopusi to un iestādījusi ziedus, tie nākamajā reizē vienmēr jau ir pazuduši.

“1. jūnijā mēs sākām stādīt ziedus. To var redzēt uzņemtajā video, ka parasti tiek atstātas tikai zaļās zāles, bet ziedi tiek izrauti. Tie tiek brutāli izrauti no zemes, kas atstāj caurumus. Sākumā tas bija ļoti nepatīkams pārsteigums, kad es ierados nākamajā reizē, lai aplaistītu ziedus, bet to vietā jau bija caurumi. Tas ir noticis jau aptuveni 10 vai 12 reizes,” Marga stāsta vietējām ziņām.

Kas ir vēl sāpīgāk, ka bieži vien šie izrautie ziedi tiek atrasti tur pat, netālajā kapsētas miskastē. Tāpēc Margai nav skaidrs, kāpēc lai kāds izrautu ziedus, lai tos vienkārši izmestu miskastē? Tā vien šķiet, ka cilvēki kapsētas sāk cienīt ar vien mazāk un mazāk. Kāda kundzīte pat tika pazagta pie sava vīra kapa.

Lai noskaidrotu situāciju, Marga uzlika kameru ar saktu uz mātes kapu. Tas atklāja ainu, kā kāda jauna sieviete brutāli izrauj ziedus un metas bēgt. Margai nav zināms, kas ir šī sieviete un, kādēļ viņa tā dara. Vai tā ir nepatika pret viņas māti vai vērsts pret visu ģimeni?

Margai atliek tikai minēt un cerēt, ka kāds cilvēks varētu atpazīt šo sievietei un uzzināt viņas identitāti.

https://www.youtube.com/watch?v=6zvv4D9XUuY

Avots: trendingstylist.com

Leave a Comment