Naudas un karjeras zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 1. aprīļa līdz 7. aprīlim: dramatiska nedēļa, esiet gatavi uz visu!

Lauva

Lauvām vajadzētu atcerēties, ka tagad viņiem ir nepieciešama konsekvence visos jautājumos. Vispārējo zvaigžņu tendenču dēļ nedēļa būs laiks, kad vajadzēs visu pārlikt uz pauzes. Nav iespējams veikt minimālo darba apjomu un saņemt par to maksimālo naudas summu. Taču biežāk nāksies uzņemties atbildību un risināt organizatoriskus jautājumus. Piesardzība nav netikums, taču aprīļa sākumā noteikti labāk nelietot maldināšanu. Tas noteikti nepalīdzēs jums nopelnīt daudz naudas, taču tas sabojās jūsu reputāciju.

Jaunava

Aprīlī īpaši stiprināsies negatīva attieksme. Jaunavām nav jādomā, viss ir slikti, jo Merkurs to materializē acumirklī. Jums jābūt pacietīgam: no 1. līdz 7. aprīlim jums būs daudz jāstrādā un jātaupa, taču Jaunavas zina, kā to izdarīt, un ne sliktāk par jebkuru citu. Merkura dēļ Jaunavas var nonākt sarežģītā un mulsinošā situācijā. Svarīgi šādos brīžos cīnīties ar nenoteiktības sajūtu, emocionālu sagrāvi un šaubām.

Svari

Pateicoties retro Merkura negatīvajai ietekmei, šī nedēļa būs nelabvēlīga izteikumiem un atklātai savu ambīciju demonstrēšanai. Svari kļūs mazāk pārliecinoši, pašpārliecināti un mazāk aktīvi. Paaugstināta ierosināmība un emocionalitāte var arī traucēt Svariem pieturēties pie iepriekš uzņemtā finanšu un darba kursa. Plāni Merkura ietekmē var bieži mainīties. Rīkojoties ar naudu, jābūt uzmanīgiem.

Skorpions

Nedēļa no 1. līdz 7. aprīlim ir sprādzienbīstams laiks. Merkurs atrodas labā zīmē, taču tā retro fāze rada saspringtu enerģiju, kas daudzus Skorpionus spiedīs uz spontāniem un pat nepārdomātiem lēmumiem. Šiem cilvēkiem ir jākontrolē savi izdevumi, pretējā gadījumā nauda sāks aiziet no viņiem lielā ātrumā, provocējot melnās svītras sākšanos. Zvaigžņu eksperti iesaka pārdomāt katru pirkumu un saglabāt mieru savā darbā. Tā Skorpioni atradīs un saglabās panākumus.

Strēlnieks

Mēnesis iesāksies ar nepatīkamām ziņām un notikumiem. Strēlnieki tagad ir kontrindicēti pēkšņām pārmaiņām. Esošo situāciju, kas neļauj kļūt bagātam, būs iespējams sagraut nedaudz vēlāk, taču pagaidām drosmīgo iniciatīvu plūsmu labāk uz laiku apturēt. Vislabāk nedēļu no 1. līdz 7. aprīlim veltīt rutīnas lietām, neizvirzot pārāk ambiciozus mērķus. Galvenais būt godīgam pret sevi, tad nauda nepazudīs.

Lasi arī: Planētu un zvaigžņu prognoze 2024. gada aprīlim: mēnesis būs diezgan sarežģīts, bet kādam izdosies sasniegt kāroto!

Mežāzis

Merkura retrograda kustība padarīs Mežāžiem mazāk paveicies. Zvaigžņu eksperti viņiem iesaka šonedēļ nedaudz vairāk atpūsties un mazāk nogurt. Jums nevajadzētu gaidīt karjeras izaugsmi un ienākumu pieaugumu. Labāk ir rīkoties ar mīkstu spēku. Uz savu mērķi jāvirzās raiti un soli pa solim, bez lieka spiediena. Īpaši svarīgi ir būt skeptiskam attiecībā uz informāciju un uzmanieties no cilvēkiem, kuri pelna naudu negodīgi: viņi var jūs noskaņot vai maldināt.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra un visu cilvēku naudas veiksmes patrona Merkura retrograds norāda, ka ir pienācis laiks īslaicīgai atelpai. Zvaigžņu eksperti iesaka izmantot šo nedēļu, lai stiprinātu savu aizmuguri un saglabātu autoritāti. Pareiza prioritāšu noteikšana pasargās jūs no nevajadzīgiem zaudējumiem. Šajā laikā jūs nevarat baidīties palīdzēt cilvēkiem, lai gūtu panākumus nākotnē. Tāpat ir lietderīgi nākotnē atlicināt naudu lieliem pirkumiem.

Zivis

Tiekšanās pēc vieglas naudas Zivīm var beigties nepatīkami. Darbs prasīs milzīgus enerģijas izdevumus un nekādā gadījumā nelaidīs Zivis vaļā. No 1. līdz 7. aprīlim lietas prasīs īpaši aktīvu līdzdalību. Tāpēc ir svarīgi pareizi sadalīt darba laiku un enerģiju, lai darbā neizdegtu. Nemitīgi radīsies daži šķēršļi, kurus var pārvarēt ar pareizu attieksmi un lēmumu pieņemšanu ar vēsu prātu.

Saskaņā ar vispārējām prognozēm aprīlis un īpaši tā pirmā nedēļa būs diezgan neprognozējama. Lielas problēmas ar naudu nav gaidāmas, taču, pieņemot svarīgus lēmumus, jāievēro īpaša piesardzība. Zvaigžņu eksperti iesaka sākt domāt pozitīvi, lai atvairītu finansiālas neveiksmes.

Leave a Comment