Naudas lietus: Globa atklājusi, kuras 4 zodiaka zīmes martā kļūs pasakaini bagātas

Tamāra Globa pastāstīja, kuras zodiaka zīmes martā kļūs ievērojami turīgākas. Astroloģe uzskaitīja laimīgos, kuriem tuvākajā laikā pavērsies naudas plūsma.

Vēzis

Liktenis tev sagādās iespēju nopelnīt naudu. Tajā pašā laikā nevajadzētu nekavējoties tērēt – šis nav labākais laiks investīcijām un tēriņiem. Zvaigznes tev iesaka rūpēties par savu mājokli un būt uzmanīgākam uz ceļiem.

Skorpions

Tuvākajā laikā sagaidi peļņu. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem veiksies ierastajos sadzīves jautājumos. Jūs varat rēķināties ar vecāku palīdzību. Rūpējies par saviem tuviniekiem, īpaši bērniem.

Mežāzis

Pienācis laiks novākt sava darba augļus. Zem šī zvaigznāja dzimušie saņems naudu, pateicoties saviem iepriekšējiem nopelniem. Astrologs iesaka būt uzmanīgākiem pie stūres un uz ceļa.

Lasi vēl: Šāds manikīrs jāizveido 50 un 60 gadus vecām sievietēm, lai izskatītos dārgi

Ūdensvīrs

Laime tev smaidīs visu laiku. Iegūtie līdzekļi tiks veiksmīgi ieguldīti, ja to darīsiet vakarā. Jums veiksies arī ar pirkumiem. Pateicoties veciem sakariem un ģimenes locekļu palīdzībai, tev veiksies arī ārpus mājām.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Leave a Comment