Naudas Mēness kalendārs 2023. gada jūnijam: kurās dienās būs vieglāk nopelnīt, kurās – labāk netērēt

12., 13. jūnijs : dilstošais Mēness Aunā ir finanšu satricinājumu, maksājumu kavējumu laiks. Ja šajās divās dienās vēlies noturēties virs ūdens, tad nevajag nevienam aizdot naudu.

14., 15. jūnijs : šīs ir dažas no labākajām dienām finansiālai darbībai. Zvaigžņu eksperti iesaka šīs divas dienas veltīt darbam, pirkumiem un iepirkšanās darbiem. Varat arī droši tērēt naudu Vese***ai, izklaidei, apmeklējot ārstus.

16., 17. un 18. jūnijs : 16. un 17. ir dilstošā mēness pēdējās dienas. Viņiem ir lemts nonākt Dvīņu paspārnē. Šī iemesla dēļ zvaigžņu eksperti iesaka šajās divās dienās nevienam nedot finanšu un darba solījumus. 18. jūnijs — Jauns Mēness tajā pašā zīmē. Šī diena ir vēl bīstamāka par iepriekšējām divām. 18.dienā naudu labāk netērēt, bet saskaitīt un glīti saskaitīt ir iespējams un pat nepieciešams.

19., 20. jūnijs : Mēness pieaugums Vēzī vienmēr ir finansiāla problēma, taču, ņemot vērā faktu, ka Mēness šajās dienās tikai sāk augt, var pieņemt, ka naudas nepatikšanas būs minimālas.

21., 22. un 23. jūnijs : augošais mēness šajās dienās atradīsies Lauvas zīmē. Šis ir brīnišķīgs laiks, lai strādātu pie sevis, visa veida naudas tērēšanai, parādu atmaksai, rēķinu apmaksai. Par darbu šajās trīs dienās arī tiks strīds.

24., 25. jūnijs : šis nav vislabvēlīgākais laiks iepirkšanās veikšanai, taču, kas attiecas uz darbu, aktīvais Mēness Jaunavas zīmē var palīdzēt izvēlēties pareizo ceļu. Vēl labāk, ja jūs jau esat izdarījis šo izvēli.

Lasi arī: Prognoze 2023. gada jūnijam no Andželas Pērlas: kuri no jums var gaidīt pozitīvas pārmaiņas

Lasi arī: Astro prognoze 2023. gada jūnijam – esiet gatavi cīnīties, lai uzlabotu savu finansiālo stāvokli

26., 27. jūnijs : Mēness lēkšana Svaru zīmē ir brīnišķīgs periods jaunu apģērbu, mēbeļu iegādei un stila maiņai. Tas vairos jūsu veiksmi finanšu sektorā tuvākajā nākotnē.

28., 29. un 30. jūnijs : Mēness augšana Skorpionā nav labākais laiks tēriņiem, smagam darbam un arī pilnīgai neaktivitātei. Labāk koncentrēties uz pienākumiem.

Neaizmirstiet par rīta rituāliem, lai gūtu panākumus, naudu un labklājību. Eksperti uzskata, ka viņiem būs jāpalīdz noskaņoties darbam, kā arī jāpiesaista veiksme. Mēs vēlam jums godīgu finansiālo vēju šajā mēnesī.

Vēl varētu interesēt: Slāvu prognoze 2023. gada vasarai – izmantojiet šo vasaru lietderīgi, būs iespēja sasniget savus mērķus

Leave a Comment